Connect with us

BN'ers

De schokkende onthulling van Maxime Meiland over haar verleden

Maxime Meiland publiceert binnenkort haar eigen biografie. Deze zou al in de winkels liggen, maar liep vertraging op omdat ze zwanger was. Haar biograaf, Jan Dijkgraaf, onthult in “Het Verhaal” wat lezers kunnen verwachten.

Het zal ook gaan over de vader van haar dochter Claire.

Gangpad

Jan zegt dat Maxime haar verleden zal onthullen. Hij deelde het volgende met Story: “Nadat Maxime’s sekstape op haar middelbare school was verspreid, begon ze zwaar te drinken. Ze dronk verdrietig en had geen leven op school. De eerste verkrachting vond een jaar geleden plaats.

Verkr@chting

“Tijdens ons eerste gesprek kreeg Maxim het woord ‘verkrachting’ niet uit haar mond”, vervolgde hij. Ze omschrijft het als: als die jongen iets doet. Maxime zei dat ze het verhaal ooit wilde vertellen. We bespreken het minimaal één keer per jaar.

Afgelopen oktober deelde ze alles met Jan, wat ook te lezen zal zijn in haar biografie.Ze sprak ook over Claire’s vader

Jan vervolgt: “Maxime gaat vertellen over Jaap, de vader van Claire, en alles wat er toen gebeurde. Jaap zal ongetwijfeld begrijpen dat hij in de biografie van Maxime voorkomt.

Geen opmerkingen in het boek

Xiaohou kreeg echter niet de kans om commentaar te geven op het boek. Mensen hebben de neiging om verschillende herinneringen aan bepaalde situaties te hebben. Daarom heb ik voor het verhaal van Maxim gekozen, ik laat niemand aan het woord. Maxim en Xiahou wisselden sms-berichten uit. Maar ze hadden geen nauw contact. Heb je haar biografie gelezen?