Connect with us

Actueel

LIVE | Rellen in Rotterdam: meerdere aanhoudingen, ME met vuurwerk bekogeld! |

In Rotterdam-Zuid heeft een groep van ongeveer vijftig jongeren maandagavond de confrontatie met de politie gezocht. De groep bevindt zich op de Beijerlandselaan en bekogelt de aanwezige politie met stenen en vuurwerk, laat een politiewoordvoerder weten. De mobiele eenheid is aanwezig en heeft charges uitgevoerd. Ook zijn er volgens de politie enkele aanhoudingen verricht. De ongeregeldheden begonnen rond 19.00 uur.

Een woordvoerder van de politie vertelt: ,,De jongeren proberen de politie uit te dagen. We zien de stenen door de lucht vliegen. De Mobiele Eenheid treedt op en voert charges uit. De jongeren moeten daar gewoon wegwezen.’’
Ook bushokjes worden gesloopt door de jongeren. De ME zet het waterkanon in om de jongeren te verdrijven. Op last van de politie laat de RET bussen via een andere route rijden.

Continue Reading

Actueel

Officieel: ‘Yolanthe en Donny Roelvink een setje’

Yolanthe is al enige tijd gescheiden van Wesley Sneijders en ging tot nu als single door het leven. Donny Roelvink daarin tegen woont samen met zijn zwangere vriendin Janice. Tenminste hij woonde samen, want ze zijn al een paar weken niet meer samen gespot. Sterker nog de vriendin van Donny is vaak gezien bij haar ouders en schijnt daar nu in te wonen.

Volgens de geruchten zouden Donny en zijn vriendin een heftige ruzie hebben gehad over een filmpje wat Janice met een vriendin maakte en wat ze op haar TikTok account deelde. In dit filmpje zou Janice en haar vriendin beide een erotisch speeltje gebruiken met een afstandsbediening en gingen de twee daarmee samen op stap. Tijdens het boodschappen doen gebruikte ze de afstandsbediening bij elkaar wat voor hele grappige momenten zorgde. Donny schijnt woedend te zijn geweest toen hij dit filmpje zag en dit leiden er uiteindelijk toe dat Janice haar koffers pakte.

Nu is Donny gisteren in een club gezien met Yolanthe en volgens de mensen daar waren de twee heel flirterig met elkaar bezig en weken ze niet van elkaars zijde. Ze raakte elkaar continue aan en hielde op een gegeven moment zelfs elkaars hand op een innige manier vast.

Continue Reading

Actueel

Andre Hazes is kapot en kampt met ‘ernstige ziekte’

Er is de afgelopen dagen al veel geschreven over Andre Hazes en Sarah. Ze zitten nu beide in een kliniek in Spanje waar Sarah 2 jaar eerder afkickte voor haar drank en drugs verslaving.

Volgens de familie zit Sarah daar om te leren omgaan met de media. Volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer zit Sarah daar waarschijnlijk omdat ze weer een terugval van haar verslavingen heeft gehad

Nu zit Andre Hazes daar ook en de rede was tot nu toe onduidelijk. Want Andre is later dan Sarah in de kliniek gearriveerd. Dus wellicht was hij daar om Sarah te steunen, maar er gingen ook geruchten dat hij naar de kliniek ging voor zijn eigen verslavingen.

Het management van Andre laat vandaag weten dat daar allemaal niks van waar is. Andre zit namelijk in de kliniek omdat hij in een soort burn-out zit. Zijn management zegt het volgende hierover.

“Hazes ging de afgelopen maanden door een roerige periode. Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de corona pandemie met zich meegebracht hebben en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad. André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Continue Reading

Actueel

Marc-Marie Huijbregts flink in elkaar geslagen in Amsterdam

Marc-Marie Huijbregts is vanmiddag uitgescholden, aangevallen en geslagen toen hij aan het fietsen was in Amsterdam.

Marc-Marie zegt hier zelf het volgende over:

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een filmpje op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.”

In het onderstaande filmpje legt Marc-Marie uit wat er gebeurd is.

Continue Reading
Advertisement

Trending