Connect with us

Financieel

Man Sylvie Meis stelt beleggers in zijn eigen cryptomunt gerust

Sylvie Meis

De echtgenoot van Sylvie Meis, Niclas Castello, lanceerde een eigen cryptomunt genaamd Castello Coin. De waarde is momenteel erg gedaald en zijn volgers maken zich zorgen.

Een van de investeerders reageert: “Ik heb er hoofdpijn van gekregen. Het was geen goede start.” Nu stelt Castello zijn fans gerust.

Castello vindt dat je dit er maar moet bijnemen als je investeert in cryptomunten. “,Je weet het nooit van te voren! Het is momenteel een laag volume. Maar met alle hoogtepunten die eraan komen, gaat dat veranderen.” De kunstenaar startte de cryptomunt om de manier te veranderen waarop in kunst wordt geïnvesteerd. Hij bood ook al de eerste kunstwerken aan die je met de munt kunt kopen.

Kritiek

Bij de lancering van zijn munt lag Castello zwaar onder vuur. Enkele maanden terug is een kunstwerk van hem in New York geplaatst. Het was een kubus van 186 kilo om de aandacht te vestigen op de lancering van zijn munt.

Het kunstwerk kostte maar liefst 10 miljoen euro en de inwoners van de stad waren daar niet blij mee. “Laten we in een stad die zwaar is getroffen door de pandemie, waar de prijzen al hoog zijn en de inflatie het nog erger maakt, een bewaakte gouden kubus op een openbare plaats dumpen”, klonk een van de reacties op Twitter.