Connect with us

Video

Furieuze zwaan leert vrouw hoe je goed een mondmasker draagt

De laatste maanden is het dragen van een masker een cruciaal onderdeel van ons leven geworden in een poging om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De meesten onder ons hebben zich goed aangepast en beseffen dat dat kleine stukje stof over onze gezichten een kleine prijs is om andere mensen te helpen beschermen. Andere mensen hebben het dan weer nog niet goed begrepen.

Hoewel we allemaal ons best doen, kunnen vergissingen gebeuren. Sommigen beseffen niet altijd goed dat het niet verstandig is om op drukke plaatsen je masker op je kin of hals te laten hangen. Dat is een lesje dat een zwaan onlangs aan een vrouw probeerde te leren.

Op de beelden die gedeeld zijn op Twitter zien we een vrouw die neerknielt naast een zwaan in een park in Frankrijk. Eerder dan haar neus en mond te bedekken met het mondkapje, laat ze het gewoon rond haar hals hangen.

Twitter

Hoewel de niet nader bij naam genoemde vrouw heel blij lijkt om bij de zwaan te zijn, is de vogel minder onder de indruk van haar aanwezigheid. Plotseling vliegt ze uit de kleine stroom water die hen scheidt.

De zwaan raakte de vrouw wel degelijk, maar gelukkig alleen via haar mondmasker. De vogel slaagde er op een of andere manier in om het mondkapje van haar kin te plukken en het terug op zijn plaats te brengen. Dan viel de vrouw achterover in shock, om vervolgens in lachen uit te barsten.

Hilarische reacties

Bij de korte video staat te lezen: “Je werd nog zo gezegd: draag je masker!” De beelden zijn al meer dan 25 miljoen keer bekeken sinds ze op Twitter gepost zijn.

Heel wat mensen grapten dat de zwaan klaar was met mensen die de regels niet volgen. Een social mediagebruiker schreef: “Zelfs de natuur is er klaar mee.”

Lees verder

Video

Klasgenootjes geven jongetje staande ovatie na laatste chemobehandeling

jongen met leukemieIn de Amerikaanse staat Ohio kreeg een jongetje een staande ovatie van zijn klasgenootjes nadat ze hoorden dat hij kanker overwonnen had.

John Oliver Zippay, door zijn familie liefdevol J.O. genoemd, vocht drie jaar lang tegen leukemie. Enige tijd geleden was het dan eindelijk zijn laatste chemobehandeling.

Na de kerstvakantie mocht hij terug naar de St. Helen Catholic School en daar hadden de klasgenootjes en zijn leraren een geweldige verrassing voor hem. Hij werd opgewacht met een erehaag en een staande ovatie.

Chemo

Directeur Patrick Gannon onthult aan Fox 8: “Het was moeilijk om hem een tijd te missen, maar de klas was zo blij toen hij weer terugkeerde.”

Op amper driejarige leeftijd kreeg J.O. de diagnose van acute lymphoblastic. Hij lag bijna drie weken in het ziekenhuis en moest drie jaar lang chemo ondergaan.

Vader John Zippay legt uit: “Hij had een poortkatheter in zijn borst, dus hij kon drie jaar lang geen inspanningen leveren. Dus het was moeilijk voor hem, om niet aan gym deel te nemen en dat soort dingen.”

Kinderjaren ontnomen

De ouders legden uit dat de leukemie betekende dat de jongen heel wat normale dingen niet meer kon doen. Nu krijgt hij eindelijk de kans om weer dingen te doen die kinderen horen te doen.

Mama Megan vertelt: “Je wil dat voor je kind, opgroeien en vuil worden en buiten spelen en plezier hebben en we hadden hem in een bubbel dus we zijn nu opgewonden. We kijken naar de toekomst uit en om onze kleine jongen terug te hebben.”
Lees verder

Video

Johnny de Mol om ándere reden gestopt met HLF8: “Onmogelijk!”Johnny de Mol heeft eerder deze week bekend gemaakt dat hij per direct stopt als host van zijn talkshow HLF8. Nadat de presentator al langere tijd door een van zijn exen beschuldigd wordt van mishandeling en poging tot doodslag is daar een nieuwe melding bijgekomen.

