Connect with us

Video

Furieuze zwaan leert vrouw hoe je goed een mondmasker draagt

De laatste maanden is het dragen van een masker een cruciaal onderdeel van ons leven geworden in een poging om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De meesten onder ons hebben zich goed aangepast en beseffen dat dat kleine stukje stof over onze gezichten een kleine prijs is om andere mensen te helpen beschermen. Andere mensen hebben het dan weer nog niet goed begrepen.

Hoewel we allemaal ons best doen, kunnen vergissingen gebeuren. Sommigen beseffen niet altijd goed dat het niet verstandig is om op drukke plaatsen je masker op je kin of hals te laten hangen. Dat is een lesje dat een zwaan onlangs aan een vrouw probeerde te leren.

Op de beelden die gedeeld zijn op Twitter zien we een vrouw die neerknielt naast een zwaan in een park in Frankrijk. Eerder dan haar neus en mond te bedekken met het mondkapje, laat ze het gewoon rond haar hals hangen.

Twitter

Hoewel de niet nader bij naam genoemde vrouw heel blij lijkt om bij de zwaan te zijn, is de vogel minder onder de indruk van haar aanwezigheid. Plotseling vliegt ze uit de kleine stroom water die hen scheidt.

De zwaan raakte de vrouw wel degelijk, maar gelukkig alleen via haar mondmasker. De vogel slaagde er op een of andere manier in om het mondkapje van haar kin te plukken en het terug op zijn plaats te brengen. Dan viel de vrouw achterover in shock, om vervolgens in lachen uit te barsten.

Hilarische reacties

Bij de korte video staat te lezen: “Je werd nog zo gezegd: draag je masker!” De beelden zijn al meer dan 25 miljoen keer bekeken sinds ze op Twitter gepost zijn.

Heel wat mensen grapten dat de zwaan klaar was met mensen die de regels niet volgen. Een social mediagebruiker schreef: “Zelfs de natuur is er klaar mee.”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *