Connect with us

Actueel

Foto: Famke Louise en vriendje in grote problemen: “Dit zegt álles!”

Famke Louise en haar vriendje Denzel Slager waarmee ze een kindje op de wereld heeft gebracht zijn behoorlijk negatief in het nieuws. De twee hebben een auto gehuurd in ruil voor promotie op Instagram. Echter zijn de twee hun afspraken niet nagekomen volgens het verhuurbedrijf genaamd ‘De Vos Autoverhuur’. De Vos: “Deze auto hebben ze van ons gehuurd.

Ze zouden de helft van de prijs betalen in ruil voor Insta-promotie. Eindstand: helemaal niets betaald en ook geen promotie voor ons gedaan. Als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog ons (speciaal nieuw voor hun aangeschafte) Maxi-Cosi gejat.” Inmiddels heeft het verhuurbedrijf contact opgezocht maar krijgt Famke noch Denzel te pakken. Ook heeft Famke al gereageerd op de hele ophef en zegt hier niet van af te weten: “Welk gezeik?” Juicechannel heeft inmiddels opnieuw contact opgezocht met het verhuurbedrijf om te vragen hoe de zaken er nu voor staan.

Famke Louise en vriendje zitten er schijnbaar krapjes bij!
Juicechannel schrijft: “Dat Famke en Denzel twee onbeschofte trashfluencers zijn dat weten we al sinds afgelopen week. Maar ze slaan de plank nu toch wel echt mis. Famke deelde afgelopen weekend een belachelijke story als reactie tijdens een vragenrondje waarin ze zichzelf nog dommer voordoet dan dat ze al is. Wij hebben net even contact opgenomen met autoverhuurbedrijf ‘De Vos’. Die geven aan niets van Famke of Denzelf vernomen te hebben. En dat ze nu een incassobureau gaan inschakelen. Heel goed van ze. Deze wannebe’s moeten gewoon even netjes betalen.” Daarnaast weet Yvonne Coldeweijer te melden dat de zaak van Famke tegen Roddelpraat ook nog een staartje krijgt. Coldeweijer denkt dat haar advocaat het loopt ’te verkloten’: “Is het geld op? Is er een conflict tussen Famke en advocaat?” Dat het geld op zou zijn zou een logische verklaring van de nóg niet betaalde auto zijn. Swipe voor meer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Actueel

Beelden: Waylon maakt kennis met liters en liters bier tijdens optreden!

Juicechannel meldt dat Waylon gisteravond veel bier heeft gedronken tijdens een optreden. Via verschillende sapkanalen worden foto’s van de zangeres op het podium gedeeld, waarbij veel bier wordt gegooid. Juicechannel meldt: “Een aantal volgers was gisteren aanwezig bij Muziekfeest op het Pleon en Willem had eindelijk een optreden met Jan Smit.

Velen vluchtten toen en anderen gooiden bier naar Willem. Bibi heeft hem misschien snel vergeven, maar Nederland niet. ” Volger: “Haha. Nou, dat kan ik je nu vertellen. Zaterdag gaat hij een koude douche nemen. Want hij gaat bij ons spelen op het festival. En wij Hoogeveners kotsen op die mensen. Ook is er nieuws over de toekomst met Bibi.

Waylon werd tijdens de show bestookt met een pint bier!

Vorige week werd bekend dat Bibi Breijman, de vriendin van de zangeres, een ander huis in Den Haag heeft gekocht. Volgens Weekly Story is het waarschijnlijk dat de twee uit elkaar gaan vanwege het liefdesverhaal van de zangeres tijdens Bibi’s zwangerschap. Juicechannel kan echter melden: “Bibi Breijman heeft onlangs een huis voor zichzelf gekocht in Den Haag.

Volgens een bron die we gisteren spraken, overwegen Willem en Bibi samen naar een ander huis in Den Haag te verhuizen. Bibi wilde terug naar de stad en Willem had op dit moment natuurlijk niets te wensen. Voor alle duidelijkheid, Juicechannel meldt: “Ze hebben dus geen plannen om naar Bibi te verhuizen. Maar samen gingen ze op zoek naar een ander huis. Een makelaar aangesloten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Actueel

Yolanthe Cabau met nieuwe vriend op vliegveld gespot

Er gaan al een tijdje geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en Lentini Eersteling. Het is niet bekend of de twee daadwerkelijk samen zijn. Ze werden echter samen gespot op een luchthaven in Portugal.

RTL Boulevard ontdekte Yolanthe en Lentini, zoon van Cabau zoon van Xess Xava, in Portugal.

Relatie status

De twee zijn de laatste tijd steeds meer met elkaar in verband gebracht. Zo zijn Yolanthe en zakenman Lentini intiem gespot. Wel maakte de actrice onlangs bekend single te zijn.

Negeren

Tijdens haar gesprek met Grazia ontkende Yolanthe romantisch betrokken te zijn. “Ik ben single en geniet met volle teugen van het leven. In deze periode was ik een alleenstaande moeder, maar een gelukkige alleenstaande moeder met een gelukkig kind.

Lees verder

Actueel

Familie Hazes is helemaal blut: Rachel en André Hazes in financiële problemen!

André Hazes herrees met zijn moeder. Rachel moest haar appartement in Spanje opgeven vanwege de huidige financiële problemen. Yvonne Coldeweijer meldde vorige week: “André en zijn neven zijn niet naar Marbella maar naar Barcelona gegaan. Rachel heeft haar appartement daar opgezegd. Momenteel hebben zij en Dré een mager inkomen en moet Rachel meer sparen. Vaarwel Barca appartement. Zangers zijn geen zangers meer. Er is een sabbatical ingevoerd die in ieder geval tot 2023 duurt, dus er zal lange tijd geen inkomen zijn, na corona dus. Natuurlijk zijn er andere manieren om geld te verdienen. Bijvoorbeeld door een paar documentaires te maken. Vorig jaar begon de zangeres met het maken van opnames. Interessant hieraan is dat het veelbesproken moment met Sarah van Soelen hier ook aan de orde komt.

Rachel en André Hazes in financiële problemen!

Plus, er komt ook een documentaire op de planning die Andre en Monique zullen volgen, met de bruiloft en al. Volgens verschillende bronnen heeft Monique het echter allemaal verpest met Andre. Andre zal Monique ervan verdenken de fotograaf in de VS een fooi te geven om stiekem foto’s te maken. Deze documentaire gaat dan ook niet door. Iets dat in potentie 250.000 euro zou kunnen opleveren, zoals de documentaire waarin Sarah van Soelen verscheen.

Er zijn echter ook serieuze problemen met deze documentaire. Sarah en haar familie hebben laten weten absoluut niet in de documentaire te willen verschijnen. Nu hebben ze geprobeerd om volledig te bezuinigen, waardoor een nogal saaie documentaire veel minder waard is. Het is afwachten of hier nog 250.000 euro voor betaald gaat worden. Dat zou de financiële problemen verklaren. En hier:

Lees verder
Advertisement

Trending