Connect with us

BN'ers

Zien: Tino Martin ‘verklootte’ zelf zijn relatie

Volkszanger Tino Martin (36) vindt het volledig zijn eigen schuld dat hij vorig jaar enkele maanden uit elkaar was met vriendin Kimberley Kruiter. Hij was alleen maar met zichzelf bezig en zijn dagen bestonden uitsluitend uit werken, feesten en slapen. ,,Ik was de boel aan het verkloten.’’

,,Ik was zoveel aan het werk en ik ging helemaal mijn eigen gang’’, zegt hij in de nieuwe aflevering van Bij Andy in de auto. ,,En in mijn vrije tijd koos ik ervoor om niet naar huis te komen en ergens in een kroeg of bar te gaan zitten. Op een gegeven moment is de maat gewoon vol.’’

Tino Martin

Toen zijn carrière een vlucht nam, werkte de zanger niet genoeg aan zijn relatie. ,,Ik deed werken, feesten, slapen. Er is geen een vrouw die dat leuk vindt’’, zegt Tino. Toen de twee uit elkaar gingen, waren ze niet helemaal eerlijk over de reden. ,,Je zegt dan tegen de buitenwereld dat het niet meer ging en we de agenda’s niet op elkaar konden afstemmen. Maar uiteindelijk was ik degene die de boel aan het verkloten was.’’

Waar kwam die feestdrang vandaan? ,,Ik genoot zo van dat succes, dat ik elke avond als ik thuiskwam de dag wilde vieren die ik had gehad’’, aldus Tino. ,,Al die optredens, die leuke dingen die ik meemaakte. Daar heb je zo lang naartoe gewerkt, ik wilde dat vieren tot de zon opkwam.’’
Tijdens zijn vrijgezelle maanden zat hij alleen in het huis dat zij zo mooi voor hen samen had ingericht. ,,Ik kon er niet van genieten. Ik was niet trots, ik was niet blij. Toen was ik echt naar de klote’’, zegt Tino. ,,Ik wist één ding: dit moet goed komen. En als dit goed komt, moet ik zorgen dat het nooit meer gebeurt en dat ik haar nooit meer laat gaan.’’

Begin dit jaar werd duidelijk dat de twee het weer samen probeerden. Dat gaat goed – meestal. ,,Een paar dagen terug lag ik gewoon nog op de logeerkamer twee daagjes’’, lacht hij. De zanger was weer uit de band gesprongen. ,,Ik deed mijn naam even eer aan.’’

Tino had tijdens de relatiepauze overigens echt géén affaire met collega Gerard Joling, zoals vaak werd beweerd. Hij ontkende dat al eerder, maar vond het ook wel leuk om de geruchten aan te wakkeren.

,,Ik heb met Gerard nooit een stap terug gedaan’’, zegt hij. ,,We waren op Curaçao, dan gaan we juist met zijn tweeën de zee in en foto’s maken. Borrelen, drinken, lagen we met zijn tweeën half onder de tafel, proosten. En een week later staat dat dan weer in zo’n blaadje.’’ Hij had daar vrede mee, omdat hij de roddelbladen ook graag belt als hij concertkaartjes te verkopen heeft.

,,Ik heb er eigenlijk wel redelijk van genoten’’, bekent hij. ,,En gelukkig mijn meisje ook. We konden er samen wel om lachen.’’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin)

Bron: AD Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

BN'ers

Martien en Erica Meiland willen, maar mogen niet trouwen

Erica en Martien Meiland

Ook al zijn ze met elkaar getrouwd, Martien en Erica Meiland zijn geen romantisch koppel meer. Maar Martien zou dolgraag nog eens met Erica trouwen. Jammer genoeg moeten ze niet nog eens voor het altaar staan.

In de postcast ‘Wat goéééd’ vraagt Erica aan Martien: “Zou je nog een vierde keer met mij trouwen of zou je dat liever met een nieuwe liefde willen?” De realityster antwoordt: “Oh wat een dilemma. Ja, weetje, dan moet je eerst iemand vinden. Dan vind ik het toch gezelliger voor de hele familie dat we dan samen nog een keer trouwen. En dan ook gewoon helemaal uitpakken.”

