Connect with us

BN'ers

‘Jeroen Rietbergen heeft beeldmateriaal van stoute date met zangeres Ilse DeLange’

Het blijkt dat Jeroen Rietbergen beeldmateriaal heeft van zijn ondeugende ontmoeting met Ilse De Lange, onthulde Yvonne Coldeweijer. Ze vertelde: “Hij heeft dit daadwerkelijk met trots laten zien aan de medewerkers van de productie.”

Vreemdgaan
Afgelopen week onthulde Yvonne Coldeweijer dat Jeroen Rietbergen tijdens zijn relatie met Linda de Mol een affaire had met Ilse De Lange. Ilse had gedurende vele jaren samengewerkt met Jeroen bij The Voice Kids.

Maar waar kwam dit verhaal vandaan? In haar podcast onthulde Yvonne dat haar bron een bekende Nederlandse persoonlijkheid is. “En die hoorde het van een andere BN’er,” zei ze. “In ieder geval klonk het voor mij vrij geloofwaardig. Dus ik dacht, weet je wat, dit is waar, ik ga het delen.”

Inmiddels is dit gerucht van verschillende kanten bevestigd, aldus Yvonne. “Ik heb het gedeeld en kreeg vervolgens van allerlei kanten in de showbizz bevestiging.”

Daarom durft Yvonne nu met zekerheid te beweren: “Jeroentje had tijdens The Voice Kids een affaire met Ilse DeLange, meerdere keren.”

Blijkbaar hebben ze het ook gedaan in Linda’s Porsche. “Het is erg krap in die auto, dus ik weet niet hoe ze dat hebben gedaan. Ilse moet wel heel lenig zijn. Die Porsche is van Linda! Dat vind ik behoorlijk brutaal.”

Linda de Mol bezit een Porsche 911 Carrera, en zoals je hieronder kunt zien, is die niet bijzonder ruim:

“Jeroen Rietbergen heeft beeldmateriaal van ondeugende date met Ilse DeLange”
Blijkbaar wonen Linda en Ilse in dezelfde straat… Dat moet de komende weken wel interessant zijn…

Volgens Yvonne is er ook bewijs van de affaire. “Ik heb gehoord dat het naast de Porsche ook is gebeurd in de kleedkamer en hij heeft hier dus schijnbaar, volgens een andere zeer betrouwbare bron, een filmpje van gemaakt. Hij laat dit dus daadwerkelijk met trots zien aan medewerkers van de productie.”