Connect with us

Actueel

Anthony is op zoek naar een baan en vraagt ​​zich af waarom werkgevers hem niet aannemen

Anthony Loveredo was op zijn zachtst gezegd bijzonder. De Fransman heeft duizenden euro’s uitgegeven aan plastische chirurgie. En dat allemaal omdat hij eruit wilde zien als een zwarte alien. Toch was Anthony niet blij. Hij begrijpt niet waarom hij geen baan kan vinden.

Verschillende van zijn vingers waren afgehakt, zijn oren ontbraken, af en toe was er een stuk afgesneden om een ​​esthetisch litteken te creëren, en hij was van top tot teen zwart getatoeëerd. De kroon op zijn uiterlijk is toch wel de chirurgische splitsing van zijn penis. Tot nu toe is dit echter niet gelukt.

Antoine is op zoek naar een baan en wil weten waarom zijn werkgever hem niet aanneemt. Het najagen van de ultieme droom door de Fransman is niet zonder risico, wat voor velen moeilijk te begrijpen is. Daarom sloot Anthony zich onlangs aan bij een podcast zodat hij bepaalde dingen aan mensen kon uitleggen en hopelijk zouden ze hem dan beter begrijpen.

Werk

Anthony vond het jammer om mensen te beoordelen op hun uiterlijk. “Ik kon geen baan vinden. Ik werd omringd door negativiteit. Het was een erg duistere kant. Wat de zwarte alien echt wilde, was dat mensen dachten dat hij ‘normaal’ was. “Ik ben maar een normaal mens. Ik kan hard werken. Ik heb een gezin. Ik wil gewoon gezien worden als een normaal mens.”