Een vierde huwelijksbootje

Erica wijst erop dat je in Nederland geen vier keer kunt trouwen. Ze gaven elkaar al drie keer het ja-woord, maar een vierde maal mag gewoon niet. Erica corrigeert: “Oh zelfs drie keer mag al niet.” Daar moet Martien nogal van schrikken, want ze zijn toch al drie keer getrouwd. “Nou moet je eens luisteren dan hebben ze vast pasgeleden een wetswijziging gehad.”

Groot feest

Dan kaatst Martien de bal terug en vraagt Erica of zij met hem zou willen trouwen. Ook zij vindt het een moeilijke opgave om een nieuwe liefde te vinden. “Dan zou ik inderdaad gewoon weer met jou trouwen en een heel groot feest geven met familie en vrienden.”

Lees verder

BN'ers

André Hazes eist van Monique dat ze ophoudt met Rachel-boycot

Rachel Hazes

André Hazes en Monique Westenberg genoten laatst nog van een romantische vakantie in Amerika. Ondertussen is de relatie toch weer bekoeld. Dat zou te maken hebben met het feit dat Monique hun verblijfplaats zou doorgegeven hebben aan de paparazzi.

Nu zouden ze een soort van knipperlichtrelatie hebben. De laatste tijd worden ze wel steeds vaker samen gezien. De zanger stelt nu wel een nieuwe eis: hij wil dat Monique de Rachel-boycot staakt. Dat weet Yvonne Coldeweijer.

Ruziestoker

Rachel Hazes staat bekend om iemand die twee stenen kan laten vechten. Ze heeft het ook regelmatig aan de stok met haar eigen kinderen. Maar ondanks alle bonje, woont de zanger nog gewoon bij zijn moeder. De twee hebben dus vrede gesloten. Het is geen geheim dat Rachel een grondige hekel heeft aan Monique.

Omgekeerd doet Monique er alles aan om haar zoontje bij Rachel weg te houden. “Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen”, meldt Coldeweijer.

André Hazes grijpt in

André is er helemaal klaar mee. Hij wil dat zijn zoontje Dré en oma Rachel elkaar zo snel mogelijk kunnen zien. “Anders kan je een eventuele relatie wel op je buik schrijven”, zou hij gezegd hebben. Coldeweijer grapt: “Krijgen nou wat, André met een ruggengraat?”

Monique stemde in met de afspraak en binnen enkele weken staat er een verzoening op het programma. Dan kan Rachel voor het eerst sinds lang haar kleinzoon weer zien. Daarover zegt Monique: “Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen.”

Coldeweijer

Lees verder

BN'ers

Beelden: Willem-Alexander grijpt in bij vraag over liefdesleven Amalia

Willem-Alexander

De koninklijke familie stond tijdens het halfjaarlijkse fotomoment de pers te woord. Het was tegelijk ook de eerste keer dat de verzamelde media vragen mocht stellen aan prinses Amalia. Onvermijdelijk kwam ook de vraag of ze momenteel gelukkig is in de liefde.

Er gaan al langer geruchten over Amalia die geluk in de liefde vond bij de Duitse miljardairszoon Isebrand. Heeft ze echt een relatie?

Liefdesleven

Amalia onthult aan de pers dat ze heel gelukkig is in de liefde. Ze zegt daar wel meteen bij: “Ik ervaar enorm veel liefde van de mensen om mij heen, maar ik weet dat het niet het antwoord is waar u op doelt. Dat is iets wat ik liever voor mezelf hou, maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die het hoort.”

Willem-Alexander grijpt in

Maar toen de journalisten begonnen door te vragen, moest koning Willem-Alexander ingrijpen. “Ze is net achttien. Mijn dochter gaat studeren en net het leven uitvinden. Ik hoop dat ze nog heel veel leuke mensen tegenkomt.”

Recht op privacy

Amalia vindt het wel vervelend dat er kiekjes van haar en haar prins op het witte paard zijn uitgelekt. Daarover zegt de kroonprinses: “Dat zijn wel momenten dat ik privé ergens was, maar het hoort er ook weer bij. (…) Maar uiteindelijk ben ik zo dankbaar voor de privacy die mij wél gegund is dat als dat wat minder is, dat ook oké is.”

Druk op het pijltje naar rechts voor de beelden.

Lees verder
Advertisement

Trending