Connect with us

BN'ers

Dennis Schouten deelt een nieuwe foto van zijn gezicht: “Getekend voor het leven!”

Dennis Schouten, bekend van de internetroddelshow ‘Gossip Talk Meets Jan Roos’, is vrijdag- en zaterdagavond in het gezicht gestoken. De roddelpresentator deelde foto’s van zijn verwondingen door de steek- en hechtingen. Dennis schreef: “Ik ben gisteravond rond 15.00 uur in het gezicht gestoken in de Aspenvallei in Enschede.

Ik wachtte op onze drankjes terwijl ik zonder reden aan het kletsen was met een vriend van mij aan de bar. Meteen zat ik onder het bloed. Als u in Nederland een mening heeft, is dit natuurlijk de boete die u in 2023 betaalt. Ik neem alle risico’s voor mijn meningen, mijn werk en mijn plannen. Maar wat gebeurt er in je zieke hoofd als je met een mes de stad in gaat. Godzijdank ben ik geen vijf centimeter gegroeid, ik kom morgen terug. \”

Dennis Schouten Update!

Dennis kondigde ook aan aangifte te gaan doen: “Ik heb meteen besloten om het te verspreiden omdat veel mensen dit zagen. Heb jij dit ook gezien? Neem dan contact op met de politie.” Dennis plaatste zojuist weer een bericht op Instagram. Hoor zijn stem. Dennis zei dat er nog geen arrestaties zijn verricht: “De huidige situatie. Er is niemand gearresteerd. Ik doe ook aangifte van bedreigingen, laster en laster. Het is onduidelijk of de laatste melding betrekking had op bedreigingen na het neersteken. Dennis concludeerde:” Bedankt voor alle lieve berichten. Ik ben boos/verdrietig. Ik wil er even tussenuit en mijn verhaal vertellen in de roddels van woensdag. ”