Connect with us

Lifestyle

Deze vrouw is voor de tweede keer bevallen op haar verjaardag: een bijzonder verhaal

De verjaardag is altijd een speciale dag, ongeacht de leeftijd van de jarige.

Het is een moment om jezelf te vieren, extra aandacht te krijgen en te genieten van een dag vol emoties.

Voor kinderen betekent het vaak vrienden, cadeautjes en favoriete taart, maar zelfs voor volwassenen kunnen sommige verjaardagen onvergetelijk zijn.

Libby McFarland, een 29-jarige Amerikaanse vrouw, heeft zo’n ongelooflijk verhaal te vertellen.

Ze is de moeder van drie prachtige kinderen en werd geboren op 18 oktober. Wat zijn de kansen dat exact dezelfde datum niet één, maar twee van haar kinderen op dezelfde dag worden geboren?

Dit ongelooflijke toeval deed zich voor in 2018, toen haar tweede kind, Arrow, werd geboren, en opnieuw in 2023, met de geboorte van Navy, haar dochter.

“Geen van de twee geboortes was gepland voor die dag,” zei Libby. “Mijn baby zou op 24 oktober via een keizersnede worden geboren, maar de artsen veranderden de plannen vanwege een probleem.

Ook mijn tweede kind zou niet op 18 oktober worden geboren, maar toch gebeurde het.”

Libby is buitengewoon gelukkig met dit toeval en heeft plannen om prachtige Halloween-themafeesten te organiseren voor toekomstige vieringen, aangezien hun geboortedatum zo dicht bij 31 oktober ligt en iedereen in de familie er dol op is.

Dergelijke gebeurtenissen zijn zeldzaam, en het komt niet vaak voor dat meer dan één kind op dezelfde datum als een van de ouders wordt geboren, maar in dit gezin lijkt het bijna een traditie te worden.

De oudste van de drie kinderen, Isaiah, is geboren op 19 juni, precies op de verjaardag van zijn oma en de tweede vrouw van zijn opa.

Een ongelooflijk toeval dat hun leven op een bijzondere manier met elkaar verbindt.

Geboren worden op belangrijke data lijkt dus iets bijzonders te zijn in dit gezin, en ze kijken uit naar de toekomstige vieringen van hun speciale dagen.

Het toont aan hoe prachtig het leven kan zijn, zelfs in de kleinste details en toevalligheden.