Connect with us

Lifestyle

Man die kiwi pizza uitvond, zegt dat vrouw van hem scheidde nadat het viraal ging

Toen Stellan Johansson uit Skottorp in Zweden vorig jaar met Kerstmis tien kilogram kiwi’s cadeau kreeg, wist hij niet wat ermee aan te vangen.

Er waren veel te veel vruchten om ze vers op te eten, uiteraard niet zonder er buikpijn aan over te houden. Dus besloot Stellan dat het wel grappig zou zijn om ze in een nieuw recept te verwerken.

Een vriend genaamd Bjørn uit Noorwegen snoefde altijd over zijn receptjes met bananen, dus wilde Stellan nog een stapje verder gaan. Hij had op dat ogenblik nog geen enkel idee hoeveel verdeeldheid hij zou zaaien.

Stellan Johansson

Stellan vertelde aan het magazine UNILAD: “Het verschil tussen mij en Bjørn is dat ik kook en de maaltijden eet. Bjørn praat er alleen over. Een van die gerechten was kiwi pizza.”

Toen Stellan zijn creatie online zette, werd hij overladen met walgende reacties van hobbykoks overal ter wereld. Zij gruwelden van het zicht van verse kiwi bovenop gesmolten kaas.

Een foto van de pizza ging compleet viraal en op de social media werd het gerecht omschreven als een waanzinnige gruweldaad.

De virale pizza met kiwi.
Stellan Johansson

Stellan was compleet verrast door de plotselinge aandacht. De man had het gewoon bedoeld als grapje voor zijn vrienden op Facebook, maar dan was het ineens een volwaardig nieuwsverhaal. Journalisten en presentatoren debatteerden uitgebreid over de walgelijkheid van de creatie van Stellan.

Dit moet vast een surrealistische ervaring geweest zijn en het bracht best wat negatieve dingen met zich mee. In het bijzonder dan het spaaklopen van zijn huwelijk.”

Stellan Johansson

Stellan legde uit: “Ik maakte mijn pizza begin januari en de wereld is sindsdien echt veranderd. De wereld ging op slot en ik ben gescheiden. De kiwi pizza was niet de oorzaak voor corona, hoewel ik daar van beschuldigd ben, maar ik denk dat de kiwi pizza zeker heeft bijgedragen tot mijn scheiding.”

Zijn vrouw vond koken met kiwi ‘dom’ en was zelfs boos toen het de krantenkoppen haalde. De verstandhouding was voordien al niet goed, maar sindsdien ging het alleen maar bergaf.

Het was zelfs zo erg dat Stellan bedreigingen kreeg. Hij denkt zelf vooral van Italianen die in of buiten Italië wonen. De meeste comments waren in de trant dat hij de Italiaanse cultuur vernietigde en daarom dood moest.

De man laat het niet aan zijn hart komen en is van plan om volgend jaar naar Italië te reizen. Hij zei dat hij vastbesloten is om de haters een stukje kiwi pizza te laten proeven!

Lees verder

Lifestyle

Grote zorgen Céline Dion: ‘Haar lichaam stopt ermee’Mensen maken zich ernstig zorgen om Céline Dion. De zangeres moest in Las Vegas een show cancellen vanwege medische problemen.

In november stond een grote show op de agenda, maar die moest ze nu afzeggen. Het management verklaart: “Céline heeft ernstige en aanhoudende spierspasmen waardoor ze niet op haar best kan presteren. Haar medisch team blijft haar onderzoeken en behandelen.”

Zus Claudette legt uit

Zus Claudette geeft toelichting bij de situatie van de zangeres. “Céline heeft te veel van haar lichaam gevraagd afgelopen tijd. Het is altijd hetzelfde: ze eist verschrikkelijk veel van zichzelf. Haar lichaam stopte ermee.” Ook de leeftijd van Dion speelt een rol. “De hormonale veranderingen die het met zich meebrengt, helpen ook niet”, klinkt het.

Claudette stelt de fans gerust en zegt dat haar zus gewoon moet rusten. “Céline wil gewoon weer op het podium. Maar dat kan wel een paar weken of zelfs maanden duren.”

Reactie Céline Dion

Dion zelf is helemaal kapot van de afzegging. Ze schreef op haar Instagram: “Ik ben er kapot van. Mijn team en ik hebben de afgelopen acht maanden aan onze nieuwe show gewerkt, en dat ik in november niet kan openen, doet me veel verdriet.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Céline Dion (@celinedion)Lees verder

Lifestyle

“Rico Verhoeven en Gaby Blaaser stiekem betrapt in bed!”Er zijn heel wat relaties en huwelijken van bekende Nederlanders gesneuveld de laatste paar maanden. We hebben het dan natuurlijk over Monique Westenberg, André Hazes, Bridget Maasland, Maan de Steenwinkel, Tony Junior, Geraldine Kemper, Leontine en Marco Borsato en ga zo maar door.

Maar ook Rico Verhoeven en Jacky Duchenne hebben besloten om er een punt achter te zetten. De redenen hiervoor waren nog niet helemaal duidelijk, maar weekblad Privé heeft geschreven dat dit door een affaire is gekomen die al een tijdje speelde in het leven van de wereldberoemde kickbokser. En die affaire zou met niemand minder dan Gaby Blaaser zijn.

Rico Verhoeven zou affaire hebben gehad met Gaby Blaaser

Voor degene die haar niet kennen, ze speelde bijvoorbeeld in SpangaS, Onderweg naar Morgen en Goede tijden, slechte tijden. Tegenwoordig is ze… influencer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)Lees verder

Lifestyle

Net binnen: WHO komt met alarmerend nieuws over verspreiding apenpokkenVandaag wordt er aan de burelen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zeer belangrijk overleg gevoerd. Op de agenda staat de situatie rondom de verspreiding van het apenpokkenvirus. De WHO gaat bepalen of het gaat opschalen naar het hoogste waarschuwingsniveau.

Dat zou natuurlijk geen best nieuws zijn. Momenteel is het virus vastgesteld bij om en nabij 14.000 mensen in 70 landen. De verspreiding gaat razendsnel. Zo snel, dat de WHO voornemens is apenpokken uit te roepen tot internationaal gevaar voor de volksgezondheid.

Mocht dat daadwerkelijk gebeuren, dan zijn er drie ziektes die op het hoogste waarschuwingsniveau staan: apenpokken, polio en natuurlijk het coronavirus.

Europa besmettingshaard

Europa is met afstand het epicentrum van besmettingen. Tot vorige week bleken er op ons continent 8.200 mensen in 35 landen die het virus onder de leden hadden. Van hen moesten 183 mensen naar het ziekenhuis. Er zijn geen sterfgevallen bekend.

Om de situatie te vertalen naar Nederland: afgelopen maandag stond de teller op 656 geïnfecteerden. Vandaag komen de hooggeleerden van het RIVM met nieuwe cijfers.

Symptomen

Maar hoe kun je apenpokken eigenlijk oplopen? Dat proces verloopt via huid-op-huidcontact. In de meeste gevallen gaat het om mannen die seks met elkaar hebben, maar het virus discrimineert niet. Iedereen kan het oplopen. Gelukkig kan ook iedereen er weer van genezen.Lees verder
Advertisement

Trending