Connect with us

algemeen

Ruud de Wild deelt verontrustend nieuws over zijn gezondheidstoestand: ‘Beperkte levensverwachting’

Ruud de Wild onderging onlangs een 0peratie nadat bij hem het silent sinus-syndroom werd vastgesteld.

In een video die hij deelt op Instagram, vertelt de radio-dj over zijn ervaring met deze aand0ening, die gezichtsasymmetrie, dubbelzien en enoftalmie kan veroorzaken.

De Wild wijst naar zijn wang en legt uit: “Er was iets niet goed in mijn holte, daar was iets mis. Uiteindelijk, na veel zorgen, werd het silent sinus-syndroom vastgesteld.

Dit zorgt voor een soort druk die ervoor zorgt dat je oog naar achteren wordt gedrukt.” De 54-jarige radio-dj vervolgt: “Gisteren hebben ze dit verwijderd.

Ze hebben een opening gemaakt, een nogal onsmakelijk verhaal, maar hopelijk zal het nu beter worden.”

De diagn0se van het silent sinus-syndroom kwam aan het licht tijdens een routinematige controle.

Ruud de Wild maakte in 2021 bekend dat hij darmk*nker had, wat leidde tot een tijdelijke stop van zijn radioprogramma.
Ruud de Wild

Gelukkig is hij inmiddels k*nkervrij en werkt hij aan zijn herstel.

Het silent sinus-syndroom is een zeldzame aand0ening waarbij een van de sinussen, in dit geval de sinus van de Wild, langzaam wordt afgesloten, waardoor er een drukverschil ontstaat.

Dit kan leiden tot diverse sympt0men, waaronder gezichtsafw!jkingen en oogpr0blemen. De exacte 00rzaak van deze aand0ening is nog niet volledig begrepen, maar het is belangrijk om snel een diagnose te stellen om verdere c0mplicaties te voorkomen.

Ruud de Wild heeft de afgelopen tijd openlijk gesproken over zijn gezondheidsuitdagingen en heeft zijn strijd tegen darmk*nker met zijn publiek gedeeld.

Zijn moed en openheid hebben anderen geïnspireerd en bewustwording gecreëerd over de impact van deze z!ekte.
Ruud en Olcay

Nu wordt hij gec0nfronteerd met een nieuwe med!sche uitdaging, maar hij blijft positief en hoopt op een succesvol herstel.

Het is belangrijk om te benadrukken dat iedereen, ongeacht bekendheid of status, te maken kan krijgen met gezondheidsproblemen.
Olcay

Ruud de Wild’s ervaring herinnert ons eraan dat preventieve controles en het tijdig opvolgen van medisch advies essentieel zijn voor een goede gezondheid.
Ruud de Wild

Door open te zijn over zijn persoonlijke reis inspireert hij anderen om ook voor hun gezondheid te zorgen en niet bang te zijn om professionele hulp te zoeken wanneer dat nodig is.
Ruud de Wild

We wensen Ruud de Wild een voorspoedig herstel toe en hopen dat hij snel weer in goede gezondheid is.
Ruud de Wild

Zijn vastberadenheid en positieve instelling zijn inspirerend en we zijn ervan overtuigd dat hij deze uitdaging met dezelfde veerkracht zal aangaan als hij heeft laten zien in zijn eerdere strijd tegen k*nker.