Connect with us

Actueel

Vader en dochtertje doodgeschoten door jager die hen aanzag voor herten

Het moest een speciale viering zijn, een vader en zijn negenjarige dochter die op Nieuwjaarsdag samen op jachttrip gaan.

Kim Daniel Drawdy en zijn 9-jarige dochter Lauren waren aan het helpen om herten naar een bepaalde jachtlocatie te verplaatsen op de laatste dag van het jachtseizoen in South Carolina, toen er een vreselijk ongeluk plaatsvond.

Kim en zijn dochter zijn fataal neergeschoten nadat een jager hen aanzag voor herten. De dertigjarige vader was met zijn dochter onderweg in een bos in Colleton County.

Er is een onderzoek ingesteld.

Kim Drawdy, één van 12 kinderen en een tweelingbroer, werd in zijn overlijdensbericht omschreven als een toegewijde vader en zoon, wiens grote passie het was om in de natuur door te brengen. “Hij had een groot hart en stond altijd klaar om anderen te helpen”, leest het bericht.

Ook Lauren deelde de passie van haar vader. Ze hield ervan om samen met hem te gaan jagen en vissen. “Ze was zo trots toen ze vorig jaar in oktober haar eerste hert schoot”, staat in het overlijdensbericht te lezen.

De broer van de vader, Benny Drawdy, vertelde aan Live 5 News dat zijn familie kapot is van verdriet. “Ik ben kapot”, vertelde hij. “Ik kon het eerst niet geloven. (…) Een tweelingbroer en nu is er nog maar eentje.”

WCSC Live 5 News

In juli is een verdachte gearresteerd in verband met de fatale schietpartij. De man is aangeklaagd wegens het roekeloos gebruik van een wapen tijden de jacht met de dood tot gevolg.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *