Connect with us

algemeen

Wendy van Hout op straat gegooid: ‘Ruzie met Peter Gillis en winkel per direct gesloten!’

Peter Gillis heeft al geruime tijd te kampen met problemen in zijn bedrijf, en nu lijkt Wendy van Hout ook in de moeilijkheden te verkeren.

Bijna wekelijks worden we geconfronteerd met berichten over de sluiting van parken, campings of horecagelegenheden die aan deze parken zijn verbonden.

Het lijkt erop dat Peter zich niet aan de regels kan houden, wat nu een hoge prijs met zich meebrengt.

Recentelijk is zelfs zijn prestigieuze park, Prinsenmeer, op last van de burgemeester van de betreffende gemeente gesloten.

Dit heeft een aanzienlijke impact op Peter’s inkomsten, en het kan leiden tot ernstige financiële problemen voor hem.

Gelukkig heeft Peter nog zijn partner, Wendy, die nu mogelijk de kostwinner van het gezin moet worden.

Echter, zelfs in dat opzicht lijken zich aanzienlijke problemen voor te doen, zoals gerapporteerd door Juicechannel.

Wendy van Hout bevindt zich nu ook in de problemen met haar eigen bedrijf. Ze heeft een bericht op Instagram geplaatst waarin ze aankondigt dat haar webshop voorlopig gesloten is vanwege “technische omstandigheden.”

Het lijkt een vreemd verhaal, maar Juicechannel heeft wat meer inzicht te bieden: “We hebben vernomen dat ze recentelijk een waarschuwing heeft gekregen vanwege het gebruik van dezelfde naam als een andere webshop.

Dit zou wellicht de reden kunnen zijn voor de sluiting.” Niet veel later onthult Juicechannel verdere details: “De oorspronkelijke naam was ‘365 Fashion By Wendy,’ en we hebben vernomen dat ze het woord ‘Fashion’ heeft moeten verwijderen.

Nu heeft ze het veranderd naar ‘By Wendy.’ Desalniettemin blijft het opmerkelijk dat de webshop plotseling voor onbepaalde tijd offline is gegaan.”

Zou er sprake kunnen zijn van problemen in het paradijs?

De afgelopen weken hebben er meerdere geruchten de ronde gedaan over mogelijke spanningen tussen Peter en Wendy, maar we kunnen niet met zekerheid zeggen of dit hier een direct gevolg van is.