Connect with us

Viraal

Vrouw stuurt politie af op irritante kinderen van buren die in haar tuin spelen

buren

Waar je ook woont, op het platteland of in de stad, je krijgt onvermijdelijk te maken met je buren. Meestal verloopt dat contact goed, maar er zijn ook buren die rechtstreeks uit de hel lijken te komen. De persoon uit dit verhaal vertelt op Reddit over de nare situatie die ze had met haar buren en hun kinderen.

Het gaat om een 29-jarige vrouw die bij haar jongere zus inwoont. Ze legt uit dat ze in de tuin een trampoline hebben, waarop ze speelden toen ze klein waren. Tot zover geen probleem. Iedereen bewaart wel oude spullen waar ze niet meer op letten. Maar dan kregen de nieuwe buren het speeltuig in de gaten.

De auteur van het verhaal schrijft dat de nieuwe buren ongeveer een jaar geleden naast haar kwamen wonen. “Sinds enkele weken is het weer veranderd en hebben we veel zon. Dus is het geweldig om enkele uurtjes in de tuin te spelen. Dat is ook wat mijn nieuwe buren deden en ik vond dat natuurlijk geen probleem, totdat ze de trampoline in mijn tuin zagen.”

Op een zonnige middag in Glasgow vroeg haar buurvrouw dan of de kinderen even op de trampoline mochten spelen. Dat vond de vrouw oké en ze gaf toestemming. Ze dacht dat alles maar een dagje zou duren.

Burenruzie

De misnoegde buurvrouw vervolgt: “Om 19 uur had ik een afspraak in de tuin met enkele vrienden voor een aperitiefje. Even daarvoor was ik boodschappen gaan doen en ik dacht bij terugkeer thuis niemand in de tuin aan te treffen, maar dat was niet zo. De kinderen waren nog altijd aan het spelen en ik stond met mijn mond vol tanden. Ik vroeg hen meteen te vertrekken, maar het werd een heuse tragedie. Ze begonnen te huilen en de moeder kwam dan vragen of ze nog wat langer mochten spelen. Nee dus, dat was niet mogelijk en de moeder was beledigd. Jammer dan.”

Helaas bleef het daar niet bij. De volgende dagen bleef de situatie zich herhalen en bleven de kinderen ongevraagd in de tuin spelen. De auteur vindt het verhaal vond het niet kunnen dat de kinderen van de buren zonder toestemming haar tuin betraden.

“Ik vertelde mijn moeder over deze overlast, maar zij bleef me zeggen om het toe te laten. Het waren toch kinderen en was het nu zo moeilijk om een oogje toe te knijpen? Maar dit is mijn woning, mijn trampoline en bovendien waren ze zo onbeleefd dat ze dachten dat ze maar eender wat konden doen.”

Klacht

Wat de vrouw nog het meest stoorde, was de onverschilligheid van de moeder van de kinderen. Zij negeerde gewoon elk verzoek om te vertrekken. De moeder liet de kinderen zelfs ’s morgens vroeg in de tuin van de buurvrouw spelen, terwijl de eigenaresse probeerde uit te slapen.

Het leven van de vrouw werd zo ondraaglijk dat ze een drastische beslissing nam. Ze diende een klacht in tegen haar buren en stuurde politie op de kinderen af.

Snap jij deze vrouw? Heb jij ook al eens nare ervaringen gehad met je buren en hoe hebben jullie dat opgelost?