Connect with us

Viraal

Jongetje met gespleten gehemelte dolblij als hij pup met dezelfde aandoening mag adopteren

Een jongen met een gespleten gehemelte adopteerde een hondje met dezelfde aandoening. Het mannetje is in de zevende hemel met zijn nieuwe beste vriendje.

De tweejarige Bentley Boyers uit Jackson in de Amerikaanse staat Michigan is geboren met een gespleten gehemelte en onderging al twee operaties.

Ondanks de obstakels in zijn leven, is hij een gelukkig kind. En nu is hij gelukkiger dan ooit tevoren, want hij heeft een puppy met dezelfde aandoening. Zijn vader Brandon was in het asiel van Jackson County op zoek naar kippen toen hij de pup opmerkte.

Mama Ashley vertelde aan WILX: “Hij facetimede me meteen. Hij zegt, ik denk dat deze een gespleten gehemelte heeft, en ik zei: ‘Neem haar mee! We hebben haar nodig!’” De moeder legt uit dat het bijzonder is om te zien dat haar zoon nu kan opgroeien en begrijpen dat hij en de hond iets gemeen hebben met elkaar.

Facebook / Jackson County Animal Shelter – Michigan

Jackson County Animal Shelter postte op Facebook: “Het is moeilijk te bevatten hoe betekenisvol deze adoptie wel is voor ons, dus we gaan de foto’s voor zich laten spreken. (…) Het was liefde op het eerste gezicht. We wensen hen vele jaren vreugde terwijl dit bijzondere duo samen opgroeit!”

Net zoals Bentley zich niet laat tegenhouden door zijn aandoening, geldt dat ook voor het hondje. Directeur Lydia Sattler legde uit: “Haar beperking houdt haar echt niet tegen, en naarmate ze groeit, zullen ze meer weten of er iets veranderd moet worden. Maar ze doet het echt goed. Ze ziet er misschien een beetje anders uit dan andere honden, maar dat houdt haar niet tegen.”

Ja hoor, geef het maar toe! Ook jij moest een traantje wegpinken toen je deze beelden zag!

Continue Reading

BN'ers

Breaking eerste beelden: ‘Verdachte schietpartij Peter R. de Vries opgepakt’Vanavond op de Lange Leidsewarsstraat in Amsterdam is misdaadjournalist Peter R. de Vries neergeschoten. Meerdere bronnen bevestigen dat een verdachte is opgepakt op de A2 bij Breukelen.

Veel mensen zagen de schietpartij vermoedelijk gebeuren rond halfacht ’s avonds. “We hebben meerdere meldingen van ooggetuigen binnengekregen”, laat een woordvoerder weten.

De schietpartij vond plaats vlakbij de RTL studio waar hij die avond te gast was bij RTL Boulevard. Op een filmpje op de sociale media ligt een man bloedend aan het hoofd op de grond. Het gaat overduidelijk om de misdaadjournalist. Volgens getuigen zijn er ook meerdere schoten gelost.

Peter R. de Vries is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat zijn huidige toestand is, is niet gekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CESTMOCRO 🇳🇱|🇧🇪 (@cestmocro)


Continue Reading

Viraal

Zien: Biertjes flink duurder na heropening terrassenWie vanaf woensdag een biertje bestelt op een terrasje, zal wellicht meer moeten betalen. De prijs van biertjes is gemiddeld 25 cent hoger. Voor een biertje betaal je nu dus gemakkelijk drie euro.

De brouwerijen zitten achter deze prijsverhoging. Swinkels en AB InBev verhoogden de prijzen van het bier deze maand met 3,5 procent. Ook Heineken en Grolsch kondigen prijsverhogingen aan. Heineken laat de prijzen stijgen met 3 procent en Grolsch met 4 procent.

Ton Duivenvoorden van Koninklijke Horeca Nederland Drenthe geeft aan dat deze prijsverhoging niet uit de lucht gegrepen is. De prijzen stijgen immers door de marktwerking. “De prijzen stijgen elk jaar en dat is nu natuurlijk niet anders”, zegt hij.

Bierbrouwers hadden moeilijke tijden tijdens de lockdown. Er was geen verkoop aan de horeca en dat heeft zijn weerslag op de omzet. De bierverkoop in de supermarkten compenseerde dat verlies niet. Daarom moeten de brouwerijen de prijzen laten stijgen.Continue Reading

Viraal

Heftig: ‘Huidskleur baby Archie onderwerp van gesprek in paleis’ |Tijdens de zwangerschap van Meghan, de vrouw van de Britse prins Harry, waren er in het paleis “zorgen om en gesprekken over” de huidskleur van de baby. Dat verklaarde Meghan in een interview dat zondagavond op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden.

Gesprekken

De gesprekken vonden plaats tussen haar man en iemand van wie ze de identiteit niet bekend wilde maken. Prins Harry, die later aanschoof bij het interview, bevestigde dat de conversatie had plaatsgevonden, maar verklaarde nooit openbaar te zullen maken wat daarin precies is gezegd.

Geen titels

Tijdens het interview, dat werd afgenomen door Oprah Winfrey, besprak Meghan dat zij tijdens haar zwangerschap te horen kregen dat haar kind geen koninklijke titels zou krijgen. Op de vraag van Winfrey of dat was omdat de kleine een gemengde afkomst zou hebben antwoordde Meghan: “In die maanden hadden we verschillende gesprekken, over dat hij geen beveiliging zou krijgen, geen titel, en ook over hoe donker zijn huid zou zijn als hij geboren zou worden.”

Meghan is dochter van een witte vader en een Afro-Amerikaanse moeder. Ze beviel in mei van 2019 van Archie en is op het moment zwanger van een tweede kind. In het interview maakte prins Harry bekend wat het geslacht is van de nieuwe baby; Archie krijgt aankomende zomer een zusje.Continue Reading
Advertisement

Trending