Connect with us

BN'ers

Zien: Opname van telefoongesprek Johnny de Mol en Shima Kaes duikt online op

Een audio-opname van een telefoongesprek tussen Johnny de Mol en zijn ex-vriendin Shima Kaes is opgedoken op YouTube.

Meerdere nieuwssites berichten vandaag over de opname, die vier dagen geleden met een anoniem account werd geplaatst.

Opname van telefoongesprek

Kaes’ juridisch adviseur Karim Aachboun bevestigt aan deze site dat zij in het fragment te horen is.

Aachboun deed vorige week namens Shima Kaes aangifte tegen De Mol van zware mishandeling en poging tot doodslag.

Het tien seconden durende fragment komt uit de tape die Aachboun aandroeg als een van de bewijsstukken.

,,Ik ben heel hardhandig geweest met je en fucking terecht’’, zegt De Mol in het fragment. Kaes antwoordt:

,,Je hebt mijn mond vastgehouden, je hebt me de kamer gewoon niet uit laten gaan en je hebt me gewoon helemaal door elkaar geschud en ik heb gewoon een blauw oog gehad.’’ Daarop reageert De Mol: ,,Precies.’’

”Je hebt mijn mond vastgehou­den, je hebt me de kamer gewoon niet uit laten gaan en je hebt me gewoon helemaal in elkaar geschud”
– Shima Kaes in het audiofragment

Herbelevingen

Johnny de Mol en de Perzisch-Siciliaanse Kaes kregen in 2014 een relatie. In april 2015 verloofden ze zich, maar een maand later gingen ze uit elkaar.

De aangifte van Kaes gaat over drie vermeende incidenten uit 2015 – in het Mexicaanse Tulum, in Amsterdam en op Ibiza – waarbij Johnny de Mol haar onder meer zou hebben geslagen, geschopt en gepoogd te wurgen.

Naast de tape voegde Aachboun bij de aangifte ook foto’s waarop de verwondingen van Kaes te zien zijn, evenals een document waarin een huisarts spreekt van ‘fysiek geweld’.

Hoewel de vermeende incidenten al jaren geleden plaatsvonden, durfde Kaes naar eigen zeggen eerder geen aangifte te doen. Door het recent verschenen boek De Mol:

De machtigste mediafamilie van Nederland van Quote-journalist Mark Koster, waarin de vermeende mishandeling ook is beschreven, zou Kaes ‘kampen met herbelevingen’. Daarom deed ze onlangs alsnog aangifte.

Publiciteitsstunt

De Mols advocaat Peter Plasman was vanavond niet direct bereikbaar voor commentaar. Hij liet eerder weten dat er weliswaar ‘confrontaties’ en ‘handtastelijkheden’ voorkwamen binnen de turbulente relatie, maar dat van mishandeling nooit sprake was.

Na de aangifte zei hij: ,,Johnny de Mol neemt met verbazing kennis van deze verhalen, die hij ziet als de zoveelste ordinaire publiciteitsstunt van Aachboun.

Van zware mishandeling is geen sprake geweest en poging tot doodslag is absurd, vooral na zes jaar. Deze trial by media past helemaal in de chantage van de familie De Mol door dezelfde Aachboun.”

Plasman verwees naar een eerdere aangifte die hij namens de familie De Mol deed tegen Karim Aachboun.

Dit als reactie op een brief van Kaes’ juridisch adviseur die voorstelde tot een ‘schikking’ te komen. De familie beschouwde dit schrijven als chantage en deed aangifte van ‘afdreiging’.

Reacties

Shima Kaes’ juridisch adviseur zegt over het lekken van de tape: ,,Mijn cliënte betreurt het feit dat haar privacy en die van haar ex-verloofde Johnny de Mol wederom niet worden gerespecteerd.

Eerder bleek al, volgens BNR Nieuwsradio, dat RTL Boulevard en Shownieuws de geluidsopname van journalist/schrijver Mark Koster hebben ontvangen, die recentelijk een boek over de familie De Mol heeft geschreven.

Cliënte vermoedt dat Koster deze geluidsopname van haar voormalige advocaat Mark Teurlings heeft ontvangen, nadat via een getuigenverklaring is komen vast te staan dat Teurlings (zonder toestemming van cliënte) informatie aan Koster heeft gelekt.’’

Hij vervolgt: ,,Met betrekking tot uw vraag of de inhoud van het via YouTube gelekte geluidsfragment op echtheid berust, kan ik bevestigen dat de inhoud daarvan in ieder geval klopt en een van de bewijzen is voor de aangifte van cliënte tegen haar ex-verloofde Johnny de Mol.”

”Ze maken zich steeds weer bewust schuldig aan smaad en laster en daar is het laatste woord nog niet over gezegd”
– Mark Teurlings

Advocaat Mark Teurlings ontkent de opname te hebben gedeeld. ‘Uiteraard heb ik niets aan Mark Koster gegeven’, laat hij via WhatsApp weten.

‘Dat heeft Mark Koster al diverse malen bevestigd en dat weet Shima Kaes zelf. Dat is aantoonbaar. Zij heeft zelf Mark Koster gesproken en Koster beschikte daarna kennelijk over een fragment.

De klachten [daarover] bij de Deken zijn afgewezen door de Raad van Discipline. Ze zijn daartegen in verzet.

Ze maken zich steeds weer bewust schuldig aan smaad en laster en daar is het laatste woord nog niet over gezegd.’

