Connect with us

Actueel

Dave (51) trouwt met Svetlana (22): ‘Ze gebruikte mij’

De 51-jarige Dave ging vier jaar geleden op vakantie naar Rusland, waar hij verliefd werd op de 18-jarige Svetlana. Eenmaal terug in Nederland kon Dave aan niets anders meer denken. Hij wilde zo snel mogelijk trouwen, dus regelde hij een visum. Maar van een droombruiloft is gewoon geen sprake.

Liefde op het eerste gezicht

“Toen ik Svetlana voor het eerst zag, was ik meteen verliefd”, zegt Dave. “Ik was alleen op vakantie in Moskou en op de laatste dag sprak ze me aan op straat. Ze zei dat ze me mooi vond en iets met me wilde drinken. Ik was net gescheiden dus ik stond open voor nieuwe liefde.”

“We hebben samen een leuke avond gehad en telefoonnummers uitgewisseld. De volgende dag was ik weer in Nederland en al snel zaten we de hele dag te sms’en. Ze vertelde me dat ze met mij een gezin wilde stichten en dat ik samenwoonde.”

Eindelijk legaal in Nederland

“Ik heb er alles aan gedaan om haar naar Nederland te halen en dat is me uiteindelijk gelukt. We waren binnen een jaar getrouwd en waren heel gelukkig. Maar na tien maanden huwelijk begon Svetlana zich ineens anders te gedragen. Verloren.”

Rij

Er volgen nog meer argumenten en Dave vraagt ​​zich af waar hij gebleven is. “Ze ging altijd uit met de Russische vrienden die ze hier ontmoette. Tussen de lakens gebeurde er niets. Op een gegeven moment wilde ze met me praten en zei het hardop: ze voelde niets meer en wilde scheiden. Ik probeerde het van gedachten veranderen, maar haar beslissing stond vast.”

Verraden

Dave, die het visum voor Svetlana regelde, voelde zich verraden. Hij is in gemeenschap van goederen getrouwd en Svetlana wil er het beste van maken. “Ik voelde me misbruikt door haar. Ik dacht dat we samen een gezin konden stichten en ze wilde kinderen. Nu ben ik weer alleen.”