Connect with us

algemeen

Patty Brard komt zwaar onder vuur te liggen na bizarre video

Patty Brard, een van de bekendste gezichten van de Nederlandse televisie, heeft onlangs voor bezorgde reacties gezorgd na het delen van een video.

De voormalig presentatrice van Shownieuws, die inmiddels bijna 70 jaar is, heeft zich teruggetrokken uit de schijnwerpers om te genieten van haar oude dag. Toch lijkt het niet allemaal rozengeur en maneschijn te zijn voor Patty.

Afscheid van Shownieuws

Enkele maanden geleden nam Patty Brard afscheid van Shownieuws. Hoewel ze bijna 70 jaar is, blijft ze actief en betrokken bij verschillende projecten.

Haar vertrek bij Shownieuws riep echter veel vragen op. Wat precies leidde tot haar vertrek bij SBS is niet helemaal duidelijk.

Sommige bronnen beweren dat Patty zelf haar contract niet wilde verlengen, terwijl andere verhalen suggereren dat Talpa geen verlenging meer wilde. In 2017 werd Patty ook al eens ontslagen door SBS, wat speculaties over haar recente vertrek verder aanwakkerde.

Ondanks deze tegenslagen, lijkt Patty vastbesloten te genieten van haar leven en heeft ze haar woning in Amstelveen verkocht voor een paar miljoen euro. Ze is nu vaak te vinden in haar woning op Ibiza, net zoals vele andere bekende Nederlanders die een stapje terug willen doen.

Patty’s Panter Party

Ondanks haar pensioenplannen blijft Patty Brard niet stilzitten. Op Instagram deelt ze regelmatig updates en plannen voor de toekomst.

Een van de meest opwindende aankondigingen is de ‘Patty’s Panter Party’ die volgend jaar in de Ziggo Dome zal plaatsvinden ter ere van haar verjaardag. Deze grootschalige viering laat zien dat Patty nog steeds vol energie zit en haar fans graag betrekt bij haar mijlpalen.

Bezorgde Volgers

Ondanks de feestelijke plannen maken haar volgers zich zorgen om haar gezondheid. Een recent gepubliceerde video heeft veel trouwe fans behoorlijk doen schrikken.

In de video, die werd gedeeld terwijl Patty tijdelijk in Nederland is om haar Panter Party te promoten, ziet ze er zichtbaar kwetsbaar uit. Dit heeft geleid tot speculaties en zorgen onder haar volgers dat het “erg slecht” gaat met Patty.

De reacties onder de video variëren van bezorgdheid tot steunbetuigingen. Veel fans hopen dat Patty goed voor zichzelf zorgt en voldoende rust neemt, vooral gezien haar leeftijd en de recente drukte rondom haar carrière en promotieactiviteiten.

Toekomstplannen

Patty Brard heeft altijd bekend gestaan om haar veerkracht en doorzettingsvermogen. Ondanks de zorgen over haar gezondheid en de rumoerige jaren in de televisiewereld blijft ze plannen maken en haar leven met volle teugen genieten.

De aankomende Panter Party in de Ziggo Dome is daar een duidelijk voorbeeld van. Het is duidelijk dat Patty nog lang niet van plan is om volledig uit de schijnwerpers te verdwijnen.

Haar aanhoudende energie en passie voor het leven blijven een inspiratie voor velen. Desondanks is het belangrijk dat ze haar gezondheid niet uit het oog verliest en de nodige rust neemt om te herstellen en te genieten van haar welverdiende pensioen.

Patty’s verhaal is een herinnering aan de uitdagingen en triomfen die gepaard gaan met een leven in de publieke belangstelling. Haar fans blijven haar steunen en hopen dat ze nog vele jaren in goede gezondheid kan genieten van haar tijd op Ibiza en haar toekomstige projecten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)