Connect with us

algemeen

Beelden: Nikkie Plessen compleet afgekraakt vanwege ‘eng decolleté’

Nikkie Plessen mag dan niet de grootste favoriet zijn onder bekende Nederlanders, maar ze dient wel als een inspirerend voorbeeld voor veel vrouwen op het gebied van zakendoen.

Ooit begonnen als vj bij TMF en met een rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft Plessen zichzelf opgewerkt tot modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en ondernemer.

Met haar kledingmerk NIKKIE heeft ze aanzienlijke winsten weten te behalen. Vorig jaar stond ze op nummer 69 van jonge miljonairs in Nederland, waarmee ze een van de drie jonge vrouwelijke miljonairs in de top 100 is.

Een opmerkelijke prestatie gezien haar achtergrond. Haar geschatte vermogen wordt momenteel rond de 24 miljoen euro geschat, wat niet mis is voor iemand van slechts 37 jaar oud.
Nikkie Plessen

Echter, Nikkie ligt niet altijd goed bij het Nederlandse publiek, deels door haar vermeende ‘diva-gedrag’.

Vorig jaar kwam ze in opspraak door te verkondigen dat mensen die het financieel minder breed hebben gewoon een sjaal van 100 euro van haar merk zouden moeten kopen, als een manier om toch een luxe item te bezitten zonder duizenden euro’s uit te geven aan een tas.
Nikkie Plessen

Deze keer staat ze echter in de schijnwerpers vanwege haar decolleté.

Volgers zijn verbaasd wanneer Nikkie een gewaagd setje draagt voor een foto.

Sommige volgers uiten kritiek op haar keuze van kleding.

Sabine zegt: “Nee, ik ben geen fan. Dit ziet er allemaal niet zo lekker uit van boven.” Eef vindt het er zelfs eng uitzien: “Sorry, maar dit ziet er echt eng uit.”

Kim verdedigt Nikkie echter en vindt dat haar volgers niet zo moeten zeuren: “Wat kunnen vrouwen elkaar toch afbranden! Alleen al vanwege een decolleté! Ze draagt wat ze wil en daar mag je trots op zijn.”

De foto’s laten zien dat Nikkie Plessen zich niet laat weerhouden door de mening van anderen en trots is op haar lichaam en haar kledingkeuzes.

Hoewel sommige mensen kritiek hebben op haar stijl, zijn er ook velen die haar bewonderen voor haar zelfverzekerdheid en haar vermogen om haar eigen pad te volgen.

Nikkie blijft dus een controversiële figuur, maar ze blijft onverschrokken haar weg volgen in de wereld van mode en ondernemerschap.