Connect with us

Actueel

Angstaanjagend: scooterbestuurder trotseert gesloten slagboom en valt onder trein

Bij een tragisch ongeval in Maastricht is vannacht een motorrijder overleden na een aanrijding met een trein.

De politie meldt dat het ongeval gebeurde op de overweg aan de Alfons Arienstraat. Een tweede persoon, ook op de scooter, is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het is nog niet bekend wie de motor bestuurde en de identiteit van het slachtoffer is niet vrijgegeven. Het ongeval gebeurde toen de Arriva-trein onderweg was van Esden naar Luik, België. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, waren met spoed ter plaatse om te helpen, maar het mocht niet baten.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, maar de politie doet onderzoek om een ​​beter beeld te krijgen van de toedracht van het ongeval.

Het negeren van overwegen kan een mogelijke oorzaak zijn vanwege de aanwezige obstakels ten tijde van het ongeval. Het is belangrijk dat alle weggebruikers bij overwegen extra voorzichtig zijn om dergelijke ongevallen te voorkomen.

Nabestaanden van de slachtoffers kregen te maken met het verlies van een dierbare terwijl zwaargewonde passagiers in het ziekenhuis vochten voor hun leven. Het is een trieste herinnering aan de gevaren van het verkeer en het belang van verkeersveiligheid. Onze gedachten zijn bij de betrokkenen en de hulpdiensten die ter plaatse zijn om te helpen.