Connect with us

Financieel

Dit Italiaans privé-eiland kan je gewoon op Airbnb huren voor een zacht prijsje

Er is niets zo gezellig als met een grote groep vrienden of familie op vakantie gaan. Nu is er echter wel een heel speciale locatie om naartoe te trekken. Je kunt op Airbnb gewoon een Italiaans privé-eiland huren! Het mooiste van al is dat het huis, met bijhorend eiland, ook nog eens heel betaalbaar is.

Wanneer je met een grote groep op reis gaat, wil je vooral een plekje waar je ongestoord je gang kunt gaan. Op vakantiesite Airbnb staat een huis op een eiland in de omgeving van Venetië te huur tegen een zacht prijsje. De woning heeft zeven slaapkamers voor een totaal van zestien gasten. Wanneer je met zestien op vakantie gaat en de prijs door het hele gezelschap deelt, kom je uit op 36 euro voor een nachtje. Twee personen kunnen er afhankelijk van het seizoen al terecht voor 80 euro per persoon.

Airbnb

Zo goedkoop? Dan moet er wel een addertje onder het gras schuilen. Niets lijkt minder waar. De recensies op Airbnb zijn immers lovend!

Airbnb

Acht minuten varen

Eiland Falconera is alleen te bereiken met de boot. Het is gelegen op acht minuutjes varen van het vasteland. Daar heb je maar liefst 20 hectare helemaal alleen voor jou en je vrienden.

Airbnb

Het leuke is dat je ook nog eens vlakbij Venetië zit. Ideaal dus voor uitstapjes. Overnachten in Venetië zelf is immers niet goedkoop!

Airbnb

De vraag is nu alleen nog maar: wie neem jij mee?

Lees verder

Financieel

Einde verhaal voor Martien Meiland en gezin: “Dit was een slecht idee!”Martien Meiland en de rest van het gezin zijn sinds een aantal jaartjes mateloos populair op de Nederlandse televisie. De markante man is tijdens zijn bekendheid uit de kast gekomen en is toch bij zijn vrouw gebleven. Daarnaast zijn de gezinsleden enorm gedreven in doen wat ze graag willen, zoals een kasteel ombouwen tot een hotel. Echter lijken de gloriedagen inmiddels een beetje verleden tijd te zijn.

De nieuwigheid is er natuurlijk na een tijdje vanaf, vooral wanneer de Meilandjes overal te zien zijn in talkshows, reclames en andere programma’s dan Chateau Meiland. Dat de familieleden goed boeren is wel te zien aan de huizen die ze telkens lijken te kopen. Ieder huis is weer een miljoentje extra waard. De grootste inkomsten kwamen natuurlijk door het gigantische succes van Chateau Meiland. Per aflevering zou dit 50.000 euro opleveren. In een seizoen van 6 afleveringen is dat dus 600.000 euro. Dat boert lekker.

Martien Meiland gaat bergafwaarts!

Daarnaast worden de Meilandjes betaalt voor alle reclames waar ze in spelen en programma’s waar ze aan deelnemen. Een Martien, Erica of Maxime in de show levert natuurlijk extra kijkers en dus extra geld op. Ook de andere presentatieklussen van Martien, het boek van Martien en Erica en alle andere inkomstenbronnen hebben voor een vermogende familie gezorgd. Echter lijkt dit nu in een neerwaartse spiraal te zitten. Er is steeds vaker kritiek op de ‘echtheid’ van de gezinsleden en de programma’s zoals Chateau Bijstand. Het voornaamste waar we aan kunnen zien dat de Meilandjes steeds minder in trek zijn zijn natuurlijk de kijkcijfers en wat de gezinsleden betaalt krijgen. Voor Chateau Bijstand is dit 35.000 euro per aflevering, al 15.000 minder dan ze gewend zijn. De kijkcijfers moeten we nog gaan zien, de eerste aflevering is verschoven naar maandag 14 maart. Hieronder een greep uit de kritiek:

 

Lees verder

BN'ers

Leestip: Rachel Hazes is het helemaal zat en grijpt in!Zoals de meeste mensen inmiddels weten heeft Rachel een lelijke reactie geplaatstop de Instagram pagina van Monique onder de reactie van Roxeanne. Rachel krijgt online veel negatief commentaar, zo ook op haar eigen Instagram pagina, echter is de maat nu vol.

Op Instagram schrijft ze het volgende. “Lieve volgers, ik heb vandaag besloten om geen platform meer te bieden aan alle negatieve mensen die zomaar allerlei uitlatingen over mij doen die niet een fractie van de waarheid zijn. Ik distantieer mij van diegenen die mij totaal niet persoonlijk kennen en het nodig vinden om alleen maar nare negatieve reacties te plaatsen.

Het spijt me voor de mensen die wel normaal kunnen reageren, maar voorlopig is het even zo. Liefs, Rachel.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Bron: ShownieuwsLees verder

Financieel

Wow! Bitcoin ook geraakt door het corona virus?!

bitcoin-stijgtDe Bitcoin is weer enorm gestegen. De digitale munteenheid heeft maar liefst de grens van $25000 bereikt. De waarde van de Bitcoin gaat de laatste maanden steeds verder omhoog. Handelsplatform Bitstamp meldde zaterdagmiddag een recordniveau van meer dan 25.400 dollar.

In januari was de munt $8000,- waard. Tijdens de eerste coronagolf halveerde dit tot $4000,- Daarna steeg de prijs, vooral in de herfst ging het hard.stijging-bitcoinSinds half oktober is de waarde maar liefst verdubbeld. Ook speelt mee dat klanten van betalingsdienstverlener PayPal met bitcoins kunnen betalen.De bitcoin werd begin 2009 gelanceerd en was toen slechts een paar cent waard.Lees verder
Advertisement

Trending