Connect with us

Lifestyle

Man die kiwi pizza uitvond, zegt dat vrouw van hem scheidde nadat het viraal ging

Toen Stellan Johansson uit Skottorp in Zweden vorig jaar met Kerstmis tien kilogram kiwi’s cadeau kreeg, wist hij niet wat ermee aan te vangen.

Er waren veel te veel vruchten om ze vers op te eten, uiteraard niet zonder er buikpijn aan over te houden. Dus besloot Stellan dat het wel grappig zou zijn om ze in een nieuw recept te verwerken.

Een vriend genaamd Bjørn uit Noorwegen snoefde altijd over zijn receptjes met bananen, dus wilde Stellan nog een stapje verder gaan. Hij had op dat ogenblik nog geen enkel idee hoeveel verdeeldheid hij zou zaaien.

Stellan Johansson

Stellan vertelde aan het magazine UNILAD: “Het verschil tussen mij en Bjørn is dat ik kook en de maaltijden eet. Bjørn praat er alleen over. Een van die gerechten was kiwi pizza.”

Toen Stellan zijn creatie online zette, werd hij overladen met walgende reacties van hobbykoks overal ter wereld. Zij gruwelden van het zicht van verse kiwi bovenop gesmolten kaas.

Een foto van de pizza ging compleet viraal en op de social media werd het gerecht omschreven als een waanzinnige gruweldaad.

De virale pizza met kiwi.
Stellan Johansson

Stellan was compleet verrast door de plotselinge aandacht. De man had het gewoon bedoeld als grapje voor zijn vrienden op Facebook, maar dan was het ineens een volwaardig nieuwsverhaal. Journalisten en presentatoren debatteerden uitgebreid over de walgelijkheid van de creatie van Stellan.

Dit moet vast een surrealistische ervaring geweest zijn en het bracht best wat negatieve dingen met zich mee. In het bijzonder dan het spaaklopen van zijn huwelijk.”

Stellan Johansson

Stellan legde uit: “Ik maakte mijn pizza begin januari en de wereld is sindsdien echt veranderd. De wereld ging op slot en ik ben gescheiden. De kiwi pizza was niet de oorzaak voor corona, hoewel ik daar van beschuldigd ben, maar ik denk dat de kiwi pizza zeker heeft bijgedragen tot mijn scheiding.”

Zijn vrouw vond koken met kiwi ‘dom’ en was zelfs boos toen het de krantenkoppen haalde. De verstandhouding was voordien al niet goed, maar sindsdien ging het alleen maar bergaf.

Het was zelfs zo erg dat Stellan bedreigingen kreeg. Hij denkt zelf vooral van Italianen die in of buiten Italië wonen. De meeste comments waren in de trant dat hij de Italiaanse cultuur vernietigde en daarom dood moest.

De man laat het niet aan zijn hart komen en is van plan om volgend jaar naar Italië te reizen. Hij zei dat hij vastbesloten is om de haters een stukje kiwi pizza te laten proeven!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *