Connect with us

Video

Furieuze zwaan leert vrouw hoe je goed een mondmasker draagt

De laatste maanden is het dragen van een masker een cruciaal onderdeel van ons leven geworden in een poging om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De meesten onder ons hebben zich goed aangepast en beseffen dat dat kleine stukje stof over onze gezichten een kleine prijs is om andere mensen te helpen beschermen. Andere mensen hebben het dan weer nog niet goed begrepen.

Hoewel we allemaal ons best doen, kunnen vergissingen gebeuren. Sommigen beseffen niet altijd goed dat het niet verstandig is om op drukke plaatsen je masker op je kin of hals te laten hangen. Dat is een lesje dat een zwaan onlangs aan een vrouw probeerde te leren.

Op de beelden die gedeeld zijn op Twitter zien we een vrouw die neerknielt naast een zwaan in een park in Frankrijk. Eerder dan haar neus en mond te bedekken met het mondkapje, laat ze het gewoon rond haar hals hangen.

Twitter

Hoewel de niet nader bij naam genoemde vrouw heel blij lijkt om bij de zwaan te zijn, is de vogel minder onder de indruk van haar aanwezigheid. Plotseling vliegt ze uit de kleine stroom water die hen scheidt.

De zwaan raakte de vrouw wel degelijk, maar gelukkig alleen via haar mondmasker. De vogel slaagde er op een of andere manier in om het mondkapje van haar kin te plukken en het terug op zijn plaats te brengen. Dan viel de vrouw achterover in shock, om vervolgens in lachen uit te barsten.

Hilarische reacties

Bij de korte video staat te lezen: “Je werd nog zo gezegd: draag je masker!” De beelden zijn al meer dan 25 miljoen keer bekeken sinds ze op Twitter gepost zijn.

Heel wat mensen grapten dat de zwaan klaar was met mensen die de regels niet volgen. Een social mediagebruiker schreef: “Zelfs de natuur is er klaar mee.”

Lees verder

Video

Italiaanse hardloper verliest Wereldkampioenschap nadat penis uit broekje schietEen Italiaanse hardloper liep een nogal ongelukkige race op de
400 m tijdens de Wereldkampioenschappen atletiek onder 2022. Alberto Nonino nam deel aan het evenement, waaronder de tiende in Cali, Colombia. Hij begon goed aan de race, totdat het noodlot toesloeg.

Genitale gebied

Hoewel hij goed presteerde in het midden van de baan, waren de ogen van de kijkers vooral gericht op zijn geslachtsdeel. Volgens sportjournalist David Sanchez de Castro viel zijn penis er tijdens de race steeds af: “Misschien heb ik mezelf verkeerd begrepen. Zijn penis gleed uit zijn korte broek en hij moest hem tegenhouden omdat hij niet goed kon rennen, het is normaal dat je penis heen en weer zwaait.Terwijl hij nog rende, probeerde hij wanhopig het probleem op te lossen, maar niets leek hem te helpen. Aan het begin van de race was hij nog steeds een van de eersten, maar naarmate de race vorderde en hij de hele tijd met zijn penis worstelde, haalde hij de finish.

Hij deed het in 51,57 seconden. Dat is niet hoe hardlopers aandacht willen. Toch besloot hij het van de positieve kant te bekijken. Hij besloot zelfs nog een bericht op Instagram te plaatsen voor al zijn fans.Lees verder

Video

BEELDEN: Man draait enorme drol bij kassa Albert Heijn

Albert HeijnDeze smeerpijp vond het een goed idee om zijn kringspier te verlichten bij de kassa van de Albert Heijn. De man was wel vergeten dat er tegenwoordig zowat overal camera’s hangen.

Wellicht zijn de medewerkers er pas achteraf achter gekomen, toen ze de drol zagen liggen bij de kassa. Een blik op de camerabeelden bracht dan de bizarre actie aan het licht.

Het is niet bekend waar dit voorval plaatsvond, maar het is goed te zien dat het gaat om een supermarkt van Albert Heijn.

Nu kan het internet wat ons betreft echt uit. Bekijk de video door op het pijltje naar rechts te drukken.Lees verder

Lifestyle

Zien: Emotionele Martijn krijgt binnenkort apenpokken-vaccin: ”Kijk er enorm naar uit”De meeste Nederlanders houden niet van vaccinaties. Vaccin tegen coronavirus en nu weer apenpokken. Maarten is anders. Hij behoorde tot de risicogroep die als eerste een kortdurend vaccin tegen apenpokken kreeg en was dolgelukkig.

Martijn vertelde aan RTL Nieuws dat het apenpokkenvirus enorm veel voorkomt in zijn omgeving. Hij was ook een beetje bang. Niet zozeer voor het virus zelf, want “de symptomen lijken erg onaangenaam”. Martijn is bang dat de infectie hem ervan weerhoudt om op vakantie te gaan.

Heel gelukkig

Toen een journalist van RTL Nieuws hem vroeg of Martijn blij was om als een van de eersten te zijn ingeënt tegen het apenpokkenvirus, antwoordde hij: “Ja, ik heb er heel veel zin in. Ik slik ook PrEP, een medicijn dat je kunt gebruiken om een ​​hiv-infectie te voorkomen.

Martijn wordt emotioneel als hij binnenkort een apenpokkenvaccin krijgt: ‘Ik kan niet wachten om daarheen te gaan’

“Ik sta trouwens ook in de frontlinie als het gaat om het krijgen van het covid-vaccin. Mijn mening is dat voorkomen beter is dan genezen.Lees verder
Advertisement

Trending