Connect with us

Lifestyle

Andre Hazes heeft geen contact meer met Rachel Hazes: ‘Erge ruzie’

Het schijnt weer goed mis te zijn in de Hazes clan. Dit keer hebben wij te horen gekregen dat Andre Hazes en zijn moeder weer ruzie hebben gekregen en ze elkaar niet meer willen spreken.

Het lijkt alles te maken te hebben met Monique die samen met haar zoontje naar Amerika is gevlogen om bij Andre te zijn. Voordat ze het vliegtuig instapte plaatste ze nog een bericht om haar Instagram account. In dit bericht liet ze weten dat ze graag weer als gezin bij elkaar wilde zijn. Het had er dan ook alle schijn van dat Andre en Monique het weer wilden proberen met elkaar.

Yvonne Coldewijer wist te melden dat ze het zeker wist dat Andre en Monique weer bij elkaar zijn. Sterker nog ze is ervan overtuigt dat Andre en Monique binnenkort zullen gaan trouwen.

Helaas voor Monique werd haar Instagram bericht hier in Nederland niet zo goed ontvangen. Dit kwam overigens niet omdat ze voor de zoveelste keer Andre weer een kans wilde geven. Nee, dit had te maken met kleine Dre die leerplichtig is en blijkbaar weken vrij heeft gekregen van school.

Dit schoot bij veel ouders in het verkeerde keelgat, omdat hun ook graag hun kind een paar dagjes eerder vrij zouden willen hebben van school voordat de meivakantie begint. Dan kun je namelijk eerder op vakantie en dat bespaard geld en je ontwijkt de drukte.

Vooral op de basisschool van kleine Dre waren ouders woest, want waarom kreeg kleine Dre weken vrij van school als daar geen goede reden voor was. Weken vrij krijgen van de leerplicht kan alleen als er echt is ernstig aan de hand is. Dat lijkt bij kleine Dre niet het geval te zijn.

Blijkbaar is Rachel Hazes ook niet blij met het besluit van Monique om Andre achterna te vliegen. Rachel had liever gezin dat Andre alleen in Amerika bleef om zijn docu af te ronden en niet om zich te richten op een verzoening tussen hem en Monique.

Rachel en Monique haten elkaar namelijk. Rachel mag van Monique haar kleinkind niet zien en Andre heeft daar altijd tussenin gestaan. Nu gaat het gerucht dat Rachel haar zoon boos heeft opgebeld en gevraagd waar hij in godsnaam mee bezig is. Rachel zou hem op het hart hebben gedrukt niet in de val van Monique te trappen. Alleen denkt Andre hier heel anders over en het gesprek is dan ook in een flinke ruzie geëindigd. Het lijkt er dan ook op dat als Andre en Monique weer samen zijn hij het intensieve contact met zijn moeder wel kan vergeten.

Lees verder

Lifestyle

Hugo de Jonge: vanaf april toegangstesten voor evenementen, niet voor bedrijven! |

Demissionair minister Hugo de Jonge verwacht dat het vanaf april mogelijk is om toegangstesten in te voeren voor evenementen. In de Volkskrant zei hij dat het mogelijk moet zijn om dagelijks enkele honderdduizenden mensen een testbewijs te geven.

Toegangstesten

Met deze negatieve testuitslag kunnen ze dan naar evenementen of sportwedstrijden. De testbewijzen kunnen mogelijk aangevraagd worden via een app.

Komende maand worden er proeven gedraaid met sneltests en toegangsbewijzen. Ook gaat er dan een wet naar de Tweede Kamer waarin het werken met toegangstests wordt vastgelegd.

In De Telegraaf zegt De Jonge dat er bewust voor is gekozen de toegangstests in eerste instantie niet in te zetten voor het heropenen van winkels en de horeca. “Cultuur, evenementen en sport zijn nu eenmaal kleiner en veiliger te organiseren”, zegt de minister.

Lees verder

Lifestyle

Zien: Volgers gaan los om oude ‘hele foute’ foto van Jim Bakkum en Gaby Blaaser

Ongeveer 100 jaar geleden eindigde Jim Bakkum op een tweede plaats in de allereerste editie van Idols. Jamai Loman won het programma destijds en de twee zijn anno 2020 nog steeds BN’ers. Op Instagram deelt de inmiddels 32-jarige zanger een foto uit de oude doos waar hij samen met zijn ex Gaby Blaaser op staat.

“Je had goud in handen destijds.”Op de foto staat een geblondeerde Jim en hij heeft een t-shirt aan met de tekst: I want some sweet money in my tea! “Gisteren was The Bachelorette te zien. En werd ik getagd in deze foto”, legt Jim uit. “ En er werd me ineens iets heel duidelijk; @Gaby.Blaaser, je had goud in handen destijds. Als je dat maar goed beseft”, schrijft hij er grappend bij.

Vrouw van Jim Bakkum is jaloers op Gaby Blaaser
Zijn vrouw Bettina Holwerda kan de foto iets minder waarderen. “Ja, dit is even heftig voor de ogen hé?” schrijft ze erbij. “Maar wat ik dus wilde zeggen: Jim had dit shirt zelf ontworpen. Meer zeg ik niet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Lees verder

Lifestyle

Zien: ’Mijn moeder deed het met mijn vriend, terwijl ik moest bevallen’

Jess Aldridge donderde eind januari met een enorme klap van haar roze wolk na de geboorte van haar zoontje Reuben, toen ze bij thuiskomst tot de ontdekking kwam dat haar vriend ervandoor was… met haar moeder.

De 29-jarige Ryan Shelton en zijn 24-jarige vriendin Jess Aldridge waren tijdens haar zwangerschap van hun tweede kindje ingetrokken in de ruime woning bij haar moeder Georgina en vader Eric, zodat de grootouders hen konden bijstaan in coronatijden. Wat Jess niet kon weten was dat Georgina (44) al binnen enkele weken begon te flirten met Ryan.
Dat resulteerde al snel in een stiekeme relatie. Dat Georgina na twaalf jaar huwelijk een beetje uitgekeken was op Eric was al wel bekend bij Jess, maar toch had ze er niet op gerekend dat haar moeder haar klauwen in haar vriend zou zetten.

„Het is het ultieme verraad”, aldus Jess tegenover The Sun. „Je verwacht dat oma verliefd wordt op de baby en niet op de vader. Het was de bedoeling dat ze ons kon bijstaan bij de verzorging van de kinderen, maar in plaats daarvan is ze er met mijn vent vandoor!”
Kort na de geboorte van Reuben, die met een keizersnee ter wereld kwam, liet Ryan de moeder van zijn twee kinderen per sms’je weten een eind aan de driejarige relatie te maken. Toen Jess thuiskwam waren haar ex-vriend en haar moeder er samen vandoor, haar achterlatend met Reuben en zijn twee jaar oude zusje Georgiana. Ryan en zijn nieuwe vlam zijn vijftig kilometer verderop in een andere woning getrokken.

Geconfronteerd met haar schaamteloze gedrag kon de moeder van Jess niets anders uitbrengen dan: „We hebben niet in de hand op wie we verliefd worden.” Jess is inmiddels terug in het tweekamerappartement waar ze ooit met Ryan woonde.

Lees verder
Advertisement

Trending