Connect with us

Actueel

Boer plant twee miljoen zonnebloemen om mensen het hele jaar lang op te beuren

We waren nog maar enkele maanden in het nieuwe jaar en iedereen was er al klaar mee. Het was voor iedereen een moeilijk jaar, maar een boer doet zijn uiterste best om toch een beetje vreugde te verspreiden.

Scott Thompson, een boer uit Wisconsin, komt uit een familie die in Kenosha City al generaties aan landbouw doet. De boer van de vierde generatie ziet normaal elke zomer toeristen naar zijn landgoed komen om bessen te plukken en in de herfst komen ze langs voor de pompoenen. Maar voor het eerst in zeventig jaar staat er op zijn grond iets heel bijzonders: zonnebloemen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Thompson Strawberry Farm (@thompsonstrawberryfarm) op

Nadat zijn vrouw het hem voorstelde, wist Scott dat het perfect zou zijn om een beetje blijdschap te verspreiden in harde tijden. Scott vertelde aan CNN: “Naarmate het seizoen voorbij ging, was het duidelijk dat de pandemie niet zou verdwijnen. En we dachten dat mensen misschien op zoek waren naar iets om te doen, en wat een goede manier om de afstand te bewaren en … te glimlachen.”

Twee miljoen zonnebloemen

Op zijn negen hectares land staan nu twee miljoen zonnebloemen in bloei. Scott plantte genoeg zaadjes om 15 weilanden te vullen, met in het achterhoofd het feit dat mensen zich aan de social distancing regels zouden moeten houden. En wanneer ze terug thuis komen, hebben ze een heleboel zonnebloemen in de hand en een brede glimlach op hun gezicht.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Thompson Strawberry Farm (@thompsonstrawberryfarm) op

Met nog bijna 3 hectare grond waarop zonnebloemen moeten uitkomen, zijn er nog genoeg zonnebloemen om de bezoekers te verblijden. Dat betekent dat er tot eind september nog zonnebloemen in bloei zullen staan op zijn boerderij.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Thompson Strawberry Farm (@thompsonstrawberryfarm) op

Scott voegde er nog aan toe: “Een van de leuke dingen eraan is dat iedereen zo blij is. We krijgen geweldige reacties op Facebook, of wanneer ik in het veld werk, iedereen heeft zoiets van, ‘Bedankt om dit te doen’ en ‘Dit is wat ik nodig had’. Mensen zijn zo blij om hier te zijn en dat ze ergens naartoe kunnen gaan.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Thompson Strawberry Farm (@thompsonstrawberryfarm) op

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasolIn de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen doodIn New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De StokTwee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.Lees verder
Advertisement

Trending