Connect with us

algemeen

Linda de Mol geeft dochter Noa Vahle een geweldig vastgoedcadeautje!

Noa Vahle, lid van de De Mol-familie, geniet duidelijk van de voordelen die bij haar achternaam horen. Een paar jaar geleden schonk Linda de Mol haar kinderen, Julian en Noa Vahle, beide een mooie woning in Amsterdam.

Noa kreeg destijds een bescheiden appartement ter waarde van 875.000 euro van haar moeder. Linda werd mede-eigenaar van 27/40ste deel van het appartement, terwijl Noa de rest van het eigendom kreeg.

Volgens Bekende Buren, een website die de woningen van bekende Nederlanders nauwlettend volgt, heeft Linda eind vorig jaar de resterende eigendomsdelen van het appartement aan Noa geschonken. Dit betekent dat Noa nu volledig eigenaar is van het huis.

De actuele waarde van het appartement werd toen vastgesteld op 1.084.000 euro, met een schenking van 731.700 euro. Linda heeft schenkingsbelasting en overdrachtsbelasting betaald, waardoor Noa geen extra kosten had.

Er rustte nooit een hypotheek op het appartement, en de huidige waarde wordt momenteel geschat op 1.300.000 euro. Volgens Bekende Buren heeft Noa hiermee een aanzienlijke rijkdom vergaard en is ze in één klap miljonair geworden. Het appartement, ooit een bescheiden geschenk, heeft haar nu financieel onafhankelijk gemaakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)