Connect with us

Puzzels

Zoek de panda in de menigte heavy metal muzikanten

Het valt moeilijk te ontkennen dat puzzels oplossen een van de leukste manieren was om ons bezig te houden. Of het nu ging om de klassieke kruiswoordraadsels, sudoku’s of zoekplaatjes. Maar ‘Waar is Wally?’ is met voorsprong een van onze favorieten. En het is nog leerzaam ook. Visuele puzzels helpen bij de ontwikkeling van onze cognitieve vaardigheden, ons zelfvertrouwen en visuele perceptie.

Espen Westum uit Fredrikstad in Noorwegen is brouwer bij Westum Hjemmebryggeri. Omdat hij zelf zoveel van puzzels houdt, ontwierp Espen er zelf eentje die het hele internet op stelten zette. Op het plaatje zit een panda verborgen tussen een menigte heavy metal muzikanten. In de originele versie staat de panda tussen een bende sneeuwmannen, maar de creatie van Espen is een tikkeltje moeilijker.

Op zijn Facebookpagina schreef hij: “De meeste mensen kennen de vind de panda tussen de sneeuwmannen prent wel.” Het plaatje dat meer dan 8.000 keer gedeeld is, dateert al van 2015.

Omdat Espen de foto aanvankelijk niet openbaar had gedeeld, was zijn publiek redelijk beperkt. Maar nadat hij het plaatje onlangs publiek deelde, is het overladen met een stortvloed aan likes en shares.

Heb jij de panda gevonden? Nee? Geen probleem. Hieronder geven we het antwoord weg!