Connect with us

Viraal

Jongetje met gespleten gehemelte dolblij als hij pup met dezelfde aandoening mag adopteren

Een jongen met een gespleten gehemelte adopteerde een hondje met dezelfde aandoening. Het mannetje is in de zevende hemel met zijn nieuwe beste vriendje.

De tweejarige Bentley Boyers uit Jackson in de Amerikaanse staat Michigan is geboren met een gespleten gehemelte en onderging al twee operaties.

Ondanks de obstakels in zijn leven, is hij een gelukkig kind. En nu is hij gelukkiger dan ooit tevoren, want hij heeft een puppy met dezelfde aandoening. Zijn vader Brandon was in het asiel van Jackson County op zoek naar kippen toen hij de pup opmerkte.

Mama Ashley vertelde aan WILX: “Hij facetimede me meteen. Hij zegt, ik denk dat deze een gespleten gehemelte heeft, en ik zei: ‘Neem haar mee! We hebben haar nodig!’” De moeder legt uit dat het bijzonder is om te zien dat haar zoon nu kan opgroeien en begrijpen dat hij en de hond iets gemeen hebben met elkaar.

Facebook / Jackson County Animal Shelter – Michigan

Jackson County Animal Shelter postte op Facebook: “Het is moeilijk te bevatten hoe betekenisvol deze adoptie wel is voor ons, dus we gaan de foto’s voor zich laten spreken. (…) Het was liefde op het eerste gezicht. We wensen hen vele jaren vreugde terwijl dit bijzondere duo samen opgroeit!”

Net zoals Bentley zich niet laat tegenhouden door zijn aandoening, geldt dat ook voor het hondje. Directeur Lydia Sattler legde uit: “Haar beperking houdt haar echt niet tegen, en naarmate ze groeit, zullen ze meer weten of er iets veranderd moet worden. Maar ze doet het echt goed. Ze ziet er misschien een beetje anders uit dan andere honden, maar dat houdt haar niet tegen.”

Ja hoor, geef het maar toe! Ook jij moest een traantje wegpinken toen je deze beelden zag!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *