Connect with us

BN'ers

Veel sterkte: Connie Witteman doet een stapje terug: ‘Enorm ziek’

Connie Witteman gooit het roer om. De voormalige zangeres bouwde de afgelopen jaren aan een nieuw ‘influencer’-imago met haar Instagram-account Connie’s Power. Vandaag maakt zij bekend een stap terug te nemen.

‘Enorm ziek’

Connie overlaadt haar volgers geregeld met positiviteit op Instagram. Ook deelde zij de laatste tijd haar kritische mening op onder andere het coronabeleid van de overheid. Een mening die in een fikse burenruzie resulteerde toen buurman Albert Verlinde hoogte kreeg van haar ‘gemuit’. Hij dreigde haar ‘het trappenhuis door te trekken’, een opmerking die Connie niet in de koude kleren was gaan zitten. Zij ondernam juridische stappen maar uiteindelijk liep de boel met een sisser af en besprak de buurtjes het misverstand onder het genot van een glaasje wijn.

Gezondheid

Op Instagram heeft Connie inmiddels ruim 80.000 volgers, die ook een oplettend oog bleken. Toen zij een filmpje plaatste op haar Story vielen volgers iets op: er leek wat mis te zijn met het oog van Connie.

Zij reageerde op de bezorgdheid van haar volgers en schepte duidelijkheid over de situatie. Connie vertelde dat zij last had van een ontstoken kaak, waardoor zij al zeven dagen lang aan de antibiotica zat.

Vandaag lijkt Connie toe te zijn aan rust. Zij kondigt op haar Instagram dan ook een ‘break’ aan.

,,Lieve insta vrienden,

Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor het volgen op Conniespower en de altijd lieve en leuke reacties die ik het afgelopen jaar weer heb mogen ontvangen van jullie! Het was een zeer rumoerig jaar met “ups” en “ downs” maar we hopen er met z’n allen sterker en positief uit te gaan komen!Ik heb besloten om vandaag een paar weken van mijn Insta af te gaan! Even niks….. JUST CONNIE😘
Ik wil jullie allen in deze bizar vreemde December maand toch aangepaste gezellige 👀kerstdagen dagen en een goede jaarwisseling wensen… blijf gezond en zorg goed voor jezelf en…..hou vooral ook contact met je naasten….. alvast heel veel gezondheid en geluk toegewenst voor het nieuwe jaar 2021…..

Lees verder

BN'ers

Sterkte: Ernstige ziekte geconstateerd bij Martien Meiland

In het programma Beroemdheden in Behandeling in Nederland behandelt dr. Jozias Zwam bekende Nederlanders om van hun ziekte af te komen. Problemen bedreigen beroemdheden zelf en degenen om hen heen. Deze week is het de beurt aan spits Martien Meiland.

Volgens dokter Jozias Zwam heeft de kasteelheer een ernstige aandoening. Hij lijdt aan vrij ernstige mompelende verbale incontinentie. Om deze reden blijft hij nooit stil en zegt hij wat hij denkt. Gelukkig wordt hij behandeld door Dr. Jozias Zwam!

De familie Meiland maakt zich grote zorgen om Martien. Hij had tegenwoordig vaak pijn en de kasteelheer ademde ’s nachts soms zwaar.

De fragiele gezondheid ging niet goed met Meilandjes.

Borst

De aflevering van maandag laat zien dat dat niet geheel ongegrond is. Martien heeft ’s nachts soms pijn op de borst. De familie is bang voor de halo. Ik heb het niet meer benauwd, Maxime. Maar ik vind het niet leuk. ‘Ik weet gewoon dat het niet klopt. Ik voel het. Je voelt dit. Morgen ga ik naar de dokter.

Ziek?

Martien en Maxime speuren het internet af om erachter te komen wat er precies is gebeurd met de kasteelheer. Maar ja, dat is niet per se een goed idee want op internet vind je veel over enge ziektes. Martien: ‘O, Maxime is verschrikkelijk. Ik had dit helemaal niet moeten lezen. Ik denk dat ik ‘Heaven and Earth’ van Edsilia Rombley op mijn begrafenis zou willen hebben. Het kan ook gebeuren.

Martien Meiland is in behandeling

En raad eens, de dokter vond een oplossing voor zijn probleem. Helaas heeft Martien wat problemen en dit lijkt hem nog meer problemen te bezorgen!

Sterkte

Lees verder

BN'ers

Gordon onthult hoeveel kilogram hij is afgevallen

Gordon

De afgelopen tijd gooide Gordon het roer helemaal om. Enkele maanden terug bond hij de strijd aan tegen de overtollige kilootjes. Ondertussen is hij wel 20 kilo afgevallen. Maar toch snoept hij af en toe nog weleens iets. “Gisteren heb ik een hele zak M&M’s gegeten.”

Eerder, eind april, verklapte de presentator al dat hij vijf kilo was kwijtgespeeld. Daar komen nu nog eens vijftien kilo bij. Dat betekent dat hij zijn doel om 20 kilo af te vallen, ruimschoots heeft bereikt.

In een video op Instagram vertelt hij: “Dit is dus hoe 20 kilo eruitziet.” Gordon staat voor een spiegel in een kleedkamer en toont trots zijn slanke lichaam. “Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben.”

Alleen dierlijke producten

De presentator houdt zich aan een dieet met alleen maar dierlijke voedingswaren. “Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten. Dit is dus volledig de andere kant op.”

Toch speelt hij nog weleens vals. “,Ik moet zeggen dat ik gisteren naar de bioscoop ben geweest en een zak M&M’s heb leeggegeten. Dus ja, ik cheat af en toe wel. Maar ik ben zo ontzettend trots en blij dat het er allemaal af is. Dat mijn kleertjes weer lekker zitten en dat ik eindelijk een soort levensstijl heb gevonden die helemaal bij mij past.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

BN'ers

Yolanthe openhartig over grote droom van haar en Wesley

Yolanthe

Tijdens hun relatie hadden Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder talrijke dromen. Zo wilden ze absoluut een restaurant openen op Ibiza. Yolanthe laat nu weten dat die droom nooit verwezenlijkt zal worden.

Het restaurant XaXa moest de trekpleister van het feesteiland worden. Mensen melden dat het restaurant de laatste tijd heel verlaten is.

Yolanthe geeft aan dat dit klopt. De presentatrice en actrice onthult: “’Ons eigen restaurant XaXa op Ibiza is al twee jaar gesloten. We doen even de deuren dicht en kijken hoe het loopt.’ Als je uit elkaar gaat terwijl je het samen runt, is het gewoon lastig.”

Is er nog toekomst voor het restaurant? “Daarna kwam corona en eigenlijk hebben we de knoop nog steeds niet doorgehakt. De ene keer willen we het verkopen, dan weer houden en heropenen.” Het heeft er alle schijn van dat het restaurant voorlopig gewoon dicht blijft.

Lees verder
Advertisement

Trending