Connect with us

Actueel

Zoon (21) plundert bedrijf vader om in Dubai te vieren met prostituees

salt bae

Rondrijden met een Lamborghini, bezoekje aan Salt Bae voor duizenden euro’s en afspraakjes met prostituees in Dubai. Een jongeman van 21 uit Gent plunderde het bedrijf van zijn vader om grote sier te maken. De vader kon er niet om lachen en daagde zijn eigen zoon voor de rechtbank.

In het Nusr-Et Steakhouse in Dubai, ook gekend als Salt Bae, komen normaal alleen de groten der aarde langs voor een maaltijd. De chef-kok versnijdt steak met bladgoud en presenteert vervolgens een rekening van duizenden euro’s. Dat vond de jonge Gentenaar wel leuk.

De jongeman runt samen met zijn vader een aannemingsbedrijf. De zoon haalde van de vennootschapsrekening 55.800 euro af om te gaan vieren. Hij postte ook foto’s van zijn luxe levenstijl op Instagram. Hij ging ook racen met een Lamborghini en bezocht prostituees in Dubai.

De vader klaagde zijn zoon aan wegens misbruik van vennootschapsgoederen. Zo stonden vader en zoon in de rechtbank tegenover elkaar. De zoon vraagt de rechtspraak omdat hij naar eigen zeggen niet wist dat hij de rekening van de vennootschap niet mocht plunderen. Hij bood aan om al het geld terug te betalen.

De rechtbank had hier geen oren naar en veroordeelde de jongeman tot een werkstraf van 60 uur of een vervangende gevangenisstraf van zes maanden. Ook moet hij al de verbraste gelden terugbetalen.