Connect with us

algemeen

80-jarige bruid verbluft iedereen in trouwjurk voordat ze ja zegt tegen 60-jarige verloofde

Op 80-jarige leeftijd had Janet Merryman nooit verwacht dat ze beroemd zou worden op TikTok. Worstelend met eenzaamheid, vond de oma van vier haar leven getransformeerd, eerst toen ze liefde vond en daarna toen haar kleindochter Danielle hun avontuur vastlegde tijdens het winkelen voor Janet’s trouwjurk. Die eenvoudige uitstap werd een virale sensatie, die hun levens voorgoed veranderde.

In haar video, gepost op 3 oktober 2023, toonde Danielle Jefferson haar oma poserend in een jurk die ze koos om te trouwen met haar 60-jarige verloofde. Met City Session’s “Get You the Moon” als achtergrondmuziek, poseerde de glimlachende vrouw voor de spiegel in een strapless witte jurk met een split aan de zijkant.

Toen haar een kleine bel werd gegeven, rinkelde de aanstaande bruid er onzeker mee. Ze kreeg al snel het ritme te pakken, lachte terwijl ze rinkelde en gaf zich over aan haar opwinding. In hun reportage op GMA herinnerde Jefferson zich hoe andere bruiden in de winkel stopten met het passen van jurken om naar haar oma te kijken.

Gebruikers steunden de vrouw snel op weg naar geluk, merkten haar ongelooflijk jeugdige uitstraling op. “Ik geloof niet dat ze 80 is, wow!” schreef een reageerder. Anderen waren het daarmee eens: “Geen [redacted] manier dat ze 80 is, wow ze is prachtig,” en “Hoe kan deze vrouw 80 zijn? … Iemand houdt hier iemand voor de gek,” reageerden andere gebruikers.

Sommige gebruikers merkten ook de mooie benen van Merryman op: “Kijk naar die benen schat!!” Jefferson legde uit dat haar oma altijd op hoge hakken loopt en nooit het huis verlaat zonder ze aan te hebben.

“Toen ik deze reacties van vreemden las, was ik erg blij. Ik kan gewoon niet geloven dat dit op mijn leeftijd is gebeurd,” zei Merryman. In de volgende video toont Jefferson het duo dat zich voorbereidt op de bruiloft en nodigt de kijkers uit om zich bij hen te voegen. De vrouw loopt de gebruikers door hun dag heen, voegt geestige opmerkingen toe.

Gedurende de video behield Merryman een speelse, sarcastische toon. Toen haar kleindochter vroeg of ze opgewonden was, antwoordde de vrouw langzaam: “Ik weet het niet.” Jefferson plaagde haar oma ook, noemde haar een “bruidzilla.” Beide vrouwen kregen hun haar en make-up gedaan, waarbij de bruid haar haar opstak, versierd met strass-steentjes.

Jefferson droeg een diepblauwe jurk met een split, terwijl haar oma te zien was in de trouwjurk die ze droeg in de vorige video. De kleindochter accentueerde de split in de jurk van de bruid, juichte: “Prachtig, queen! 80 jaar oud en nog steeds aan het stralen!”

De derde video met Jefferson’s bruiloftstoespraak was nog meer een traktatie. “Ik heb dit zojuist geschreven tijdens de cocktailuren,” kondigde ze aan, “dus heb geduld met me.” “Ik zal nooit de dag vergeten dat mijn oma me belde en me vertelde dat ze een jongen had gekust. Ik was blij voor haar, maar ik was nerveus voor mezelf. Op dat moment was Janet mijn reisgenoot … en ineens bleef ze liever thuis bij Dave!”

Jefferson gaf toe dat ze niet boos kon zijn vanwege de glimlach die Dave op het gezicht van haar oma toverde en geld bespaarde aan haar airfare. Ze plaagde het pasgetrouwde stel verder, zeggend: “Ze hebben veel zweet en tranen in deze bruiloft gestopt, en met ‘ze’ bedoel ik ‘Dave’.”

Op een serieuzere noot voegde de vrouw toe hoe haar oma te zien was op Good Morning America, haar verhaal deelde over later in het leven trouwen, en hoe ze veel jonge vrouwen, waaronder haar kleindochter, inspireerde. Ze gaf ook een glimp van hun vroegere leven, waarin ze Merryman bedankte voor haar op te nemen toen ze 13 was.

Toen richtte Jefferson haar aandacht op Dave, die geen moment miste om grappig te antwoorden, “Echt?” Ze zei dat de man geweldig was voor hun familie. Aangezien ze eerst bij haar oma woonde, zei ze, zou ze voor hem bidden. Een andere video van de bruiloft toonde het paar dat de taart sneed en elkaar voedde, gevolgd door een gepassioneerde kus.

De familie verscheen ook op de Tamron Hall Show, waar ze wat familiegeschiedenis deelden, evenals het liefdesverhaal van Merryman en haar man. De vrouw vertelde het publiek dat ze haar overleden man ontmoette op 15-jarige leeftijd en 45 jaar met hem getrouwd was toen hij onverwachts stierf. Kort daarna werd ze gediagnosticeerd met darmkanker. “Dat was het dieptepunt waarvan ik dacht dat ik er ooit zou komen.”

De vrouw beschreef haar strijd met eenzaamheid, niet willen zijn in huis of alleen willen eten. Jefferson voegde eraan toe dat hoewel het leuk was om bij haar oma te wonen van 13 tot 17 jaar, het moeilijk was om haar weer alleen te zien toen ze het nest verliet. Geen enkele hoeveelheid reizen met haar kon dat oplossen. Dat was, zei de vrouw, “tot de buurman.”

Toen Merryman Dave in 2012 voor het eerst ontmoette, was hij haar buurman en getrouwd, voegde Jefferson toe. Toen werd hij alleenstaand, en de vrouw begon hem uit te nodigen voor Thanksgiving en Kerstdiner. “Elke keer als hij klaar was om naar huis te gaan,” herinnerde ze zich, “gaf hij me een kleine knuffel … en toen zijn we gewoon van daaruit gegroeid.”

Dave gaf toe dat hij niet op de hoogte was van haar strijd. “Ze zou alleen uitgaan, ze zou gaan winkelen,” zei hij. Toen hem werd gevraagd hoe ze erin slaagde zijn hart te stelen, zei de man dat zijn vrouw er “altijd fantastisch” uitzag. In 2021 deed Dave haar een aanzoek, en ze zei ja, maar niet voordat ze een grap maakte. Volgens Merryman zei ze: “Er mag geen plastic ring zijn.”