Connect with us

Viraal

Jongetje met gespleten gehemelte dolblij als hij pup met dezelfde aandoening mag adopteren

Een jongen met een gespleten gehemelte adopteerde een hondje met dezelfde aandoening. Het mannetje is in de zevende hemel met zijn nieuwe beste vriendje.

De tweejarige Bentley Boyers uit Jackson in de Amerikaanse staat Michigan is geboren met een gespleten gehemelte en onderging al twee operaties.

Ondanks de obstakels in zijn leven, is hij een gelukkig kind. En nu is hij gelukkiger dan ooit tevoren, want hij heeft een puppy met dezelfde aandoening. Zijn vader Brandon was in het asiel van Jackson County op zoek naar kippen toen hij de pup opmerkte.

Mama Ashley vertelde aan WILX: “Hij facetimede me meteen. Hij zegt, ik denk dat deze een gespleten gehemelte heeft, en ik zei: ‘Neem haar mee! We hebben haar nodig!’” De moeder legt uit dat het bijzonder is om te zien dat haar zoon nu kan opgroeien en begrijpen dat hij en de hond iets gemeen hebben met elkaar.

Facebook / Jackson County Animal Shelter – Michigan

Jackson County Animal Shelter postte op Facebook: “Het is moeilijk te bevatten hoe betekenisvol deze adoptie wel is voor ons, dus we gaan de foto’s voor zich laten spreken. (…) Het was liefde op het eerste gezicht. We wensen hen vele jaren vreugde terwijl dit bijzondere duo samen opgroeit!”

Net zoals Bentley zich niet laat tegenhouden door zijn aandoening, geldt dat ook voor het hondje. Directeur Lydia Sattler legde uit: “Haar beperking houdt haar echt niet tegen, en naarmate ze groeit, zullen ze meer weten of er iets veranderd moet worden. Maar ze doet het echt goed. Ze ziet er misschien een beetje anders uit dan andere honden, maar dat houdt haar niet tegen.”

Ja hoor, geef het maar toe! Ook jij moest een traantje wegpinken toen je deze beelden zag!

Lees verder

Viraal

Mama wordt uit haar rolstoel getild om met haar zoon te dansen op zijn bruiloft en overlijdt amper 10 dagen laterIedereen stelt zich zijn eigen trouwdag voor. We denken aan de dierbaren die er zullen zijn, de vader die de bruid naar het altaar begeleidt, de moeder die met haar zoon, de bruidegom, danst.

Maar soms verlopen onze plannen niet zoals gehoopt. In het leven moeten we de dingen nemen zoals ze komen…

Scooter Hightower hield meer van zijn moeder dan van wie of wat dan ook. Ze waren een hechte familie die al hun gelukkige momenten samen vierden.

A.L.S.
Een hartverscheurend triest moment bracht de clan onvermijdelijk nog dichter bij elkaar bracht. In december 2019 werd bij Terri, de moeder van Scooter, ALS vastgesteld. ALS, kort voor amyotrofe laterale sclerose, is een zeldzame neurologische ziekte die de neuronen van een persoon beïnvloedt die geassocieerd worden met het controleren van hun vrijwillige spierbewegingen.

De hele familie was er kapot van, vooral omdat ALS ongeneeslijk is. De familie wist dat het onvermijdelijke Terri te gebeuren stond. De zomer van 2020 was het begin van het einde toen Terri langzaam het vermogen verloor om te praten, te lopen en zelfs zelfstandig te eten. Ze moest een elektrische rolstoel hebben om zich zelfstandig te kunnen verplaatsen!

“Ze wilde op onze bruiloft zijn”
Toen haar gezondheid verslechterde, had ze een paar wensen die ze hoopte te vervullen vooraleer ze overleed. Volgens Scooter waren haar wensen “Ze wachtte op de geboorte van haar kleindochter, mijn nichtje, die nu ze of zeven maanden is, plus wachtte ze ook op onze bruiloft. Ze wilde op onze bruiloft zijn.”

Scooters trouwdag was vastgesteld op 9 oktober 2020. Hij nam zijn tijd om het perfecte nummer te kiezen om een dans te delen met zijn moeder, hij koos “Mothers” van Thomas Finchum. Zijn zus hielp hem bij het maken van de keuze!

De dans van moeder en zoon
Op het moment van de dans, reed Scooter zijn moeder naar de dansvloer. Hij tilde haar uit haar rolstoel met de hulp van zijn vader. De 150 bruiloftsgasten keken toe hoe hij zijn moeder vasthield, haar lichaamsgewicht ondersteunde en langzaam met haar danste. Er bleef geen enkel oog droog. Scooter huilde ook terwijl hij met zijn moeder danste, misschien wetend dat hij niet veel tijd meer met haar had. Tijdens de dans werd zij volledig ondersteund door haar zoon, met haar gezicht in zijn schouderholte genesteld.

Hij fluisterde tegen zijn moeder tijdens de hele dans, het was een hartverscheurend mooi moment dat moeder en zoon deelden.

Toen de muziek begon te vervagen, liet Scooter zijn moeder terug in haar rolstoel zakken. Op dat moment was de bruidegom openlijk aan het snikken. Zijn vrienden en familie naderden het duo om Scooter te steunen in dit emotionele moment en te applaudisseren voor de prachtige dans die moeder en zoon hadden gedeeld.

