Connect with us

Actueel

Vier Handen Op Eén Buik-kijkers staan helemaal versteld van Louise

In ‘Vier Handen Op Eén Buik’ laten jonge, aanstaande moeders zien hoe ze zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden aangemoedigd door een bekende moeder die hen bijstaat tijdens de zwangerschap, de bevalling én erna. In de aflevering van dinsdagavond werd de 20-jarige Louise bijgestaan door Bibi Breijman (29).

“Ze heeft gewoon haar roeping gevonden, ze is gewoon een supermama”

De zwangerschap van Louise was niet gepland en ze slikte dan ook de pil. Toch raakte ze in verwachting, wat volgens de aanstaande moeder gebeurde toen ze de pil samen met antibiotica slikte. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Zo krijgt de aanstaande mama steun van haar eigen moeder en ook vriend Jesse van 20 staat haar bij.

Louise is vroeger erg gepest vanwege haar psoriasis, wat haar zelfs depressief maakte. “Ik dacht dat het mijn schuld was dat ik die huidziekte kreeg”, vertelt ze openhartig voor de camera. Het ging zelfs zo ver dat Louise probeerde haar leven te beëindigen en werd opgenomen. Het vertrouwen in zichzelf en haar omgeving is dan ook erg laag. Door de mommy to be in de spotlights te zetten tijdens een fotoshoot, zorgt Bibi ervoor dat het zelfvertrouwen stukje bij beetje terugkomt. Ook het bezoeken van een ‘oefenbevalling’ zorgt ervoor dat haar vertrouwen in zichzelf en de toekomst toeneemt.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Als baby Liam eenmaal is geboren, is Louise een veranderde vrouw. “Ik herken Louise niet meer”, vertelt Bibi tijdens haar kraambezoek. “Ik wil niet zeggen dat ze hiervoor niet goed was, want ze was hierover ook superlief en vrolijk en je zag haar al heel erg stralen tijdens de zwangerschap. Maar wat er nu is gebeurd is niet normaal. Ze zit er bij als een verheven Beyoncé (…) Ze heeft gewoon haar roeping gevonden, ze is gewoon een supermama.”

 

Lees verder

Actueel

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen Chateau Meiland te zien

Voor Meilandjes is er geen komkommertijd. De beroemde familie keerde terug na de hit met Château Meiland. Martien en Erica maakten het zelf bekend op de Humberto show.

Kasteel Meiland

De familie Meiland keert vanaf 29 augustus terug naar het oude Château Meiland-trustprogramma. De familie is hiervoor te zien op Château Bijstand, waar Martien, Erica en Maxime een maand lang voor zichzelf moeten zorgen. Dit wordt het zevende seizoen van de realityshow en volgens Martien is het einde nog lang niet voorbij. “Ik hou nog steeds van haar”, zei hij tegen Humberto.

Op Chateau Meiland was de familie al een aantal seizoenen bezig met verhuizen, maar dit mag komend seizoen niet meer verwacht worden. Martien en Erica zijn op de juiste plek. Erica zei bijvoorbeeld tegen Humberto Tan: “We hebben nu zo’n mooi huis. Niemand gelooft ons, maar we hebben het nog niet bewezen.

Bruiloft

Bewegen of niet, het komende seizoen staat waarschijnlijk bol van de hoogtepunten. De huwelijksceremonie van Maxime en Leroy Molkenboer staat op de show. Als het aan Martien en Erica had gelegen, zouden ze de serie nog lang hebben voortgezet. “Zolang er maar genoeg ervaring is”, voegde Erica eraan toe.

Nieuwe Carlo en Irene

Toen ze de serie verveelden, hadden ze een ander idee in gedachten. Martien en Erica lijken geïnteresseerd om de nieuwe Carlo en Irene te zijn in een Life and Cooking-achtige show. “Ik herinner me alleen de zondagmiddag. Ik vind het uniek”, zegt Martien.

Lees verder

Actueel

Zien: Goedele Liekens krijgt flinke kritiek op graatmagere badpakfoto!

Seksuoloog en politica Goedele Liekens geniet momenteel volop van haar vakantie. Ze deelde een badpakfoto op Instagram die voor opschudding zorgde. Veel volgers vonden de vrouwelijke tv-persoonlijkheid “te mager”.

Nadat bij Goedele huidkanker in stadium 3 was vastgesteld, werd ze een jaar geleden kankervrij verklaard. “Body shaming bij volwassenen wordt vaak gebruikt om negatieve emoties te uiten of verveling tegen te gaan”, zegt Sara Pabian, hoogleraar communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen.

Goedele plaatste op haar Instagram bij de foto: “Soms is geluk het enige filter dat je nodig hebt.” Haar stralende lach laat zien dat het goed met haar gaat en dat ze volop van haar vakantie geniet. Maar sommige gelovigen denken daar anders over. Ze plaatsten negatieve opmerkingen als “zo mager” en “je ziet er stralend uit, maar je bent zo mager… eet wat, Goedele”.

Goedele heeft de laatste tijd veel meegemaakt. In het voorjaar van 2020 werd bij haar huidkanker in stadium drie vastgesteld. Ondertussen heeft ze gelukkig geen kanker. Maar dat weerhield sommige fans er niet van om haar lichaam te bekritiseren.

Lees verder

Actueel

Nieuwe relatie Sarah van Soelen zorgt voor veel ophef: ‘Hij heeft al een vriendin’

Sarah van Soelen had de liefde moeten vinden na een vluchtige affaire met André Hazes. Dat zou de rijke zakenman Mike de Winter zijn. Dit nieuws had echter nog niet bekend mogen worden gemaakt, aangezien Mike momenteel aan het daten is met een andere vrouw…

Sarah werd afgelopen vrijdag gespot op het Hilligersberg Jazz Festival terwijl ze Mike kuste. Mike woonde in de straat van Sarah’s ouders en de twee waren lange tijd heel close.

De relatie met Sarah wordt nog steeds geheim gehouden

Onlangs zou de vonk ineens over zijn, terwijl Mike tot voor kort nog een relatie had met Cherella, een (oud-)collega van Sarah. Maar toen Coldeweijer het nieuws brak, bleek dat Mike nog een relatie had.

De “relatie” die ik heb gemeld, lijkt nog steeds een geheim te zijn”, schreef ze op Instagram Stories. “Mike heeft nog steeds een relatie met Cherella.”

Het feit dat Mike bij Sarah was terwijl Cherella zich niet bewust was, was ook een bron van lawaai. ,,Ik heb de afgelopen week meerdere keren gehoord dat deze twee samen waren. Verder moet je het gewoon even uitzoeken’, zegt Coldeweijer.

Mike is onlangs in de krantenkoppen verschenen over zijn “onroerendgoedbelasting”. Aanklagers willen Mike 25 maanden gevangenisstraf opleggen, naast 9 maanden proeftijd en een hoop boetes. De Amsterdamse rechtbank sprak hem en alle andere verdachten volledig vrij.

Lees verder
Advertisement

Trending