Connect with us

algemeen

Alle drie dochters van Brad Pitt laten hun naam veranderen

Brad Pitt en Angelina Jolie’s dochters, Zahara, Vivienne en Shiloh, maakten onlangs het nieuws toen bekend werd dat ze nieuwe namen hebben aangenomen. Deze beslissing om hun namen te veranderen heeft aanzienlijke reacties opgeroepen onder fans en volgers van de Hollywoodster en zijn familie.

Zahara Lijkt Achternaam te Laten Vallen

Zahara Jolie-Pitt, de oudste dochter van het voormalige Hollywood-paar Angelina Jolie en Brad Pitt, is een nieuw hoofdstuk in haar leven begonnen als officieel lid van de Alpha Kappa Alpha-organisatie aan het Spelman College in Atlanta. Dit ging ook gepaard met opvallende afstand van de naam “Pitt”.

In een boeiende video gedeeld door Essence, was Zahara’s aanstekelijke energie en enthousiasme duidelijk zichtbaar toen ze zichzelf voorstelde tijdens de probate van haar studentenvereniging. Gehuld in een stijlvolle zwarte midi-jurk, handschoenen en parels, verklaarde ze trots: “Mijn naam is Zahara Marley Jolie, helemaal vanuit de Golden State in de stad die vol engelen is, Los Angeles, Californië. Ik ben nummer zeven van deze lijn.”

Fans uitten hun gedachten over het ontbreken van “Pitt” in haar naam tijdens dit belangrijke moment. Een commentator uitte teleurstelling en merkte op: “Dat is jammer gezien hoe het leven anders had kunnen zijn voor haar, en hij heeft een rol gespeeld in het veranderen van haar leven ten goede.” Een andere fan vroeg zich af waarom Brad zo zwaar bekritiseerd werd, en vroeg: “Waarom maken ze het Brad zo moeilijk?”

Een andere opmerking drong aan op voorzichtigheid en stelde: “Ik hoop alleen dat deze jonge dame beslissingen neemt op basis van haar eigen realiteit, omdat het afwijzen van een ouder een GROOT DEAL is en niet beïnvloed zou moeten worden door de ervaringen of herinneringen van andere mensen.”

Vivienne Verandert Naam Tijdens Ouderlijk Juridisch Conflict — Rapport

Vivienne Jolie-Pitt is een van de tweelingdochters van Angelina en Brad. Toen de tweeling werd geboren in 2008, was Brad “zeer verheugd om bij de geboorte van zijn kinderen te zijn, zeer ontroerd en zeer emotioneel,” zei gynaecoloog Dr. Michel Sussman.

Nu 15 jaar oud, verkent Vivienne haar artistieke kant met sterke steun van haar moeder. Volgens People vermeldt het programmaboekje van het toneelstuk “The Outsiders” haar als “Vivienne Jolie,” opmerkelijk zonder “Pitt.” Deze naamswijziging markeert een belangrijke stap in Vivienne’s evoluerende publieke identiteit.

In het toneelstuk werkt Vivienne Jolie als productie-assistent, terwijl haar moeder, Angelina, de producent is. Ze vergezelt haar moeder vaak tijdens de promotietour van het toneelstuk. Tijdens een recent optreden bij “Today” werd ze gezien terwijl ze Angelina vanuit het publiek bekeek. Reflecterend op de rol van haar dochter in het toneelstuk deelde Angelina mee dat Vivienne’s enthousiasme voor het project voortkomt uit de focus op familie.

Shiloh Jolie-Pitt Wordt 18 en Onthult Haar Nieuwe Bijnaam

Shiloh Jolie-Pitt, die op 27 mei 18 jaar werd, heeft juridische documenten ingediend om de achternaam van haar vader Brad te laten vallen en de achternaam van haar moeder Angelina te gebruiken. Ze wil nu bekend staan als “Shiloh Jolie,” waardoor dit een van haar eerste acties als volwassene is.

TMZ meldde onlangs dat Shiloh de papieren heeft ingediend op Memorial Day, dat samenviel met haar verjaardag. Het verzoek tot naamswijziging moet nog officieel worden toegekend, maar naar verwachting zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat het officieel wordt.

Shiloh’s beslissing volgt een trend binnen het gezin, aangezien haar zussen, Vivienne en Zahara, ook naar verluidt “Pitt” hebben weggelaten op verschillende momenten. Deze veranderingen in de namen van de kinderen komen temidden van gerechtelijke documenten die suggereren dat Angelina mogelijk invloed heeft gehad op hun gespannen relatie met Brad.

Recente Aantijgingen Tegen Angelina

Recente aantijgingen tegen de actrice kwamen naar voren via een verklaring van Tony Webb, eigenaar van SRS Global, een beveiligingsbedrijf dat persoonlijke bescherming bood aan Angelina. Webb, in dienst van Jolie van 2000 tot 2020, deelde inzichten vanuit zijn ervaring.

“Het is schokkend dat ze niet kan zien welke schade ze aanricht aan hun kinderen,” merkte een persoon op. Dit werd herhaald door een andere commentator die opmerkte: “Dit is waarschijnlijk de reden waarom Shiloh nu bij haar vader intrekt… Ze heeft ingezien dat haar moeder wraakzuchtig is en al jaren probeert hen van Brad te vervreemden.” Een noemde Angelina’s vermeende stap “het ergste wat een persoon kan doen… hun kinderen vervreemden van een ouder.” Ondertussen verklaarde een ander “Schaam haar.”

Reflecties op Ouderlijke Invloed en Familie Dynamiek

De discussie over Angelina’s acties leidde ertoe dat sommigen reflecteerden op de cyclische aard van dergelijk gedrag, waarbij ze het toeschreven aan haar tumultueuze opvoeding. “Haar kindertijd was vergelijkbaar van wat ik heb gelezen. Misschien kan ze die eeuwige cyclus niet doorbreken of wil ze dat niet,” beweerde iemand.

Behalve Vivienne, Shiloh en Zahara is Angelina moeder van Knox, Pax en Maddox. Ze deelt ze allemaal met Brad en ondanks de kritische perceptie van het publiek heeft Angelina Jolie voortdurend geprobeerd de rol van een zorgzame, attente moeder te belichamen. Dit is een toewijding die diep geworteld is in de lessen die haar eigen moeder, Marcheline Bertrand, haar heeft geleerd.

In een openhartige onthulling uit 2011 deelde Angelina inzichten in haar benadering van het ouderschap, sterk beïnvloed door de relatie die ze koesterde met haar moeder. Angelina benadrukte het belang om niet alleen een ouder, maar ook een vriend te zijn voor haar kinderen.

Ze benadrukte de onschatbare verbinding die ze had ervaren door open communicatie en gedeelde activiteiten met haar moeder. Deze basis heeft haar geleid in het kweken van een vergelijkbare band met haar kinderen, ervoor zorgend dat ondanks hun diverse achtergronden,