Amper tien dagen na de bruiloft van haar zoon overleed Terri op 57-jarige leeftijd. Ze had 30 jaar als paramedicus gediend en vanwege haar dienst werd haar lichaam door 15 ambulances naar de kerk begeleid.

Scooter heeft sindsdien uitvoerig over zijn moeder gepraat, waarbij hij laat zien hoe onbaatzuchtig ze was en hoeveel mensen ze hielp in haar carrière en haar persoonlijk leven. Hij onthulde ook dat hij voor de diagnose van zijn moeder weinig wist over ALS, en daarom wilde hij na haar overlijden ook anderen erover voorlichten.

Video gaat viraal
De fotograaf op de bruiloft, Neil Fox, maakte een prachtige video van de dans van moeder en zoon. Nadat Terri was overleden, verzocht de familie de video openbaar te maken, zodat mensen zich bewust konden worden van ALS en wat het met de mensen doet.

De video ging viraal. Mensen uit het hele land namen contact op met de familie Hightower omwege hun verlies en om hun eigen ervaringen met ALS te delen.

“Scooters vrouw Afton zei dat het moment erg emotioneel was geweest. Ze zei: “Het was een heel bitterzoet moment, wetende dat dit haar doel was en wetende hoeveel het voor haar en Scooter betekende.”

Eerlijk gezegd is dit een bitterzoet verhaal op zich. Onze gebeden en goede wensen gaan uit naar de familie Hightower wiens leven verder moet gaan na dit grote verlies.

Deel dit artikel met anderen om meer bekendheid te geven aan ALS.Lees verder

Viraal

Hè bah, wat een voorspelling: Vanaf vandaag gaat het flink sneeuwenDe winter staat voor de deur, en dat gaan we de komende dagen steeds meer merken. Dinsdag vielen de temperaturen met 5 tot 8 graden redelijk mee, en ook woensdag wordt het nog een graad of 6. De dagen daarna wordt het echter een stuk kouder met vrijdag en komend weekend maxima van een graad of 2 en in de nachten lichte vorst. Ook is er zelfs kans op sneeuw, meldt Weeronline.

Woensdagmiddag wisselen de zon en buitjes elkaar af. Dit zal voornamelijk bestaan uit regen, maar bij een felle bui is ook hagel of natte sneeuw mogelijk. Tussen de buien door wordt het een graad of 6. In de avond blijft er kans op buien en stijgt de kans op winterse neerslag. De temperatuur daalt in de nacht op donderdag landinwaarts naar het vriespunt. Aan de kust liggen de minima op 2 of 3 graden.

Ook donderdag krijgen we te maken met winterse buien, het kan op momenten flink sneeuwen. Waarschijnlijk zal de sneeuw echter snel dooien, want de middagtemperatuur komt uit op 3 of 4 graden. In de loop van de middag nemen de buien in aantal en felheid af. De wind is matig en waait uit het westen of zuidwesten.

Vrijdag blijft het op de meeste plaatsen droog en start mogelijk regionaal met mist. Verder is er een mix van wolkenvelden en af en toe zon. In het weekend is er veel bewolking en slechts af en toe zon. Veel neerslag staat er niet op het programma, maar als er iets valt is er wel een grote kans op (natte) sneeuw. De maxima komen uit tussen 0 en 3 graden met de hoogste temperaturen in het westen van het land. In de nachten komt het op uitgebreide schaal tot vorst.Lees verder

Viraal

Kim vindt zichzelf te knap om te werken en legt uit waarom!Werken en werk hebben is natuurlijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Echter is er de laatste tijd een behoorlijke schaarste ontstaan op de arbeidersmarkt. Er is meer vraag dan aanbod waardoor veel bedrijven zonder werknemers komen te zitten. Het gevolg hiervan is dat restaurants op bepaalde dagen gesloten zijn terwijl ze eigenlijk liever open willen zijn. Voor werknemers is dit een handig moment om over het salaris te onderhandelen.

Waar je vroeger nog kon denken ‘Voor jou 10 anderen!’ zit dat tegenwoordig wel ietsjes anders. Daarnaast is met de komst van het internet en social media een hele generatie die zie richt op het verdienen van geld op Instagram, YouTube en TikTok. We zien natuurlijk allemaal de grootverdieners op deze platformen die miljoenen binnen weten te harken door simpelweg foto’s en filmpjes te maken van zichzelf. Dit is maar voor een klein deel weggelegd.

Kim is te knap om te werken als een normale sterveling!

Wel zorgt dat ervoor dat er een hoop jongeren zijn die hun ideaalbeeld hebben bijgesteld. Een fulltime baan hebben is niet meer waar jongeren voor willen gaan, dat is natuurlijk veel te hard zwoegen. Wanneer je ook je geld kunt verdienen door dansfilmpjes op TikTok te maken ga je toch niet hele dagen appelsappakjes bijvullen in de Albert Heijn? Echter zijn er ook andere factoren die meespelen voor jongeren die liever niet aan het werk gaan. Kim heeft namelijk een nog veel groter probleem waardoor ze niet kan werken zoals een normale sterveling. Kim is hier namelijk veel te knap voor. Tenminste, dat vindt Kim zelf:

@luluhasfun

Not my thing🤣 #working #scam

♬ original sound – Lucy🌸

 Lees verder
Advertisement

Trending