Connect with us

BN'ers

Hugo de Jonge hint op harde lockdown: ‘Doet pijn’

Strengere maatregelen zijn onhoudbaar met de zevenhonderd ziekenhuisopnames in de afgelopen twee dagen. Het coronavirus woedt op volle kracht en de zorg dreigt te bezwijken onder de druk. Opnieuw heeft het kabinet het moeilijk met het nemen van de correcte maatregelen op het juiste ogenblik.

De zorg is de wanhoop nabij en eist nu strengere maatregelen. Leden van het Outbreak Management Team maken zich eveneens grote zorgen. Diederik Gommers roept op tot een harde lockdown, als enige manier om de nakende code zwart af te wenden.

Nu reageert ook Hugo de Jonge op de verklaringen in die zin: “Aan de talkshowtafels wordt al weken een lockdown besteld. Onderschat de pijn die dat met zich meebrengt niet.” De minister van Volksgezondheid was zichtbaar gespannen na het overleg met minister Ferd Grapperhaus, premier Mark Rutte en RIVM-baas Jaap van Dissel.

Alle opties op tafel

Hugo de Jonge wilde nog niet vooruitlopen op de nieuwe maatregelen van vrijdag, maar de situatie is ernstig. Alle opties liggen weer op tafel. Ook de sluiting van scholen lijkt een mogelijke piste.

“De rek is er totaal uit in de zorg, maar de rek is er ook totaal uit in de samenleving. Daarom moet je ook nooit gemakkelijk denken over het nemen van nieuwe maatregelen, want alle maatregelen die je treft zullen ook weer pijn doen in de samenleving”, verklaarde de minister. De Jonge benadrukt dat de zorg voor iedereen toegankelijk moet blijven.

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes is er helemaal klaar mee: ‘Weg uit Nederland’

Gisteren lieten wij nog weten dat Andre Hazes en Rachel binnenkort een grote reis door Amerika gaan maken. In de staat Florida is namelijk de as van Andre senior uitgestrooid en het lijkt erop dat ze daar naartoe gaan. Het schijnt dat het wellicht voor de docu is die Andre nog aan het opnemen is. Deze docu gaat over Andre zijn leven en wat hij het afgelopen jaar allemaal heeft meegemaakt.

We hebben ook te horen gekregen dat als de docu straks klaar is en wordt uitgezonden Andre daar nog een hele lange pauze aan vastplakt. Het kan zo maar zo zijn dat Andre pas weer in 2023 gaat optreden. Volgens verschillende bronnen is Andre er even helemaal klaar mee en wil hij zich focussen op zichzelf en deze periode goed gebruiken om aan zichzelf te werken. Het zou goed kunnen dat Andre in deze periode weer voor een tijdje in een kliniek gaat zitten om voor eens en voor altijd van zijn verslavingen af te komen.

Het lijkt erop dat Monique degene is die Andre dit heeft aanbevolen. Monique heeft Andre namelijk geadviseerd om enkel de docu nog af te maken en de overige verplichtingen te schrappen totdat hij er weer helemaal bovenop is.

We blijven erbij dat Monique en Andre het binnenkort weer met elkaar gaan proberen. Als ze niet al weer een relatie hebben, want Andre is bijna dagelijks bij Monique te vinden en blijft daar ook regelmatig slapen. Maar zelfs als ze weer bij elkaar zijn zal dit nog lang gaan duren voordat ze dit weer officieel bekend zullen maken.

Andre Hazes bereidt zich voor op tweede kindje

 

Lees verder

BN'ers

Heftige update: “Marco Borsato slaat snel op de vlucht naar het buitenland!”

Marco Borsato ligt bij een hele hoop showbizz-kanalen onder de loep vanwege vermeende activiteiten uit het verleden. Dennis Schouten en Jan Roos hebben deze week een video geplaatst waarin ze het hebben over de zanger. Ze laten hierin weten dat ze videofragmenten en stukken uit een dagboek hebben ingezien.

Hierin zou het gaan over de zanger en jonge deelneemsters uit The Voice waar hij coach geweest is. RUMAG heeft deze week ook een video geplaatst om hierop te reageren. Fawry, die de helft van het roddelduo is van RUMAG, heeft onder andere het volgende lasten weten: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren.” Wat er daadwerkelijk gebeurd is, is nog niet officieel bekend. Maar dat er iets aan de hand is lijkt dus meer dan duidelijk.

Marco Borsato gaat onderduiken?

Natuurlijk krijgt Marco deze verhalen ook allemaal mee, misschien zelfs voor de roddelkanalen dit te horen krijgen. Volgens RUMAG zou de zanger dan ook al “geanticipeerd” hebben op al deze verhalen. Verschillende nieuwskanalen laten weten dat het de zanger “te heet onder de voeten wordt”. Hierom zou hij een stuk grond in Italië hebben gekocht en er wordt dus daadwerkelijk gesproken over “vluchten“, “onderduiken” en “emigreren“, door deze kanalen en door RUMAG. In de video hieronder is te zien wat Fawry inmiddels over de zaak weet te vertellen. In de link hieronder is meer te zien over de vermeende zaak die drie meiden willen aanspannen tegen de zanger. Kijken vanaf minuut 3:40!

Rachel Hazes: ‘Het is over en uit tussen André en Sarah!’

 

Lees verder

BN'ers

Groot drama: ‘Patty Brard is intens verdrietig en heeft het moeilijk’

Vandaag is het precies 6 maanden geleden dat Patty Brard haar moeder overleed. Ze plaatste dan ook de onderstaande foto van haar en haar moeder op haar Instagram account met de boodschap.

”Alweer 6 maanden geleden … RIP lieve mama”

Hoewel ze haar moeder dus moet missen is Patty wel heel blij dat de band met haar dochter Priscilla weer herstelt is. De twee hadden jaren geen contact met elkaar. Priscilla vond namelijk dat haar moeder zich anders gedroeg dan dat ze doet als er camera’s bij zijn. Dit kon Priscilla niet aanzien en die besloot een opleiding te gaan volgen in Zwitserland en liet dus jaren niks van haar horen.

Wij denken dat er wel iets meer heeft gespeeld tussen de twee dan dit verhaal, maar het is fijn dat de twee elkaar hebben vergeven en alles weer zoals vanouds is geworden.

Patty Brard kapot van verdriet: ‘Ik ga je missen’

Lees verder
Advertisement

Trending