Connect with us

Actueel

Vader en dochtertje doodgeschoten door jager die hen aanzag voor herten

Het moest een speciale viering zijn, een vader en zijn negenjarige dochter die op Nieuwjaarsdag samen op jachttrip gaan.

Kim Daniel Drawdy en zijn 9-jarige dochter Lauren waren aan het helpen om herten naar een bepaalde jachtlocatie te verplaatsen op de laatste dag van het jachtseizoen in South Carolina, toen er een vreselijk ongeluk plaatsvond.

Kim en zijn dochter zijn fataal neergeschoten nadat een jager hen aanzag voor herten. De dertigjarige vader was met zijn dochter onderweg in een bos in Colleton County.

Er is een onderzoek ingesteld.

Kim Drawdy, één van 12 kinderen en een tweelingbroer, werd in zijn overlijdensbericht omschreven als een toegewijde vader en zoon, wiens grote passie het was om in de natuur door te brengen. “Hij had een groot hart en stond altijd klaar om anderen te helpen”, leest het bericht.

Ook Lauren deelde de passie van haar vader. Ze hield ervan om samen met hem te gaan jagen en vissen. “Ze was zo trots toen ze vorig jaar in oktober haar eerste hert schoot”, staat in het overlijdensbericht te lezen.

De broer van de vader, Benny Drawdy, vertelde aan Live 5 News dat zijn familie kapot is van verdriet. “Ik ben kapot”, vertelde hij. “Ik kon het eerst niet geloven. (…) Een tweelingbroer en nu is er nog maar eentje.”

WCSC Live 5 News

In juli is een verdachte gearresteerd in verband met de fatale schietpartij. De man is aangeklaagd wegens het roekeloos gebruik van een wapen tijden de jacht met de dood tot gevolg.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden.

Continue Reading

Actueel

Officieel: ‘Yolanthe en Donny Roelvink een setje’Yolanthe is al enige tijd gescheiden van Wesley Sneijders en ging tot nu als single door het leven. Donny Roelvink daarin tegen woont samen met zijn zwangere vriendin Janice. Tenminste hij woonde samen, want ze zijn al een paar weken niet meer samen gespot. Sterker nog de vriendin van Donny is vaak gezien bij haar ouders en schijnt daar nu in te wonen.

Volgens de geruchten zouden Donny en zijn vriendin een heftige ruzie hebben gehad over een filmpje wat Janice met een vriendin maakte en wat ze op haar TikTok account deelde. In dit filmpje zou Janice en haar vriendin beide een erotisch speeltje gebruiken met een afstandsbediening en gingen de twee daarmee samen op stap. Tijdens het boodschappen doen gebruikte ze de afstandsbediening bij elkaar wat voor hele grappige momenten zorgde. Donny schijnt woedend te zijn geweest toen hij dit filmpje zag en dit leiden er uiteindelijk toe dat Janice haar koffers pakte.

Nu is Donny gisteren in een club gezien met Yolanthe en volgens de mensen daar waren de twee heel flirterig met elkaar bezig en weken ze niet van elkaars zijde. Ze raakte elkaar continue aan en hielde op een gegeven moment zelfs elkaars hand op een innige manier vast.Continue Reading

Actueel

Andre Hazes is kapot en kampt met ‘ernstige ziekte’Er is de afgelopen dagen al veel geschreven over Andre Hazes en Sarah. Ze zitten nu beide in een kliniek in Spanje waar Sarah 2 jaar eerder afkickte voor haar drank en drugs verslaving.

Volgens de familie zit Sarah daar om te leren omgaan met de media. Volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer zit Sarah daar waarschijnlijk omdat ze weer een terugval van haar verslavingen heeft gehad

Nu zit Andre Hazes daar ook en de rede was tot nu toe onduidelijk. Want Andre is later dan Sarah in de kliniek gearriveerd. Dus wellicht was hij daar om Sarah te steunen, maar er gingen ook geruchten dat hij naar de kliniek ging voor zijn eigen verslavingen.

Het management van Andre laat vandaag weten dat daar allemaal niks van waar is. Andre zit namelijk in de kliniek omdat hij in een soort burn-out zit. Zijn management zegt het volgende hierover.

“Hazes ging de afgelopen maanden door een roerige periode. Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de corona pandemie met zich meegebracht hebben en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad. André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”Continue Reading

Actueel

Marc-Marie Huijbregts flink in elkaar geslagen in AmsterdamMarc-Marie Huijbregts is vanmiddag uitgescholden, aangevallen en geslagen toen hij aan het fietsen was in Amsterdam.

Marc-Marie zegt hier zelf het volgende over:

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een filmpje op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.”

In het onderstaande filmpje legt Marc-Marie uit wat er gebeurd is.
Continue Reading
Advertisement

Trending