Wat precies de klacht is en bij wie deze klacht vandaan komt is nog onbekend. Johnny in zijn show: “Dan nu iets waar ik ontzettend tegenop zie om te vertellen. Ik stop voorlopig met het presenteren van mijn programma. Bovenop de eerdere beschuldiging en verdachtmakingen is er deze week een nieuwe anonieme valse beschuldiging geuit. Daardoor wordt het voor mij en de redactie nagenoeg onmogelijk om dit werk voort te zetten. Gasten ontvangen om gezamenlijk een vrolijke en boeiende show te maken, dat is voor mij niet te doen. Het valt voor mij heel zwaar.” Echter denkt Yvonne Coldeweijer de échte reden te weten.

Niemand schuift meer aan bij Johnny de Mol
Coldeweijer is weer bijgekomen van het feesten op Koningsdag en meldt: “Johnny stopt bij zijn talkshow HLF8 omdat gasten niet meer bij hem willen aanschuiven.” Emma Wortelboer heeft als eerste BN’er openlijk toegegeven niet bij Johnny aan te willen schuiven: “Ik voel me daar gewoon niet prettig bij. Ik dacht: dan moet ik daar een beetje zo de roze olifant in de kamer gaan vermijden.” Echter is dat natuurlijk vrij pijnlijk om te melden: “Ik stop met presenteren want anders wil niemand meer aanschuiven en sta ik hier in mijn uppie.” Coldeweijer vervolgt: “Naast de aantijging van poging tot doodslag is er melding gedaan bij een ‘me too’-stichting door een dame die beweert dat Johnny haar heeft gedrogeerd en daarna in een hotel heeft misbruikt. De stichting heeft contact opgenomen met Johnny en uit voorzorg is hij vast gestopt.”

 Lees verder

Video

Beelden: Ophef om opgedoken video van ontruiming Arnhem’s park op Koningsdag!Koningsdag was weer heerlijk dit jaar… Nee sorry. Het weer op Koningsdag was weer heerlijk dit jaar. Er was een hele hoop onrust in veel steden waar het té druk werd. In grote steden werden veel parken al vroegtijdig ontruimt vanwege de grote drukte. Dit was niet helemaal de bedoeling tijdens een coronacrisis terwijl de zieken huizen behoorlijk vol liggen met patiënten. Maar het was wel te verwachten met het mooie weer. De politie had daarom al genoeg manschappen op de been om alles onder controle te houden. Maar op sommige plekken waren er toch mensen die tegen de bevelen van de politie in gingen, bijvoorbeeld wanneer een park verlaten moest worden.

Koningsdag in Arnhem was gezellig
In Arnhem ging het er ook weer gezellig aan toe toen de politie het publiek vroeg het park te verlaten. Natuurlijk waren er weer een paar demonstranten die geen gehoor wilde geven. Maar de maat was behoorlijk vol bij de politie als we deze beelden zo zien. Er zijn veel reacties onder de video te lezen waarin het optreden van de agenten als “buitensporig” en “gewelddadig” wordt omschreven door kijkers.

Koningsdag was weer heerlijk dit jaar… Nee sorry. Het weer op Koningsdag was weer heerlijk dit jaar. Er was een hele hoop onrust in veel steden waar het té druk werd. In grote steden werden veel parken al vroegtijdig ontruimt vanwege de grote drukte. Dit was niet helemaal de bedoeling tijdens een coronacrisis terwijl de zieken huizen behoorlijk vol liggen met patiënten. Maar het was wel te verwachten met het mooie weer. De politie had daarom al genoeg manschappen op de been om alles onder controle te houden. Maar op sommige plekken waren er toch mensen die tegen de bevelen van de politie in gingen, bijvoorbeeld wanneer een park verlaten moest worden.
Lees verder

Trending