Connect with us

Viraal

Kapper onder vuur omdat hij 18 dagen oude baby volwassen kapsel geeft

kapper

Het is geen geheim dat baby’s heel wat aandacht en liefde nodig hebben van liefdevolle en zorgzame ouders. Gewetensvolle ouders zorgen ervoor dat hun kinderen vanaf dag één niets tekortkomen. Een pasgeboren baby heeft bovenal toch goede zorgen nodig en niet meteen een trendy kapsel, toch? Een vader die kapper is, ligt zwaar onder vuur omdat hij zijn zoontje van 18 dagen oude een kapsel voor volwassenen gaf. Was het nu echt nodig om zo’n jonge baby te knippen met een schaar en scheermesje?

Dit kapsel heeft geen enkele medische motivatie en het feit dat de vader professionele kapper is rechtvaardigt dit zeker niet. Dat is toch de mening van heel wat mensen online. De enige reden is dat de vader gewoon een cool kapsel wilde voor zijn baby.

Mensen die de video zagen, waren woedend en uitten felle kritiek op de vader, eigenaar van de kapperszaak Barberia Guetopower. Een pasgeboren baby moet zijn haartjes de eerste drie maanden van zijn leven niet laten knippen, tenzij dan om medische redenen. Maar daarvoor zijn er kinderartsen, en geen kappers.

In de video zien we hoe de vader het haar van zijn baby knipte als dat van een volwassene. Terwijl de kapper hem bewerkte, lag de kleine de hele tijd te slapen. De jongen had zeker geen inspraak over zijn nieuwe kapsel.

Sociale mediagebruikers vinden dat de vader zich beter zou concentreren op de andere basisbehoeftes van zijn zoon in plaats van op zijn uiterlijk.