Connect with us

algemeen

Jurk van Meghan Markle leidt tot verhit debat – wat vind jij?

Meghan Markle maakte een opvallende verschijning tijdens een besloten liefdadigheidsdiner, waarbij ze alle ogen op zich gericht kreeg met een gedurfde outfit.

Samen met haar echtgenoot Prins Harry woonde de 42-jarige het evenement bij als onderdeel van een luxe weekend in Florida, waar ze met andere gasten in contact kwam en een nobel doel steunde.

Gekleed in een chique, rugloze zwarte jurk straalde Meghan gratie en verfijning uit tijdens het diner, dat de Sentebale-vereniging eerde, opgericht door Prins Harry en Prins Seeiso van Lesotho in 2006.

Het evenement, gehouden in het weelderige Four Seasons-resort in Florida, bood een glamoureuze achtergrond voor de liefdadigheidsinspanningen van het paar.

Volgens Hello! Magazine verbleven de Sussexes in het luxueuze resort, dat bekend staat om zijn extravagante suites van $8.000 per nacht. Met uitzicht op de oceaan, toegang tot het strand en verfijnde eetgelegenheden, was het Four Seasons de perfecte setting voor een weekend vol ontspanning en filantropie.

Tijdens hun verblijf werden Prins Harry en Meghan gespot terwijl ze door het zwembadgebied van het resort wandelden, gekleed in casual en comfortabele kleding.

Hun weekend bestond echter ook uit werkverplichtingen, waarbij Prins Harry te zien was op de set van hun aankomende Netflix-show, waar het paar als producenten optreedt. Meghan voegde zich later bij haar echtgenoot op de set, waar ze zich bezighield met productiewerkzaamheden, aldus de Daily Mail.

De high-profile reis van het paar zorgde voor een storm aan reacties op sociale media, vooral met betrekking tot Meghan’s kledingkeuze voor het liefdadigheidsdiner.

Ignacio Figueras, Meghan Markle en Prins Harry in gesprek tijdens het diner. “Wat een smakeloze jurk. Te bloot, en in het zwart. Ze is echt belachelijk,” reageerde iemand op Meghan’s rugloze jurk, terwijl een andere gebruiker schreef: “Het lijkt vrij informeel. Meghan ziet er een beetje bloot uit, maar ze houdt van een halternek.”

Andere gebruikers vroegen zich af waar de twee jonge kinderen van het paar, Archie en Lilibet, waren. Iemand vroeg: “En waar zijn de kinderen?” terwijl een ander toevoegde: “Heeft iemand naar de kinderen gekeken?!”

Een ander merkte simpelweg op: “Die arme kinderen. Hoe kunnen ze hun kinderen voortdurend achterlaten? Hebben de kinderen ooit vakantie gehad?”

Tegelijkertijd waren er veel mensen die opmerkten hoe stralend Meghan eruitziet, en dat ze als vrouw het recht heeft om te dragen wat ze wil.