Connect with us

algemeen

Lang Leve de Liefde deelneemster Fenna bewijst dat hele programma in scène wordt gezet

Lang Leve de Liefde is al geruime tijd een geliefd televisieprogramma, en dat is geen toeval. Het programma geniet grote populariteit en wordt dagelijks door een aanzienlijk aantal kijkers gevolgd.

Een belangrijke factor voor deze aantrekkingskracht is de variatie onder de deelnemers, die altijd wel iets opmerkelijks te bieden hebben.

Altijd Opmerkelijk

Wie op zoek is naar liefde via een televisieprogramma, valt al op door die keuze op zich. Het is immers niet iets wat de gemiddelde persoon zomaar zou doen. Het vereist een zekere mate van zelfvertrouwen en avontuurlijkheid.

Het valt echter op dat bijna alle deelnemers aan het programma iets bijzonders hebben. Of het nu gaat om opvallende uiterlijkheden of onconventionele opvattingen, er is altijd wel iets unieks aan hen.

Maar nu lijkt het erop dat de schijn bedriegt, want Fenna heeft bewijs geleverd dat suggereert dat het hele programma in scène wordt gezet.

‘Knippen en Plakken’
Volgens Fenna is ze drie dagen in de villa geweest met haar date Ricardo. Ze vertelt haar volgers dat ze de eerste 24 uur erg van haar tijd met Ricardo heeft genoten, en ze besloten hun verblijf te verlengen.

Gedurende hun tijd daar hadden ze het nog steeds naar hun zin, en uiteindelijk bleven ze drie dagen in het huis.

Echter, toen de aflevering online werd geplaatst, bleek dat er zoveel was geknipt en geplakt dat het leek alsof het om een compleet andere date ging.

De verlenging van hun verblijf werd niet eens uitgezonden, en Ricardo werd afgeschilderd als een man die niets in het huishouden wilde doen, terwijl hij Fenna wel degelijk had geholpen met bepaalde dingen.

Ook het moment waarop Ricardo beweerde dat vrouwen horen te koken en dat hij dat niet zou doen, verliep volgens Fenna anders dan getoond. Ze benadrukt dat het slechts een grapje was en dat dit in de montage verkeerd is weergegeven.

Reacties van Voormalige Deelnemers

In de reacties op Fenna’s video uiten voormalige deelnemers soortgelijke ervaringen. Ze beweren allemaal dat er aanzienlijk wordt geknipt en geplakt in de montage, zodat het programma deelnemers op een specifieke manier kan portretteren.

Lisanne, een voormalige deelneemster, verklaart: “Elk gesprek van mij was gewijzigd en anders weergegeven.”

Zelfs Fenna’s vriendin, met wie ze in de aflevering contact had via een app, beweert dat hun gesprek helemaal niet zo is verlopen als getoond. De programmamakers lijken zelf te bepalen hoe ze de deelnemers willen presenteren.

Sanne, een andere voormalige deelneemster, voegt toe: “Ik zweer het, zoiets is ook gebeurd in mijn aflevering, ze knippen en plakken gewoon extreem en laten je overkomen zoals zij dat willen.”

Het is duidelijk dat er in televisieprogramma’s flink wordt geëdit om bepaalde narratieven te creëren, maar de mate waarin dit gebeurt, is opmerkelijk te noemen. Hieronder geeft Fenna een nadere toelichting op haar deelname aan het programma.