Connect with us

Viraal

Bram (23) heeft een relatie met zijn schoonmoeder

Bram* (echte naam bekend bij de redactie) woont samen met zijn vriendin. Hij had echter een beroemde affaire met iemand anders dan de moeder van zijn vriendin. Bram schaamt zich, maar geniet er ook van.

“Absolute fout”

Sinds Bram zich aan zijn schoonmoeder had voorgesteld, had hij beseft dat ze meer naar hem keek dan naar de gemiddelde persoon. De resultaten zijn wederzijds. “Elke keer dat Susan* en ik haar moeder gingen bezoeken, moest ik proberen mijn ogen van haar af te wenden. Dat was natuurlijk verkeerd, want ze was 47 jaar oud.

“Langzamerhand begon ik het leuk te vinden om naar het huis van haar moeder te gaan. Ik wilde hier ook zo lang mogelijk blijven. Maar die show kon ik natuurlijk niet loslaten. We gingen op zondagmiddag naar het huis van haar schoonmoeder , en Suzanne moest in de winkel eten. Het is een middernachtsnack, ik denk dat ze het expres zelf heeft meegebracht.”

‘Nu of nooit’

“Nog geen twee minuten nadat Suzanne was vertrokken, kwam haar moeder naar me toe en zei: ‘Nu of nooit’. Ik schrok eerst, maar ik verlang er al weken naar. We hadden ongeveer 10 minuten seks, ik niet’ Ik weet niet’ t\’Ik weet niet wat er met me aan de hand is.’

“Toen mijn vriendin terugkwam, probeerde ik normaal te doen. Ik besefte dat het niet normaal was. Ik gaf ook om mijn vriendin. Als ze wist wat er net was gebeurd, zou ze er kapot van zijn. En ze zou me niet verliezen, maar haar moeder zou ook verloren zijn.”

Zie ook Roel’s toorn: Stad sloopt pas gerenoveerde huizen om parken aan te leggen” Dat zou ik vreselijk vinden. Haar vader stierf toen ze zes was en ik kon er niets aan doen. Sindsdien verzin ik het terwijl haar moeder nog leefde Het is op 10 minuten rijden van ons. Ik bezoek haar ongeveer twee keer per maand en het klikte.”

Beter in bed

“Ik schaamde me een beetje, maar ik genoot ervan. Seks met mijn vriendin was ook prima, maar oudere vrouwen hebben meer ervaring en weten wat ze moeten doen.”

“Ik ben bang dat het gaat gebeuren. Ik ben doodsbang geweest voor dat moment sinds ik begon. Maar ik kan ook niet terug. Als ik besluit om geen seks meer te hebben met mijn schoonmoeder, zal ze waarschijnlijk dood Suzanne en spreek je uit op eigen risico.”