Connect with us

BN'ers

Leestip: Nicole Kramers krijgt een nieuwe auto van ex Peter Gillis

Een goede relatie met een ex is niet voor iedereen weggelegd. Onze Nicole is tenminste zo. Hoewel zij en Peter Gillis uit elkaar zijn, zeggen ze dat ze nog steeds beste vrienden zijn en nog steeds heel gelukkig samen zijn. Nicolleke kreeg onlangs een nieuwe auto van Peter en ze vond het geweldig om ermee te pronken.

Omdat Peter geen geld meer had nadat Peter en Nico uit elkaar gingen, zette Peter het geld in de wacht en moest Nico betalen. “Peter heeft er heel slim voor gezorgd dat alle luxe in haar leven op zijn naam stond”, vertelde Rob Goossens eerder aan RTL Avenue. Sindsdien is ze elke dag actief op TikTok en onlangs zagen we dat ze de kost probeerde te verdienen door de namen van mensen die haar $ 100 gaven op hun voorhoofd te schrijven.

We kennen allemaal nieuwe auto’s, je kunt geen miljoenen verdienen door je naam op je voorhoofd te schrijven. Zoveel geld heeft Nicol dus (nog) niet verdiend. Maar als je bevriend bent met miljonair Peter Gillis, dan is dat natuurlijk geen probleem. Ze waren onlangs onderweg en Nicol spotte een mooie roze Fiat 500 in een garage in het dorpje T Harde. “Ze bood $ 7.500 en Peter betaalde”, meldde het Juicechannel op Instagram. Ze deelde trots haar aanwinst met haar volgers op Instagram en ontving tal van reacties zoals: “Gemaksauto met 4 kinderen” en “Ik dacht dat ze altijd een grote auto nodig had? Wat betreft de kinderen …”