Connect with us

BN'ers

Zien: Frank viert kerst zonder zijn Rogier: ‘Er is te veel gebeurd’

Het RTL-realitykoppel Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) viert kerst zonder elkaar. De foto die Rogier vandaag deelde waarop de twee elkaar de hand schudden, is volgens hem alleen bedoeld om fans fijne feestdagen te wensen. ,,Het is zonder hem wel zo rustig’’, zegt Frank tegen deze site.

‘Er is te veel gebeurd’

Volgens Frank vergat Rogier bij de foto te melden dat het om een kerstwens ging. In plaats daarvan schreef hij: ‘We hebben ‘ja’ gezegd.’ Maar van een verzoening aan de kersttafel is dus geen sprake. ,,Nee zeg, daar is te veel voor gebeurd’’, zegt Frank resoluut. Hij praat duidelijk met enige afstand over Rogier. Kerst viert hij dit jaar met familie en vrienden.
,,Eigenlijk verandert er voor mij dus niks’’, zegt hij. ,,Behalve dan dat Rogier er niet bij is. Maar dat is wel zo rustig. Ik hoop dat hij het ook leuk heeft, maar daar heb ik nog niet naar geïnformeerd. Hij heeft zijn eigen methoden om het gezellig te hebben, dus daar ga ik wel van uit.’’ Wat Frank daarmee precies bedoelt, is niet duidelijk.

Minder makkelijk

Het duo heeft volgens hem een ‘leuk gesprek’ gehad, waarin ze afspraken te blijven samenwerken voor RTL. Na die vergadering werd de foto gemaakt. Hoe het nu met hun relatie gaat wil Frank niet zeggen. Wel laat hij los dat ze de problemen ‘onder controle’ hebben.

,,Vergeten en vergeven is belangrijk’’, zegt hij, verwijzend naar hun lange samenzijn van 20 jaar. ,,We zijn het over een aantal dingen wat meer eens’’, blijft hij vaag. ,,Dat kost veel tijd. Want ik ben niet meer zo makkelijk, vroeger was ik makkelijker.’’ Frank liet eerder al weten dat hij zich soms behoorlijk aan Rogier ergert tijdens tv-opnames, maar dat dit geen reden was om te stoppen.

Snel injecties

Qua gezondheid gaat het overigens goed met Frank, die met zijn 74 jaar in de risicogroep zit voor het coronavirus. ,,Ik hoop het wel’’, lacht hij. ,,Ik ben flink aan het kuchen, maar dat doe ik altijd in deze tijd van het jaar. Verder heb ik niks gemerkt. Ik hoop dat snel die injecties komen. Ik ben dan als een van de eerste mensen aan de beurt; dat krijg je als je zo oud bent als ik.’’

2020 was een bewogen jaar voor de interieurstylisten, die hun hitprogramma Paleis voor een prikkie bij SBS 6 gedag zeiden voor een overstap naar RTL 4. De afgelopen maanden kwamen ze vooral in het nieuws vanwege hun onenigheid, mede doordat ze zich tegenover diverse media over elkaar uitlieten.

Een eerste gesprek tussen de twee sinds enige tijd werd zelfs gefilmd en uitgezonden in Rooijakkers over de vloer. Hoewel ze afstand van elkaar namen, hielden de twee steevast vol dat van een huwelijkscrisis geen sprake was.

Contract

Het contract van Frank en Rogier bij RTL loopt nog bijna drie jaar. Bij de bekendmaking beloofde de zender dat het duo programma’s zou maken voor RTL 4, RTL 5 en streamingdienst Videoland. De zender was vanmiddag niet bereikbaar voor commentaar, maar liet eerder al weten dat die plannen ongewijzigd zijn.
Bron: AD Beeld: Youtube

Lees verder

BN'ers

Schokkend: Buurman wil Erica Meiland vermoorden

Erica Meiland

Maxime Meiland blijft achter haar uitspraken over hoofddoeken staan, die zij en haar moeder Erica Meiland indertijd deden. Nochtans zijn ze daarvoor zwaar bedreigd. Maxime was op een bepaald moment zo bang omdat een buurman ermee dreigde om haar moeder te vermoorden. “Dat was heel eng.”

Na de uitspraken van haar moeder over de islam, sloeg de schrik bij Erica en Maxima om het hart. Maxime zei dat ze lijnrecht achter haar moeder staat en de uitspraken goed begrijpt.

