Connect with us

Actueel

Vader en dochtertje doodgeschoten door jager die hen aanzag voor herten

Het moest een speciale viering zijn, een vader en zijn negenjarige dochter die op Nieuwjaarsdag samen op jachttrip gaan.

Kim Daniel Drawdy en zijn 9-jarige dochter Lauren waren aan het helpen om herten naar een bepaalde jachtlocatie te verplaatsen op de laatste dag van het jachtseizoen in South Carolina, toen er een vreselijk ongeluk plaatsvond.

Kim en zijn dochter zijn fataal neergeschoten nadat een jager hen aanzag voor herten. De dertigjarige vader was met zijn dochter onderweg in een bos in Colleton County.

Er is een onderzoek ingesteld.

Kim Drawdy, één van 12 kinderen en een tweelingbroer, werd in zijn overlijdensbericht omschreven als een toegewijde vader en zoon, wiens grote passie het was om in de natuur door te brengen. “Hij had een groot hart en stond altijd klaar om anderen te helpen”, leest het bericht.

Ook Lauren deelde de passie van haar vader. Ze hield ervan om samen met hem te gaan jagen en vissen. “Ze was zo trots toen ze vorig jaar in oktober haar eerste hert schoot”, staat in het overlijdensbericht te lezen.

De broer van de vader, Benny Drawdy, vertelde aan Live 5 News dat zijn familie kapot is van verdriet. “Ik ben kapot”, vertelde hij. “Ik kon het eerst niet geloven. (…) Een tweelingbroer en nu is er nog maar eentje.”

WCSC Live 5 News

In juli is een verdachte gearresteerd in verband met de fatale schietpartij. De man is aangeklaagd wegens het roekeloos gebruik van een wapen tijden de jacht met de dood tot gevolg.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden.

Lees verder

Actueel

Het gaat nu helemaal fout: Hulpverleners aangevallen, politie is woedendMarokko heeft voor een daverende stunt gezorgd door in de achtste finale van het WK te winnen van een zwak en tandloos Spanje.

Waar je zou verwachten dat er massaal feestgevierd wordt, is het op meerdere plaatsen in Nederland uit de hand gelopen. In Den Haag en in Amsterdam moet de mobiele eenheid optreden. In Amsterdam is het zelfs zo erg, dat er hulpverleners met vuurwerk bekogeld worden.

Dat meldt de politie via Twitter.

Inmiddels is er door Amsterdam een noodbevel afgekondigd. Iedereen dient het Mercatorplein te verlaten. Wie dat niet doet, riskeert ingrijpen van de politie.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Slecht nieuws: monsterverhogingen voor benzine en dieselVanaf vandaag gelden nieuwe sancties tegen olie uit Rusland. Experts voorspellen dat daardoor de prijs van benzine en vooral diesel keihard zal stijgen.

De EU heeft besloten dat vanwege de Russische inval in Oekraïne, er geen olie vanuit Rusland ingevoerd mag worden. Er geldt eveneens een prijsplafond van maximaal 60 dollar voor olie uit dat land. Dat zal grote gevolgen gaan hebben aan de pomp.

Importverbod

Het nieuwe importverbod gaat de prijs omhoog duwen. Paul van Selms, directeur van United Consumers, zegt er dit over: ”Dat de prijs vandaag nog niet stijgt, komt vooral doordat de importban al maanden in de lucht hing, daarom zijn er op tijd voorraden aangelegd”, zegt Paul van Selms, directeur van United Consumers.

Zoals iedereen heeft kunnen ervaren, daalde de olieprijs de afgelopen periode. Daardoor werden benzine en diesel weer wat goedkoper.

Volgens Jilles van den Beukel, energie-expert, kwam dat doordat er in Europa en in de Verenigde Staten gevreesd werd voor een recessie. Zelfs de coronalockdowns in China zijn hierop van invloed. Dat zorgt allemaal voor een lagere vraag en daarmee ook een lagere prijs.

Bron: TrendnieuwsLees verder

Actueel

‘Asielzoeker’ steekt 2 meisjes (13 en 14) neerIn het Duitse Illerkirchberg heeft zojuist een schokkende gebeurtenis plaatsgevonden. Een man heeft daar twee meisjes van 13 en 14 jaar, die op weg waren naar school, neergestoken. De dader zou zich na zijn daad hebben verscholen in een opvang voor vluchtelingen.

De politie is het pand direct binnengestormd en heeft drie personen, waaronder de vermoedelijke dader, opgepakt. Dat bevestigen de Duitse krant Bild en de zender SWR.

Met de slachtoffers gaat het erg slecht. Beide meisjes liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Waarom de man met een steekwapen op hen instak is nog niet bekend.

Bron: TrendnieuwsLees verder
Advertisement

Trending