Connect with us

Actueel

Boer plant twee miljoen zonnebloemen om mensen het hele jaar lang op te beuren

We waren nog maar enkele maanden in het nieuwe jaar en iedereen was er al klaar mee. Het was voor iedereen een moeilijk jaar, maar een boer doet zijn uiterste best om toch een beetje vreugde te verspreiden.

Scott Thompson, een boer uit Wisconsin, komt uit een familie die in Kenosha City al generaties aan landbouw doet. De boer van de vierde generatie ziet normaal elke zomer toeristen naar zijn landgoed komen om bessen te plukken en in de herfst komen ze langs voor de pompoenen. Maar voor het eerst in zeventig jaar staat er op zijn grond iets heel bijzonders: zonnebloemen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Thompson Strawberry Farm (@thompsonstrawberryfarm) op

Nadat zijn vrouw het hem voorstelde, wist Scott dat het perfect zou zijn om een beetje blijdschap te verspreiden in harde tijden. Scott vertelde aan CNN: “Naarmate het seizoen voorbij ging, was het duidelijk dat de pandemie niet zou verdwijnen. En we dachten dat mensen misschien op zoek waren naar iets om te doen, en wat een goede manier om de afstand te bewaren en … te glimlachen.”

Twee miljoen zonnebloemen

Op zijn negen hectares land staan nu twee miljoen zonnebloemen in bloei. Scott plantte genoeg zaadjes om 15 weilanden te vullen, met in het achterhoofd het feit dat mensen zich aan de social distancing regels zouden moeten houden. En wanneer ze terug thuis komen, hebben ze een heleboel zonnebloemen in de hand en een brede glimlach op hun gezicht.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Thompson Strawberry Farm (@thompsonstrawberryfarm) op

Met nog bijna 3 hectare grond waarop zonnebloemen moeten uitkomen, zijn er nog genoeg zonnebloemen om de bezoekers te verblijden. Dat betekent dat er tot eind september nog zonnebloemen in bloei zullen staan op zijn boerderij.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Thompson Strawberry Farm (@thompsonstrawberryfarm) op

Scott voegde er nog aan toe: “Een van de leuke dingen eraan is dat iedereen zo blij is. We krijgen geweldige reacties op Facebook, of wanneer ik in het veld werk, iedereen heeft zoiets van, ‘Bedankt om dit te doen’ en ‘Dit is wat ik nodig had’. Mensen zijn zo blij om hier te zijn en dat ze ergens naartoe kunnen gaan.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Thompson Strawberry Farm (@thompsonstrawberryfarm) op

Lees verder

Actueel

Zien: Ken je dit jochie uit van ‘Danoontje POWERRR’ nog? Dit is ‘m 19 jaar later!Danoontje heeft in het verleden veel mooie tv-commercials gehad. Als je aan eerdere commercials denkt, zijn er waarschijnlijk een paar dingen die in je opkomen. Neem bijvoorbeeld advertenties van merken als Rolo met dit verwende kind en deze olifant. Maar ook de advertentie van Calvé, waarin een aantal bekende Nederlanders te zien waren, bleef hangen.

Het doel van de advertenties van Calvé is om te laten zien hoe goed het product is voor de groei en kracht van kinderen. Van de zoete desserts van Danone word je ook nog eens heel gezond. De beroemdste van alle Danone-commercials is de scène met het meisje dat met vier biertjes in de auto van haar vader rijdt. Advertenties eindigen altijd met ‘R’, ‘Powerrrrrr’. In de loop der jaren zijn er echter meer advertenties verschenen.

Donny Roelvink, de man achter Danoontje POWERRRRRR!

Meestal zijn het de kinderen van mensen die al beroemd zijn in de theaterindustrie of mensen met connecties met deze wereld. We vermoeden dat de vader van de jongen in onderstaande commercial, die wereldberoemd is in Nederland, ook zijn zoon heeft getekend voor deelname aan deze commercial. In 2003 speelde Donny Roelvink de hoofdrol in een reclamespot van Danone. Donny zegt dat hij de jongen is die een motorrat in een kroeg sloeg door op zijn arm te drukken. Je ziet Donny met de biggetje-tatoeage op zijn arm een ​​grote kerel knock-out slaan, dan gebruikt hij zijn Amsterdamse accent voor de beroemde Danone-uitdrukking. Dit zou dan ook het ultieme bewijs moeten zijn dat je met Danone extreem krachtig kunt worden. De acteur is erg jong en heeft meer dan 90 kg spieren gekregen. Donny heeft onlangs een ongeluk gehad toen een Hummer over hem heen reed. Hummer zou een totaal verlies zijn. Ik lach. Afbeeldingen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DONNY ROELVINK 🇳🇱 (@donnyroelvink)Lees verder

Actueel

Prinses Amalia gesloopt na ‘rare uitspraak’Amalia heeft tijdens haar studie een “kamer” in Amsterdam kunnen vinden. Uit eerdere geruchten was al bekend wat deze munt precies zou zijn. Logisch dat Princess niet ergens achterin Amsterdam Nieuw West op 5 eindigt. Het belangrijkste is dat de toekomstige koningin ongedeerd blijft. Eerder werd de volgende informatie over de verblijfplaats van de prinses geplaatst: “Een gehuurd appartement dat de prinses gaat delen met andere studenten”.

Natuurlijk zijn er ook geen feesten in het ziekenhuis en moet er voldoende ruimte zijn voor beveiliging. Koningshuis-verslaggever Sander Paulus weet het bijvoorbeeld: “Kijk naar Willem-Alexander. Hij woont samen met drie huisgenoten, een kip, een haan en een bewaker. Ook voor hen moet er een plekje in huis zijn, de prinses moet de klok rond bewaken. “Er moeten bijvoorbeeld verschillende uitgangen in huis zijn. Aangrenzende woningen zijn ook te huur.

Amalia is zo dankbaar dat ze de kamer heeft gevonden!

Gisteren was de jaarlijkse zomerfotosessie van het Britse koningshuis. De prinses gaf commentaar op het onderzoek van volgend jaar en het huis dat ze had “gevonden”. Er waren echter veel mensen die verliefd werden op haar woorden. Amalia zei: “Ik ben zo dankbaar dat ik een kamer heb kunnen vinden. Een zin waar mensen veel moeite mee hebben. De Thaise prinses vervolgde: “Ik heb ook vrienden die vorig jaar echt moeite hadden om een ​​kamer te vinden. Ik kan niet wachten om daar met andere studenten te gaan wonen. De reactie hierop op sociale media was niet onvriendelijk”. Koonie5505: “Laat me niet lachen! Het is een grap? Anders had Prins Bril voor een thuis gezorgd! Caspar.hm sarcastisch: “Ze heeft echt geluk gehad!” Joerydewild, net als vele anderen: “Volgens mij is het een artikel van De Speld!” Zijn verklaring:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreepBridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics) 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)Lees verder
Advertisement

Trending