Connect with us

BN'ers

Michael van der Plas doet bizarre onthulling over Nicol Kremers

Michael van der Plas doet bizarre onthulling over Nicol Kremers: ‘Ze draaide zich om’

Nicole Kramers is sinds haar scheiding van Peter Gillis met meerdere mannen in verband gebracht. Ze zal veel plezier hebben met Mike the Sweeney en Michael Vanderplatz.

Michael zegt nu dat Nicole gedurende zijn hele relatie contact heeft gehad met Peter. “Ik heb haar nummer 06, we bellen vaak. Ze wil afspreken.”

Inmiddels is te zien dat de relatie tussen Nicol en Mike erg goed is, ze zenden vaak samen live uit op Douyin, en er wordt gezegd dat ze nog steeds samenwonen.

Maar Mike was niet de enige die geïnteresseerd was in Kramers. Michael lekte onlangs zijn WhatsApp-gesprek met Nicole uit.

“Wanneer gaan we samen rondhangen en de hete meiden?”, Schreef Nicole in het gesprek. Dat gesprek vond plaats op 28 januari, nadat het uit was met Peter.

Michael zegt nu echter dat hij en Nicole contact hebben gehad sinds Nicole met Peter begon te daten.

“Na een paar berichten op TikTok vroeg ze of we verder konden praten over Snapchat, waar de berichten weer verdwenen”, onthulde Michael in een gesprek met Weekly Privé.

,,Nicol vertelt over haar verblijf in Spanje wegens familieomstandigheden. Ik vroeg haar of ze nog steeds een relatie had met Peter en dat ze eigenlijk in cirkels aan het rennen was. \”

Michael is op de een of andere manier aan haar telefoonnummer gekomen. “We belden regelmatig. Ze wilde wel een keer afspreken.

“Uiteindelijk gebeurde dat allemaal niet omdat ik me inhield”, zei Michael.

Charel zei zich bedrogen te voelen omdat ze werd vervangen door Nicol. “Mike heeft me van de ene op de andere dag aan de kant gezet”, zei Charel op Private.

Volgens Charlie was Mike alleen in Nicole geïnteresseerd omdat hij beroemd wilde worden. “Hij deed het echt voor roem en fortuin.”