Connect with us

Wonen

Dit Italiaans privé-eiland kan je gewoon op Airbnb huren voor een zacht prijsje

Er is niets zo gezellig als met een grote groep vrienden of familie op vakantie gaan. Nu is er echter wel een heel speciale locatie om naartoe te trekken.

Je kunt op Airbnb gewoon een Italiaans privé-eiland huren! Het mooiste van al is dat het huis, met bijhorend eiland, ook nog eens heel betaalbaar is.

Wanneer je met een grote groep op reis gaat, wil je vooral een plekje waar je ongestoord je gang kunt gaan. Op vakantiesite Airbnb staat een huis op een eiland in de omgeving van Venetië te huur tegen een zacht prijsje.

De woning heeft zeven slaapkamers voor een totaal van zestien gasten. Wanneer je met zestien op vakantie gaat en de prijs door het hele gezelschap deelt, kom je uit op 36 euro voor een nachtje.

Twee personen kunnen er afhankelijk van het seizoen al terecht voor 80 euro per persoon.

Airbnb

Zo goedkoop? Dan moet er wel een addertje onder het gras schuilen. Niets lijkt minder waar. De recensies op Airbnb zijn immers lovend!

Airbnb

Acht minuten varen

Eiland Falconera is alleen te bereiken met de boot. Het is gelegen op acht minuutjes varen van het vasteland. Daar heb je maar liefst 20 hectare helemaal alleen voor jou en je vrienden.

Airbnb

Het leuke is dat je ook nog eens vlakbij Venetië zit. Ideaal dus voor uitstapjes. Overnachten in Venetië zelf is immers niet goedkoop!

Airbnb

De vraag is nu alleen nog maar: wie neem jij mee?