Connect with us

Actueel

Zien: Kelly Piquet gebruikt tong tijdens wild feestje zonder Max Verstappen

Kelly Piquet heeft een wel heel bijzonder gebruik voor haar tong. En dat terwijl vriendje Max Verstappen nergens te bekennen is.

Max verstappen is nog aan het nagenieten van zijn overwinning, maar Kelly Piquet doet daar niet aan mee. Waarom weet niemand eigenlijk. Kelly en Max lijken geen ruzie te hebben, maar spenderen even wat tijd bij elkaar vandaan. Misschien is het gewoon een sport-ding. Dat Max de focus wilt houden voor zijn komende races door even wat tijd alleen door te brengen. Dat klinkt zo gek nog niet. Maar dat betekent wel dat Kelly manieren moet vinden om zichzelf te vermaken zonder vriendje Max Verstappen erbij. En die manieren heeft ze, alleen zijn ze nogal wild. Zo heeft Kelly een wel heel bijzondere manier van haar tong gebruiken.

Kelly maakt zich klaar voor wilde avond met spannende foto
Kelly Piquet heeft een hele spannende avond voor de boeg. Ze gaat voor het eerst sinds tijden weer stappen met vriendinnen. En dat belooft een wilde avond te worden. Dat viert Kelly dan ook door even van tevoren een selfie te nemen en daar haar tong flink bij uit te steken. Haar volgers kunnen er wel van genieten. Dat is ook niet zo gek, want de verleidelijke Kelly heeft nogal wat manieren om een mannenhoofd flink op hol te laten slaan. Een daarvan is dus allerlei leuke trucjes uit halen met haar tong.

Probeert Kelly Max jaloers te maken?
Waarom zou je voor al je wildvreemde volgers een foto zo verleidelijk als deze plaatsen? Waarschijnlijk om Max Verstappen even extra jaloers te maken. Misschien denkt hij de volgende keer dan wel twee keer na voordat hij vertrekt naar zijn volgende bestemming, zonder Kelly. Die vindt dat duidelijk minder geslaagd en doet er alles aan om de aandacht van haar bekende vriendje te trekken. En dat lukt best aardig, tenzij Max zijn telefoon al weggelegd heeft natuurlijk voor zijn zware trainingen.

Kelly Piquet heeft bijzondere jurk aangetrokken voor buitenfoto’s
Als de Max van huis is, danst de Kelly op tafel. Dat lijkt een beetje het geval te zijn. Want wanneer de twee geliefdes bij elkaar zijn dan spenderen ze voornamelijk tijd in restaurants en op hotelkamers, maar zodra Max er weer vandoor is, dan komt Kelly eindelijk naar buiten om een beetje plezier te hebben. Dan trekt ze haar mooiste jurkje aan om even een leuk uitstapje te kunnen ondernemen.

Prinsesje Kelly Piquet is de koningin van het gala
Als een waar prinsesje begeeft Kelly zich op een chique evenement. En tussen alle belangrijke en knappe mensen, is Kelly nog steeds het meest opvallende figuur. Het mag duidelijk zijn dat prinsesje Kelly de koningin is van dit belangrijke bal. En als een ware koningin draagt ze een elegante, maar zeer verleidelijke jurk die gelijk benadrukt hoe knap Kelly eigenlijk is. Kelly ziet er in haar jurk namelijk ontzettend mooi en elegant uit. Max slaat zich nu wel voor zijn kop dat hij niet mee is gegaan.

Lees verder

Actueel

Zien: Ken je dit jochie uit van ‘Danoontje POWERRR’ nog? Dit is ‘m 19 jaar later!

Danoontje heeft in het verleden veel mooie tv-commercials gehad. Als je aan eerdere commercials denkt, zijn er waarschijnlijk een paar dingen die in je opkomen. Neem bijvoorbeeld advertenties van merken als Rolo met dit verwende kind en deze olifant. Maar ook de advertentie van Calvé, waarin een aantal bekende Nederlanders te zien waren, bleef hangen.

