Connect with us

Actueel

Yolanthe Cabau deelt spannende foto met loszittend roze topje

Yolanthe Cabau is een echte business woman, zo is de beeldschone dame actrice én heeft ze ook nog een eigen lifestyle merk.

Het merk heet Cabau Lifestyle dus natuurlijk moet Yolanthe zelf ook in beeld zijn en daar heeft de brunette zich helemaal voor opgedoft..

Yolanthe Cabau is druk met eigen merk
De beeldschone Yolanthe Cabau vliegt de hele wereld over. Zo is net de allernieuwste film met Yolanthe in één van de hoofdrollen uit in Nederland, neemt de brunette acteerlessen in Los Angeles en vliegt ze nu weer naar Ibiza voor haar shoot. Yolanthe heeft een merk genaamd Cabau Lifestyle waar ze allerlei sport artikelen verkoopt zoals maaltijdshakes en hele strakke sportleggings. Daarnaast verkoop Yolanthe ook nog wat geurtjes en andere spulletjes die elke vrouw moet hebben. Eigenlijk draait het merk volledig om Yolanthe zelf en het is tenslotte vernoemd naar haar achternaam. Dit betekent dat het niet anders kan dan dat Yolanthe ook nog eens hét gezicht is van het merk.

Yolanthe Cabau in spannend roze topje
Waarschijnlijk komt er een nieuwe collectie aan bij Cabau Lifestyle want Yolanthe is heel druk in de weer met het maken van nieuwe foto’s en mooie video’s. En dit doet Yolanthe zoals we van haar gewend zijn helemaal in stijl op het prachtige eiland Ibiza. Hier is Yolanthe met haar zoontje naar toe gevlogen en de shoot locatie is een mega luxe villa met een prachtig uitzicht. De locatie om een nieuwe collectie te maken, daarnaast moet Yolanthe Cabau zichzelf natuurlijk ook mooi maken. Het merk verkoopt waarschijnlijk zo goed, omdat iedereen meteen verkocht is door Yolanthe haar knappe gezicht. Hiervoor heeft Yolanthe flink wat make-up aangebracht en ook haar bruine haren zitten perfect in de krul. Daarnaast gaat Yolanthe dit keer niet voor een sportieve outfit maar trekt ze een erg spannend roze topje aan die los om haar bovenlichaam hangt. Daaronder draagt Yolanthe in dezelfde kleur roze een strakke legging die wijd uitloopt. Yolanthe lijkt helemaal te stralen op de video’s.

Yolanthe drukt achterwerk hard tegen muur
Natuurlijk heeft Yolanthe Cabau in haar modellen carrière al duizenden poses aangenomen. Elke foto lijkt een goede foto van Yolanthe. Natuurlijk werkt het spannende pakje ook wel goed mee die alle beste aspecten van Yolanthe haar lichaam benadrukken. Voor het shooten van Cabau Lifestyle heeft Yolanthe besloten om tegen een muur aan te gaan poseren. Hier doet ze verleidelijk haar arm boven haar hoofd en kijkt ze recht in de camera. Je zou bijna vergeten dat het gaat om het product dat Yolanthe verkoopt en niet om haar zelf. Het zoontje van Yolanthe kijkt vol bewondering naar zijn moeder en huppelt vrolijk om haar heen. Het uitzicht vanaf de villa is abnormaal mooi bij zonsondergang dus dat belooft nog mooiere foto’s!

Yolanthe Cabau speelt met eten
De knappe Yolanthe moet zichzelf natuurlijk goed onderhouden na zo een lange dag poseren tegen een muur en rondhuppelen in een villa. En blijkbaar is Yolanthe niet de beroerdste om gewoon lekker zelf te koken in plaats van duur uit eten te gaan op het eiland. In de keuken van de villa staat Yolanthe samen met een vriendin in twee grote pannen te roeren en Yolanthe strooit met veel passie wat zout in het water.

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending