Connect with us

BN'ers

Dit is de echte reden waarom Sylvie Meis en Niclas Castello zijn gescheiden:

In Nederland staat Sylvie Meis natuurlijk bekend als de grootste goudzoeker van het land, maar nu in Duitsland weten ze het ook allemaal. Het huwelijk van Sylvie Meis met kunstenaar Niclas Castello is onlangs op de klippen gelopen en Bild denkt de echte reden voor de scheiding te kennen.

Hoewel het huwelijk van Sylvie Mays en Nicholas maar liefst vier dagen duurde, werd het huwelijk zelf geen succes. De twee leefden heel verschillende levens en zagen elkaar zelden. Zoals Sylvie het zelf omschrijft: een beetje van beide. Sylvie zei eerder dat hun huwelijk geen gewoon huwelijk is: “Mijn man en ik wonen niet samen. Hoe dan ook, we zijn een modern huwelijk. We werken allebei hard en ontmoeten elkaar meestal in het weekend en op feestdagen.”

Extravagant verlangen

Bild onderzoekt en rapporteert over de echte redenen achter de scheiding. Bronnen dicht bij Nicholas zeggen dat hij een tevreden persoon is die graag zo lang mogelijk volhoudt, aldus Deutsche Wezzie. Hij had het natuurlijk mis over ‘La Meis’, die een onverzadigbare honger naar luxe heeft en van niets anders houdt dan van Chanel, kaviaar en champagne. Na twee en een half jaar had Niklas er genoeg van.