Het doel van de advertenties van Calvé is om te laten zien hoe goed het product is voor de groei en kracht van kinderen. Van de zoete desserts van Danone word je ook nog eens heel gezond. De beroemdste van alle Danone-commercials is de scène met het meisje dat met vier biertjes in de auto van haar vader rijdt. Advertenties eindigen altijd met ‘R’, ‘Powerrrrrr’. In de loop der jaren zijn er echter meer advertenties verschenen.

Donny Roelvink, de man achter Danoontje POWERRRRRR!

Meestal zijn het de kinderen van mensen die al beroemd zijn in de theaterindustrie of mensen met connecties met deze wereld. We vermoeden dat de vader van de jongen in onderstaande commercial, die wereldberoemd is in Nederland, ook zijn zoon heeft getekend voor deelname aan deze commercial. In 2003 speelde Donny Roelvink de hoofdrol in een reclamespot van Danone. Donny zegt dat hij de jongen is die een motorrat in een kroeg sloeg door op zijn arm te drukken. Je ziet Donny met de biggetje-tatoeage op zijn arm een ​​grote kerel knock-out slaan, dan gebruikt hij zijn Amsterdamse accent voor de beroemde Danone-uitdrukking. Dit zou dan ook het ultieme bewijs moeten zijn dat je met Danone extreem krachtig kunt worden. De acteur is erg jong en heeft meer dan 90 kg spieren gekregen. Donny heeft onlangs een ongeluk gehad toen een Hummer over hem heen reed. Hummer zou een totaal verlies zijn. Ik lach. Afbeeldingen:

Lees verder

Actueel

Prinses Amalia gesloopt na ‘rare uitspraak’

Amalia heeft tijdens haar studie een “kamer” in Amsterdam kunnen vinden. Uit eerdere geruchten was al bekend wat deze munt precies zou zijn. Logisch dat Princess niet ergens achterin Amsterdam Nieuw West op 5 eindigt. Het belangrijkste is dat de toekomstige koningin ongedeerd blijft. Eerder werd de volgende informatie over de verblijfplaats van de prinses geplaatst: “Een gehuurd appartement dat de prinses gaat delen met andere studenten”.

Natuurlijk zijn er ook geen feesten in het ziekenhuis en moet er voldoende ruimte zijn voor beveiliging. Koningshuis-verslaggever Sander Paulus weet het bijvoorbeeld: “Kijk naar Willem-Alexander. Hij woont samen met drie huisgenoten, een kip, een haan en een bewaker. Ook voor hen moet er een plekje in huis zijn, de prinses moet de klok rond bewaken. “Er moeten bijvoorbeeld verschillende uitgangen in huis zijn. Aangrenzende woningen zijn ook te huur.

Amalia is zo dankbaar dat ze de kamer heeft gevonden!

Gisteren was de jaarlijkse zomerfotosessie van het Britse koningshuis. De prinses gaf commentaar op het onderzoek van volgend jaar en het huis dat ze had “gevonden”. Er waren echter veel mensen die verliefd werden op haar woorden. Amalia zei: “Ik ben zo dankbaar dat ik een kamer heb kunnen vinden. Een zin waar mensen veel moeite mee hebben. De Thaise prinses vervolgde: “Ik heb ook vrienden die vorig jaar echt moeite hadden om een ​​kamer te vinden. Ik kan niet wachten om daar met andere studenten te gaan wonen. De reactie hierop op sociale media was niet onvriendelijk”. Koonie5505: “Laat me niet lachen! Het is een grap? Anders had Prins Bril voor een thuis gezorgd! Caspar.hm sarcastisch: “Ze heeft echt geluk gehad!” Joerydewild, net als vele anderen: “Volgens mij is het een artikel van De Speld!” Zijn verklaring:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder
Advertisement

Trending