Mark Koster laat via WhatsApp weten: ‘Voor het boek zijn 150 personen for the record en tientallen als off the record benaderd. De bronnenlijst staat in het boek. Daar laat ik het bij.’

Lees verder

BN'ers

Martien en Erica Meiland willen, maar mogen niet trouwen

Erica en Martien Meiland

Ook al zijn ze met elkaar getrouwd, Martien en Erica Meiland zijn geen romantisch koppel meer. Maar Martien zou dolgraag nog eens met Erica trouwen. Jammer genoeg moeten ze niet nog eens voor het altaar staan.

In de postcast ‘Wat goéééd’ vraagt Erica aan Martien: “Zou je nog een vierde keer met mij trouwen of zou je dat liever met een nieuwe liefde willen?” De realityster antwoordt: “Oh wat een dilemma. Ja, weetje, dan moet je eerst iemand vinden. Dan vind ik het toch gezelliger voor de hele familie dat we dan samen nog een keer trouwen. En dan ook gewoon helemaal uitpakken.”

Een vierde huwelijksbootje

Erica wijst erop dat je in Nederland geen vier keer kunt trouwen. Ze gaven elkaar al drie keer het ja-woord, maar een vierde maal mag gewoon niet. Erica corrigeert: “Oh zelfs drie keer mag al niet.” Daar moet Martien nogal van schrikken, want ze zijn toch al drie keer getrouwd. “Nou moet je eens luisteren dan hebben ze vast pasgeleden een wetswijziging gehad.”

Groot feest

Dan kaatst Martien de bal terug en vraagt Erica of zij met hem zou willen trouwen. Ook zij vindt het een moeilijke opgave om een nieuwe liefde te vinden. “Dan zou ik inderdaad gewoon weer met jou trouwen en een heel groot feest geven met familie en vrienden.”

Lees verder

BN'ers

André Hazes eist van Monique dat ze ophoudt met Rachel-boycot

Rachel Hazes

André Hazes en Monique Westenberg genoten laatst nog van een romantische vakantie in Amerika. Ondertussen is de relatie toch weer bekoeld. Dat zou te maken hebben met het feit dat Monique hun verblijfplaats zou doorgegeven hebben aan de paparazzi.

Nu zouden ze een soort van knipperlichtrelatie hebben. De laatste tijd worden ze wel steeds vaker samen gezien. De zanger stelt nu wel een nieuwe eis: hij wil dat Monique de Rachel-boycot staakt. Dat weet Yvonne Coldeweijer.

Ruziestoker

Rachel Hazes staat bekend om iemand die twee stenen kan laten vechten. Ze heeft het ook regelmatig aan de stok met haar eigen kinderen. Maar ondanks alle bonje, woont de zanger nog gewoon bij zijn moeder. De twee hebben dus vrede gesloten. Het is geen geheim dat Rachel een grondige hekel heeft aan Monique.

Omgekeerd doet Monique er alles aan om haar zoontje bij Rachel weg te houden. “Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen”, meldt Coldeweijer.

André Hazes grijpt in

André is er helemaal klaar mee. Hij wil dat zijn zoontje Dré en oma Rachel elkaar zo snel mogelijk kunnen zien. “Anders kan je een eventuele relatie wel op je buik schrijven”, zou hij gezegd hebben. Coldeweijer grapt: “Krijgen nou wat, André met een ruggengraat?”

Monique stemde in met de afspraak en binnen enkele weken staat er een verzoening op het programma. Dan kan Rachel voor het eerst sinds lang haar kleinzoon weer zien. Daarover zegt Monique: “Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen.”

Coldeweijer

Lees verder

BN'ers

Beelden: Willem-Alexander grijpt in bij vraag over liefdesleven Amalia

Willem-Alexander

De koninklijke familie stond tijdens het halfjaarlijkse fotomoment de pers te woord. Het was tegelijk ook de eerste keer dat de verzamelde media vragen mocht stellen aan prinses Amalia. Onvermijdelijk kwam ook de vraag of ze momenteel gelukkig is in de liefde.

Er gaan al langer geruchten over Amalia die geluk in de liefde vond bij de Duitse miljardairszoon Isebrand. Heeft ze echt een relatie?

Liefdesleven

Amalia onthult aan de pers dat ze heel gelukkig is in de liefde. Ze zegt daar wel meteen bij: “Ik ervaar enorm veel liefde van de mensen om mij heen, maar ik weet dat het niet het antwoord is waar u op doelt. Dat is iets wat ik liever voor mezelf hou, maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die het hoort.”

Willem-Alexander grijpt in

Maar toen de journalisten begonnen door te vragen, moest koning Willem-Alexander ingrijpen. “Ze is net achttien. Mijn dochter gaat studeren en net het leven uitvinden. Ik hoop dat ze nog heel veel leuke mensen tegenkomt.”

Recht op privacy

Amalia vindt het wel vervelend dat er kiekjes van haar en haar prins op het witte paard zijn uitgelekt. Daarover zegt de kroonprinses: “Dat zijn wel momenten dat ik privé ergens was, maar het hoort er ook weer bij. (…) Maar uiteindelijk ben ik zo dankbaar voor de privacy die mij wél gegund is dat als dat wat minder is, dat ook oké is.”

Druk op het pijltje naar rechts voor de beelden.

Lees verder
Advertisement

Trending