Connect with us

algemeen

Kim (19) schittert in haar debuut in ‘natuurfilm’ met vier mannen, vader laat zijn mening achter in de reacties

Onlangs maakte de 19-jarige Kim uit het Verenigd Koninkrijk haar debuut in een natuurfilm. Daarin werd ze verwend door maar liefst vier mannen.

De video werd gepost op een beroemde website, en ook haar vader kreeg de taferelen onder ogen te zien. Hij liet zelfs een reactie achter in de comments.

In een interview met een Britse krant vertelt Kim openhartig over haar pijnlijke ervaring. Ze zegt zich enorm te schamen.

Kim werkt al een jaar in de industrie. Ze vertelt: “Ik ben dol op de daad en ben er echt door gefascineerd. Ik besloot net na mijn achttiende verjaardag mijn stoute schoenen aan te trekken.”

“Ik schreef mezelf in bij een castingbureau en mocht meteen langskomen voor een auditie. Uiteraard was ik heel nerveus, want voor het oog van de lens is toch nog iets anders dan in je eigen slaapkamer.”

“Gelukkig verliep alles vlekkeloos. De man waarmee ik naar bed moest, was heel ervaren en stelde me gerust. Hij wist precies wat hem te doen stond.”

Kim kreeg gelijk een contract. Ondertussen speelde ze al vijf keer mee in zo’n films. Ze wil nog meer experimenteren en nam een aanbod aan om te acteren met meerdere mannen.

Aldus geschiedde, maar het was makkelijker gezegd dan gedaan. “Vier mannen is toch echt veel. Wellicht zelfs ietsje te veel.”

“Ik had het nooit eerder gedaan met vier mannen, en je moet proberen om iedereen evenveel aandacht te schenken. En dan moet je nog rekening houden met alle standjes in verband met de camera. Zeg maar dat alles te zien moet zijn.”

Daarna werd de video op een bekende website gezet. Daar kijkt Kim ook het resultaat even terug.

Maar wanneer ze de comments leest, stoot ze plots op een reactie van haar vader. Die had niet zo’n prettige reactie achtergelaten.

Kim wil niet kwijt wat haar vader precies had geschreven. “Ik moest beginnen huilen. Nooit had ik kunnen denken dat hij de video zou zien.”

De vader is zelfs zo teleurgesteld in zijn dochter dat hij haar niet meer wil zien. “Ik heb nog geprobeerd om met hem te praten, maar hij wil me niet meer spreken.”

“Mijn moeder vond het ook niet zo fijn, maar zij vindt dat ik als volwassene mijn eigen keuzes moet kunnen maken. Het is erg lastig nu voor mij.”

“Ik ben dol op mijn werk, maar nu mijn familie ervan weet ben ik bang dat ik hen op lange of korte termijn zal verliezen. Dat raakt me erg diep.”