Connect with us

Dieren

Baasje kapot van verdriet als twee van zijn pups sterven na val van klif

Een familie is kapot van verdriet nadat hun drie pups van een klif naar een strand in Cornwall liepen.

Brandan Pellow (21) had zijn huisdieren onlangs meegenomen naar Gwithian Beach in het Verenigd Koninkrijk. Wat een gezellig dagje aan zee moest worden, sloeg om in een ware tragedie.

Facebook / Brandan Pellow

Bij het ongeluk kwamen twee van hun drie pups om het leven. De moeder van de twee hondjes was zwaargewond.

Toen Brandan de honden samen met zijn vrouw wilde uitlaten, sprongen de dieren enthousiast uit de auto en liepen ze naar de rand van de klif. Daarna stortten ze 60 meter naar beneden.

Brandan getuigde aan Cornwall Live dat dit de zwaarste dag van zijn leven was. Hij vertelde: “Dat gevoel en de tranen stoppen maar niet. Het verdriet houdt niet op en de beelden van hun onschuldige en mooie gezichten zal ik nooit uit mijn hoofd kunnen zetten.”

Facebook / Brandan Pellow

Tragedie

De jongeman verklaarde hoe het ongeluk kon gebeuren: “Onze prachte meiden raakten opgewonden en vonden hun weg naar de hoogste klif bij Gwithian Beach. Ze hadden de rand niet gezien omdat ze zo snel waren en ze vielen gewoon naar beneden.”

“Nog voor ik hun riemen kon vastmaken, sprongen ze langs mij en mijn partner uit mijn Land Rover. Ik rende ze achterna en schreeuwde hun namen, maar kon hun tempo niet volgen. Ik keek over de rand van de klif en bad dat ze niet op de bodem lagen, maar dat waren ze wel.”

Facebook

Het hondenbaasje rende meteen naar het strand om zijn geliefde dieren te redden, maar Honey was op slag dood en Ava was in kritieke toestand. De oudste hond Sasha had gebroken pootjes, maar slaagde erin de vreselijke val te overleven.

Brandan zegt dat hij alles deed wat hij kon om Ava nog te redden. Helaas zou ze later overlijden aan inwendige bloedingen.

Facebook / Brandan Pellow

Een nachtmerrie

Het hondenbaasje zei nog: “Het is alsof je in een nachtmerrie zit en je het gevoel hebt dat je van grote hoogte naar beneden valt en dat is exact hoe ik me voel en wat ik erover denk als ik me ze daar inbeeld.”

“Het feit dat Sasha het overleefde, is een mirakel en ik wil alles doen wat ik kan om haar te helpen genezen en haar het best mogelijke leven te geven na het verlies van haar puppy’s.”

We wensen Brandan en zijn gezin veel sterkte en kracht toe.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *