Connect with us

algemeen

Medewerkers van de peuterspeelzaal zijn nieuwsgierig naar de moeder van een jongen – het antwoord zorgt voor grote hilariteit

Het is algemeen bekend dat kinderen vaak opmerkelijk openhartig en onvoorspelbaar zijn in hun denkwijze. Dit werd op humoristische wijze geïllustreerd door een moeder genaamd Jen, bekend als @daisy232713 op TikTok. Zij deelde een hilarische video die ze ontving van de kleuterleidster van haar zoon.

Kinderen kunnen soms de meest verrassende dingen zeggen, iets wat Jen maar al te goed weet.

Ze kreeg een video van de kleuterjuf van haar zoon Charlie, die ze op TikTok plaatste. Deze video is inmiddels meer dan 2,6 miljoen keer bekeken en heeft ook de aandacht getrokken van media zoals Cafémom.

Het artikel gaat verder onder een ander nieuwsitem over een Dobermann.

De reactie van de jongen veroorzaakte grote hilariteit. In de video vraagt de kleuterleidster aan Charlie: “Waar is mama?” Zijn antwoord? “Ze heeft een kater”. Dit leidde tot luid gelach onder de volwassenen.

Jen verduidelijkt dat dit niet waar is en dat ze de avond ervoor niet had gedronken. Het lijkt erop dat zowel zij als de leidsters van Charlie de situatie erg grappig vonden.

In de commentaarsectie delen veel ouders soortgelijke grappige verhalen. Van kinderen die onbedoeld onthullen dat hun ouders ‘altijd in de gevangenis zitten’ (wanneer ze in werkelijkheid in een gevangenis werken) tot kinderen die vertellen dat hun moeder nooit doucht (omdat ze wacht tot het kind slaapt). De reacties tonen aan hoe kinderen soms de meest onverwachte dingen kunnen zeggen.

 

Erkent u zichzelf in deze situaties? Laat uw reactie achter op onze Facebookpagina!