‘Ik ga Erica vermoorden’

Maxime had echter nooit verwacht dat ze zoveel haat over zich heen zou krijgen. In gesprek met Robbert Rodenburg in Terug naar Toen, onthult Maxime: “Alle negatieve reacties waren zó ontzettend heftig en zó fanatiek tegen ons, dat ik echt dacht van wat is dit?”

Op een gegeven moment was er zelfs een buurman die ermee dreigde om Erica te vermoorden. “Er was dus iemand die zwaar moslim was die heel vlakbij woonde, en die had een Youtube filmpje had gemaakt en daarin niet direct, dus we konden er ook niks mee met de politie, maar eigenlijk zei: ‘Ik ga Erica vermoorden’. Dat vond ik wel het ergst, omdat dat dus ook zo dichtbij is.”

Aanvankelijk goede band

Maxime vond het vooral eng omdat de man eerst een goede relatie had met de familie. “Mijn vader heeft namelijk dat jaar ervoor nog met die man op de foto gestaan. Die man hoefde alleen op de fiets te stappen. Dat was wel heel eng.”

Niet de eerste keer

Het is niet bekend over welke buurman het gaat. Enige tijd terug was er nog een video waarin een rapper Erica met bijlen bedreigde. JABROUN zingt in de videoclip: “F*** Erica Meiland, ik hoef niet zulke toxic mensen in mijn land, als het kan ga ik haar kidnappen en zet ik haar op een eiland.” Daarna wordt een vrouw afgebeeld met een vuilniszak over haar hoofd. Dit moest dan Erica voorstellen. Op de achtergrond zien we dan enkele personen met een hakbijl zwaaien.

Lees verder

BN'ers

Wesley Sneijder heeft het heel gezellig met ex Lil’ Kleine

Wesley Sneijder

Het romantische leven van Wesley Sneijder is nog amper te overzien. Sinds de scheiding met Yolanthe vliegt hij van de ene vrouw naar de andere. Gisterenavond zat hij weer met een andere dame te zoenen. En die vrouw is een bekende in het showbizzwereldje. Het gaat namelijk om een ex van Lil’ Kleine.

Wesley Sneijder viert momenteel vakantie op Ibiza, waar hij met volle teugen van zijn single bestaan geniet. Eerder is hij nog gezien met Jotti Verbruggen, die ook op Ibiza is, maar ondertussen heeft hij toch weer een andere liefje.

Kussen op Ibiza

Yvonne Coldeweijer schrijft op Instagram: “Wesley is gisteravond gespot met een influencer, genaamd Shayna bij Izakaya op Ibiza. Tongend!” Wesley is niet de eerste BN’er waar Shayna mee flikflooide. Coldeweijer zegt dat ze eerder nog met Lil’ Kleine was. “,Hij ging vreemd met haar tijdens de relatie met Jaimie.” Shayna was ook nog samen met Quincy Kluivert en Maxim Froger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shayna Caresse Senior (@shaynasenior)

Lees verder

BN'ers

Gitzwarte dag voor Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes en verloofde Erik Zwennes hadden gisteren een loodzware dag. Voor zoontje Fender was het immers de laatste dag in het kinderdagverblijf.

Erik Zwennes schrijft in zijn Instagram Stories bij een foto van Fender: “Laatste dag kinderdagverblijf. End of an era, op naar nieuwe dingen.”

Afscheid nemen

Fender wordt op zijn laatste dag in het kinderdagverblijf flink verwend. Met een feestelijke hoed zit hij op een speciale stoel. Op 10 juli blaast Fender vier kaarsje uit en mag hij naar de basisschool. Dit is een mooie mijlpaal, waar Roxeanne ook een beetje triest van wordt. Volgens haar gaat de tijd veel te snel. “Huilen”, schrijft ze bij de foto.

Nog een kindje?

Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes werden in 2018 voor het eerst ouders. Inmiddels is Fender bijna vier en heeft hij nog geen broertje of zusje. “Ik zou dolgraag een tweede willen”, liet Roxeanne vroeger al optekenen. “Alleen niet nu. Ik ga er ook niet om zitten liegen dat het ook pittig en heftig is.”

Of ze daar nu nog zo over denkt, is niet duidelijk. Wel hebben ze momenteel nog altijd hun handen vol met Fender. De zangeres onthulde onlangs nog dat Fender ’s nachts last heeft van wat zij omschrijft als ‘night terrors’.

Roxeanne Hazes

Lees verder

Trending