Connect with us

Viraal

Jongetje met gespleten gehemelte dolblij als hij pup met dezelfde aandoening mag adopteren

Een jongen met een gespleten gehemelte adopteerde een hondje met dezelfde aandoening. Het mannetje is in de zevende hemel met zijn nieuwe beste vriendje.

De tweejarige Bentley Boyers uit Jackson in de Amerikaanse staat Michigan is geboren met een gespleten gehemelte en onderging al twee operaties.

Ondanks de obstakels in zijn leven, is hij een gelukkig kind. En nu is hij gelukkiger dan ooit tevoren, want hij heeft een puppy met dezelfde aandoening. Zijn vader Brandon was in het asiel van Jackson County op zoek naar kippen toen hij de pup opmerkte.

Mama Ashley vertelde aan WILX: “Hij facetimede me meteen. Hij zegt, ik denk dat deze een gespleten gehemelte heeft, en ik zei: ‘Neem haar mee! We hebben haar nodig!’” De moeder legt uit dat het bijzonder is om te zien dat haar zoon nu kan opgroeien en begrijpen dat hij en de hond iets gemeen hebben met elkaar.

Facebook / Jackson County Animal Shelter – Michigan

Jackson County Animal Shelter postte op Facebook: “Het is moeilijk te bevatten hoe betekenisvol deze adoptie wel is voor ons, dus we gaan de foto’s voor zich laten spreken. (…) Het was liefde op het eerste gezicht. We wensen hen vele jaren vreugde terwijl dit bijzondere duo samen opgroeit!”

Net zoals Bentley zich niet laat tegenhouden door zijn aandoening, geldt dat ook voor het hondje. Directeur Lydia Sattler legde uit: “Haar beperking houdt haar echt niet tegen, en naarmate ze groeit, zullen ze meer weten of er iets veranderd moet worden. Maar ze doet het echt goed. Ze ziet er misschien een beetje anders uit dan andere honden, maar dat houdt haar niet tegen.”

Ja hoor, geef het maar toe! Ook jij moest een traantje wegpinken toen je deze beelden zag!

Lees verder

Viraal

Tatoeageverslaafde ‘zwarte alien’ gaat voor ultieme ingreep

zwarte alienAnthony Loffredo liet zijn hele lichaam en zelfs oogbollen zwart tatoeëren om er als een alien uit te zien. Nu gaat hij voor een ultieme, maar heel pijnlijke behandeling.

Loffredo (33) is al jaren bezig om zijn hele lichaam zwart te maken. Ook zijn oogbollen zijn getatoeëerd. Zijn droom is om er als een zwarte alien uit te zien. En die droom wordt nu werkelijkheid.

Nu gaat hij voor de ultieme ingreep. Hij wil zijn geslachtsorgaan in twee laten splitsen. Een dure en complexe ingreep. Het is ook niet bepaald pijnloos.

Eerder liet de man zijn tong al splitsen om op een slang te lijken. Tevens liet hij een paar vingers en zijn neus weghalen. Ook zijn schedel is aangepast. Zijn laatste ingreep is iets waar de meeste dokters voor terugdeinzen. Het is niet ongevaarlijk en het kan tot complicaties leiden.

Nu zamelt hij geld in voor zijn laatste ingreep. Loffredo reisde eerder de wereld rond en gaf sloten geld uit aan zijn aanpassingen.Lees verder

Viraal

“Dit K3-lid gaat vreemd met collega Voice Kids coach”K3 is misschien wel het bekendste trio van de Benelux. Maar nu hebben we te horen gekregen dat een van hun leden vreemd is gegaan met een collega-zanger van The Voice Kids België. Dit maakte roddelqueen Yvonne Coldeweijer bekend.

Vandaag zette Yvonne op haar story dat ze sappige juice had van haar Vlaamse spionnen. Daarna zei ze dat Julia van K3, meerdere keren is vreemdgegaan met hun collega-coach Metejoor. Dit gebeurde allemaal tijdens het vorige seizoen van The Voice Kids. Het blijkt ook dat ze er zelf maar al te graag over praat…

Toen Yvonne dit nieuws deelde, kreeg ze bevestiging van meerdere volgers. Ze boekte schijnbaar samen ook hotelkamers. Dit is volgens Yvonne de perfecte plek waar BV’ers kunnen cheaten.

Bekijk hieronder het bericht van Yvonne:Het wordt dus door meerdere mensen bevestigd. Julia heeft nog niet gereageerd op deze berichten. Dus we zijn erg benieuwd wat zij te zeggen heeft!Lees verder

Viraal

Het kabinet maakt bijna 1 miljard euro vrij om boeren uit te kopenHet kabinet is van plan om versneld honderden miljoenen euro’s uit te trekken, zodat boeren kunnen worden uitgekocht. Het idee is om de onrust onder de woedende boeren te stoppen en de provincies tegemoet te komen. Andere boeren en bedrijven kunnen daardoor op een legale manier verdergaan. Dat melden bronnen aan RTL Nieuws.

Versnellingsplannen

In veel provincies is men al bezig met ‘versnellingsplannen’, waarmee boeren kunnen worden uitgekocht. Ook komt er een algeheel kabinetsplan van minister Van der Wal van Natuur en Stikstof, dat provincies de ruimte geeft om hun ideeën uit te voeren. De laatste details van het kabinetsplan zijn nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt dit volgende week officieel gepresenteerd. Voor de uitvoering van alle plannen is geld van het kabinet nodig.

Lange onzekerheid

Door boeren uit te kopen, zorgt het kabinet ervoor dat er stikstofruimte beschikbaar komt. Die ruimte moet volgens Van der Wal worden benut om ‘PAS-melders’ te helpen. Daaronder vallen boeren en bedrijven die sinds de stikstofuitspraak van de Raad van State (in 2019) illegaal te werk gaan. De Raad van State heeft het ‘Programma Aanpak Stikstof’ toendertijd vernietigd. De hoogste bestuursrechter verklaarde de aanpak illegaal, waardoor veel boeren en bedrijven al een aantal jaar in onzekerheid zitten.

Overleg met Remkes

Sinds er enkele weken geleden nieuwe stikstofplannen werden gepresenteerd, is er grote onrust onder de boeren. Het kabinet wil in gesprek met de boerensector, onder leiding van voormalig VVD-minister Johan Remkes. Hij komt binnenkort terug van vakantie en heeft aanstaande woensdag het eerste gesprek met de ministers die bij de stikstofplannen betrokken zijn. Of het ook daadwerkelijk tot een overleg met de boeren komt, is nog niet duidelijk. Meerdere boerenorganisaties hebben namelijk al laten weten dat ze geen vertrouwen hebben in Remkes en niet met hem willen praten.Lees verder
Advertisement

Trending